Po pár kusech to jde samo. Kdybych měl ten matroš, klidně budu vyrábět i tyhle kluzáky

http://www.contra.cz/cz/Jelenvriji píše:Zdravim chlapáci, tak už se někdo dal do výroby. Potřebuji nutně vodítko a 1200,- vydřiduchům z yamahy dávat za to nebudu nebo kolem litru na parstdepotu taky ne. Dejte typ kde a za kolik seženu. Matroš na to nemám, abych to vyrobil.
Děkuji za rady
Já tm byl osobně, email komunikace je dnes v naprosté většině k ničemu.Jelenvriji píše:Sinnere, tak sem ty contráky poptával na třech emailech. Všichni si to přečetli a žádná odpověď. Takže mi asi opravdu nezbude nic jinýho, něž koupit origo. Ajajajaj, radši bych koupil basu piv než toto.
Já to nekupoval, byl jsem tam kvůli řetězové spojce. A viděl tam takovou "nástěnku" kde byli všechnymožné profily. Na můj dotaz, mi bylo řečeno, že udělají jakýkoli profil pokud si nevyberu ze těch vystavených. Ale musel bych si objednat snad minimálně 1m. Ale to už si nejsem jist.Jelenvriji píše:To koukám, že poslední dobou tomu tak je. A za kolik si to od nich sehnal?