Chci se vas zeptat?

Odpovědět
Nazdarek
Příspěvky: 11
Registrován: úte 07. led 2014 21:15:38

Chci se vas zeptat?

Příspěvek od Nazdarek »

CHTEL bych se zeptat jestli je normalni,kdyz mam nastartovaného freewindra a oddelam vicko na nalivani oleje jestli jsou tam nejaky tlaky.Zacal jsem se o to zajímat z duvodu toho ze mi vyletělo gufero od hridele na nahon retezu.Gufero jsem vymenil a nalepil zelenym loclitem.Ale ty tlaky v tom oleji me velmi znepokojuji a nevim jestli je to normalni,protoze mam tuhle motorku teprve treti mesic a nic jsem na ni ještě nenajel.To byla moje první jizda a nakonec jsem ji dotlacil.Tak nevim jestli ja to normalni.Pokud me někdo odpovi tak předem dekuji.
Uživatelský avatar
Vitouš
Dustojník hvězdné pěchoty
Příspěvky: 888
Registrován: stř 01. říj 2008 12:39:16
Kontaktovat uživatele:

Re: Chci se vas zeptat?

Příspěvek od Vitouš »

Nazdarek píše:CHTEL bych se zeptat jestli je normalni,kdyz mam nastartovaného freewindra a oddelam vicko na nalivani oleje jestli jsou tam nejaky tlaky.Zacal jsem se o to zajímat z duvodu toho ze mi vyletělo gufero od hridele na nahon retezu.Gufero jsem vymenil a nalepil zelenym loclitem.Ale ty tlaky v tom oleji me velmi znepokojuji a nevim jestli je to normalni,protoze mam tuhle motorku teprve treti mesic a nic jsem na ni ještě nenajel.To byla moje první jizda a nakonec jsem ji dotlacil.Tak nevim jestli ja to normalni.Pokud me někdo odpovi tak předem dekuji.
Pokud vím tak když někomu vyletělo gufero tak to bylo u wětráka vždy s důvodu vysoké hladiny oleje.Za ty léta ekzistence webu nikdo jinej důvod neuváděl. :?: :(
Uživatelský avatar
Radek
Big motorkář
Příspěvky: 154
Registrován: pon 26. dub 2010 18:16:23
Bydliště: Široký brod okres Jeseník

Re: Chci se vas zeptat?

Příspěvek od Radek »

JJ jinak tam tlaky samozřejmě jsou,ta konzerva co tam lítá tlačí vzduch do klikové skříně,pokud vyšroubuješ zátku tak to fouká jako blázen........ No a právě stačí výše zmiňovaná vyšší hladina oleje a gufero tlak nevydrží a vyletí.
Nazdarek
Příspěvky: 11
Registrován: úte 07. led 2014 21:15:38

Re: Chci se vas zeptat?

Příspěvek od Nazdarek »

diky za info,ale tu se nabízí otaska kolik tam ma bit oleje,protoze ja jsem tem nalil to co je psany na kartru u nalivani oleje tam je 2,3L,ALE dole v okynku to není mezi ryskama ale nad obouma ryskama teda pokud je to studeny.tak ted nevim jestli mam odpustit ci to nechat protože to gufero me viletelo při této naplni2,3l.
Uživatelský avatar
Twin
Big motorkář
Příspěvky: 225
Registrován: úte 27. zář 2011 17:17:44

Re: Chci se vas zeptat?

Příspěvek od Twin »

To znamená žes nevylil všechen starý olej. Odpusť ho abys byl pod horní ryskou, jinak riskuješ že se ti to stane znovu.
Odpovědět