olej do vidli
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
olej do vidli
Ahoj - jaky olej (viskozita) prijde do prednich vidli ? - 655ml sem nasel ale nenasel jakej
- Dave842
Re: olej do vidli
Našel jsi už tu viskozitu "Milanek"?
Chtěl bych tam dát o něco hustší, aby to nebylo tak měkký..
Chtěl bych tam dát o něco hustší, aby to nebylo tak měkký..
D@VE
V manuálu je 15.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem ted daval do me sv 15 misto 10 a ztuhlo to ale nevim jestly 20 by nebyla na ukor komfortu
x x x jinak to neumim
mě to do tenery míchali, ale poměry neznám.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
Daj 17. Daval som Silkolene, ci ako sa volal.... Pomohlo to na prve dve jazdy. Potom som si zvykol.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak ted jsem z toho blbej puvodni majitel rikal ze tam nacpal "asi" 5ku ale pripada mi to spis tvrdsi - ale mozna je to jen nezvyk na svy moto mam vyssi zdvihy a 21" kolo takze to mozna jen vic zehli
- Dave842
Mě doporučovali od Motorexu. Tak teoreticky když bych koupil 1l - 15W a 1l - 20W, smíchal, tak mám 17,5W a hotovo Jestliže je tam cca 650ml, tak stejnak musím koupit 2L.
Ještě jsem teď znejistěl.. 655ml myslí celkově ve vidlici, tzn. v obou "nohách"?
Ještě jsem teď znejistěl.. 655ml myslí celkově ve vidlici, tzn. v obou "nohách"?
D@VE
nazdar ve spolek. Norma oleje předepsaná výrobcem je SAE 15 a množství cca 0,8 L na jednu trubku
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
V manualu je 655 ml v jedne nozetony píše:nazdar ve spolek. Norma oleje předepsaná výrobcem je SAE 15 a množství cca 0,8 L na jednu trubku
x x x jinak to neumim
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Jen přidám k dobru to, že zvýšením viskozity olejové náplně se tlumiče nepřitvrdí.. To by musely zesílit i pružiny.. Takhle se jen zpomalí reakce na nerovnosti.. Sice nepůjdou tak snadno do dorazů, ale budou více namáhat ruce, ložiska předního kola, atd. .. Já takový postup z fyzikálního hlediska moc kladně nehodnotím.. Jde vlastně o to, že celé jednotce bude déle trvat, než se dostane do výchozí polohy, evt. bude váznout nepatrně nad či pod ní..
- Dave842
Chtěl bych se ještě zeptat, kde jste kupovali gufera a prachovky? Prosím, doporučte osvědčené
A ještě jsem v manuálu četl, že by se měly vyměnit i nějaké metalovo-teflonové kroužky, či co..? Je to nutné?
Díky!
A ještě jsem v manuálu četl, že by se měly vyměnit i nějaké metalovo-teflonové kroužky, či co..? Je to nutné?
Díky!
D@VE
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
pouzdra neboli kroužky menit nemusíš pokud nemají vulyDave842 píše:Chtěl bych se ještě zeptat, kde jste kupovali gufera a prachovky? Prosím, doporučte osvědčené
Díky!
x x x jinak to neumim
jak pise yuri, hustsi olej bude pouze branit "rychlemu" navratu tlumicu do puvodni polohy, pritvrzeni jedine pruzinou
Ještě by to mělo jít, podložkama, nebo nechat udělat na zátky ventilky a přifukovat vzduchem.casio píše:jak pise yuri, hustsi olej bude pouze branit "rychlemu" navratu tlumicu do puvodni polohy, pritvrzeni jedine pruzinou
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
- Dave842
Dobře, tak na ty kroužky kašlu - pokud budou v pohodě.
A ty gufera a prachovky jste kupovali kde?
A ty gufera a prachovky jste kupovali kde?
D@VE
- šimi
Vzduchem přifukuju já.Dělal mě to známej a musím říct že je to super.Nastavím si tvrdost jak a kdy zrovna chci.Sinner píše:Ještě by to mělo jít, podložkama, nebo nechat udělat na zátky ventilky a přifukovat vzduchem.casio píše:jak pise yuri, hustsi olej bude pouze branit "rychlemu" navratu tlumicu do puvodni polohy, pritvrzeni jedine pruzinou
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
si taky nastavuju tvrdost kdy chcišimi píše:Vzduchem přifukuju já.Dělal mě to známej a musím říct že je to super.Nastavím si tvrdost jak a kdy zrovna chci.Sinner píše:Ještě by to mělo jít, podložkama, nebo nechat udělat na zátky ventilky a přifukovat vzduchem.casio píše:jak pise yuri, hustsi olej bude pouze branit "rychlemu" navratu tlumicu do puvodni polohy, pritvrzeni jedine pruzinou
x x x jinak to neumim
- šimi
Dej pokoj Hrochu ..................středa je až zítrahroch píše:si taky nastavuju tvrdost kdy chcišimi píše:Vzduchem přifukuju já.Dělal mě to známej a musím říct že je to super.Nastavím si tvrdost jak a kdy zrovna chci.Sinner píše:Ještě by to mělo jít, podložkama, nebo nechat udělat na zátky ventilky a přifukovat vzduchem.casio píše:jak pise yuri, hustsi olej bude pouze branit "rychlemu" navratu tlumicu do puvodni polohy, pritvrzeni jedine pruzinou
Všude dobře,doma manželka...