Sraz 2014?
Sraz 2014?
Vážení, obvykle touto dobou už máme jasno jak, kde, kdy, kdo a s kým se bude pořádat Freewind sraz. Letos ještě nic!
Tak vyhlašuji zda by se toho někdo nechtěl ujmout? Nějaké náznaky byli vloni na srazu ze Slovenska, tak se ptám zda by se kluci Gilanovic nebo třeba XsarkanX nechtěli do věci pustit? Ale klidně i někdo jiný.
Já mám letos trochu potíže s čímkoli. Tudíž se tomu moc věnovat nemohu.
Tak vyhlašuji zda by se toho někdo nechtěl ujmout? Nějaké náznaky byli vloni na srazu ze Slovenska, tak se ptám zda by se kluci Gilanovic nebo třeba XsarkanX nechtěli do věci pustit? Ale klidně i někdo jiný.
Já mám letos trochu potíže s čímkoli. Tudíž se tomu moc věnovat nemohu.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Re: Sraz 2014?
Hm....Slovensko? To bude pre mna blizko....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Já pojedu, ale bude to můj 1. Takže bych organizaci nechal spíš na někom zkušenějším..
D@VE
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Jelikoš ze me bude podruhy tatka tak se budu snažit seč my budou sily stačit se kouknout aspon na otočku
x x x jinak to neumim
Vám vypínají nejak často elekriku?hroch píše:Jelikoš ze me bude podruhy tatka tak se budu snažit seč my budou sily stačit se kouknout aspon na otočku
A taky se nám musí přihlásit nějaký dobrovolník
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Teď vážně.
Letošek mám hodně nabitý. Na jaře se zkusím podruhé oženit, týden na to kámoš. + 2x Štando jednou za měsíc musím o víkendu do práce, takže, na velký sraz asi nedorazím a pokud někdo udělá jarního buřta, tak jen na otočku, nebo večer zachlastat.
Letošek mám hodně nabitý. Na jaře se zkusím podruhé oženit, týden na to kámoš. + 2x Štando jednou za měsíc musím o víkendu do práce, takže, na velký sraz asi nedorazím a pokud někdo udělá jarního buřta, tak jen na otočku, nebo večer zachlastat.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Tak uz muzem taky letet.J-Fox píše:Na Slovensko nevím nevím
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Njn
- Přílohy
-
- image.jpg (47.2 KiB) Zobrazeno 19520 x
Já jedu na 100 procent i za cenu dovolené a to slovensko by bylo super a na Žichovci jsem to také zaslechl.
Yamaha XS 400 modrá 1977+
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
Se mi zdá, že to zdravé jádro začíná nějak odpadat.
- LiborZ
Já, pokud to jen trochu půjde, jedu. A je mně jedno jestli to bude Liberec nebo KošiceRenča píše:Se mi zdá, že to zdravé jádro začíná nějak odpadat.
Tak som prehodil zopár slov s kamarátmi o zraze a o tom že by ste išli radi na Slovensko a zhodli sme sa na tom že by sme tohtoročný zraz pre vás zorganizovali my.
Ubytovanie by som chcel zabezpečiť v kempingu losos http://www.camplosos.sk/ Je to kemping s novými chatkami a v blízkosti je tajch vhodný na kúpanie.
V samotnom kempingu je reštaurácia s výčapom a sú zvyknutý na motorkárov a dlhé ponocovanie.Každoročne sa tam konáva Kawasaki zraz tak sú trénovaný.
Aj v okolí samotného tajchu je niekoľko reštaurácií alebo krčiem keby niekomu nestačila tá v kempingu.
Čo sa týka sobotňajšieho výjazdu tak by som vás chcel ukázať Banskú Štiavnicu a pojazdiť štiavnické tajchy.Trasu síce ešte nemám ale záleží podľa záujmu.Až by sa to riešilo tak na tom popracujem.
Ubytovanie by som chcel zabezpečiť v kempingu losos http://www.camplosos.sk/ Je to kemping s novými chatkami a v blízkosti je tajch vhodný na kúpanie.
V samotnom kempingu je reštaurácia s výčapom a sú zvyknutý na motorkárov a dlhé ponocovanie.Každoročne sa tam konáva Kawasaki zraz tak sú trénovaný.
Aj v okolí samotného tajchu je niekoľko reštaurácií alebo krčiem keby niekomu nestačila tá v kempingu.
Čo sa týka sobotňajšieho výjazdu tak by som vás chcel ukázať Banskú Štiavnicu a pojazdiť štiavnické tajchy.Trasu síce ešte nemám ale záleží podľa záujmu.Až by sa to riešilo tak na tom popracujem.
Martin G píše:Tak som prehodil zopár slov s kamarátmi o zraze a o tom že by ste išli radi na Slovensko a zhodli sme sa na tom že by sme tohtoročný zraz pre vás zorganizovali my.
Dobre miesto. Za mna suhlas a idem... Len trafte dobry termin.
- šimi
Slovensko ..............
Proč ne. Přijedu rád.
Proč ne. Přijedu rád.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to hezky, já jsem pro...jen by to chtělo opravdu nějaký vhodný termín
- martinbrejcha
ehm. je zde prostor pro mladé a nezkažené....Renča píše:Se mi zdá, že to zdravé jádro začíná nějak odpadat.
Co se týká SK, nemám problém, jen aby byla vložka pro normální enduráky, co předvedli
pořadatelé předloni
maty
Zatiaľ predbežný termín zrazu by bol 20.-22.6.2014.
Čo sa týka enduro vložky tak tý čo prídu v piatok skôr tak by som mohol s nimi pojazdiť nejaké šotolinky čo v okolí poznám.
Čo sa týka enduro vložky tak tý čo prídu v piatok skôr tak by som mohol s nimi pojazdiť nejaké šotolinky čo v okolí poznám.
Pacil sa piesok?martinbrejcha píše:ehm. je zde prostor pro mladé a nezkažené....Renča píše:Se mi zdá, že to zdravé jádro začíná nějak odpadat.
Co se týká SK, nemám problém, jen aby byla vložka pro normální enduráky, co předvedli
pořadatelé předloni
maty
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Tento termín by jsem možná mohl.Martin G píše:Zatiaľ predbežný termín zrazu by bol 20.-22.6.2014.
Tak termín 20.-22.6. je už obsadený.Má tam byť vtedy Mazda zraz.Ďalší víkend je ale voľný tak som ho predbežne zajednal.Takže nový termín zrazu je 27.-29.6.
Ceny by mali byť ako sú aj na stránke http://www.camplosos.sk/index.php?services
Za chatku s teplou vodou je to na noc 40€.Chatka je štvormiestna takže to vychádza 10€ na hlavu čo je si myslím v pohode.
Predbežne je to zajednané pre 30 ľudí ale to sa samozrejme doladí podla toho koľký sa prihlásite.
Ceny by mali byť ako sú aj na stránke http://www.camplosos.sk/index.php?services
Za chatku s teplou vodou je to na noc 40€.Chatka je štvormiestna takže to vychádza 10€ na hlavu čo je si myslím v pohode.
Predbežne je to zajednané pre 30 ľudí ale to sa samozrejme doladí podla toho koľký sa prihlásite.
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Tak tento termín určitě nepřijedu máme každoroční slavnosti co jsem Vám na ně dával vždycky pozvánky, takže budu v zaměstnání. Tak příště.
- LiborZ
To je škoda , mohl jsem Ti přivézt nějaké ty moravské olivyOvin píše:Tak tento termín určitě nepřijedu máme každoroční slavnosti co jsem Vám na ně dával vždycky pozvánky, takže budu v zaměstnání. Tak příště.
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle termín se mi taky moc nepáčí, ale pokusím se to nějak zařídit