Zadní osa XF
Zadní osa XF
Přes měsíc mi stojí na stojanu-zadní osu sem rozhodil a nedal sito jak to bylo a sem zapoměl jak to přijde zpět,nemáte někdo fotku jak to složit abych se nejdřív podíval apak to mohl najisto složit
Re: Zadní osa XF
Stáhni si dokument od Fernet-stock : xf650.pdf 2.0 MB tady z manuálůhttp://www.motorkari.cz/motokatalog/suz ... ewind.html.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
z toho dokumentu sem pochopil houby mám tam takovou kulatou podložku a tu nebudu vědět kam dát až koupím pneu
To vime takhle kulový, zkus celou osu po kusech nafotit s muzeme to zkusit ocislovat v poradi jak to ma jit za sebou. Ja teda asi moc platnej nebudu, ale nekteri urcite budou vedet.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- Radek
- Big motorkář
něco jsem našel v obrázkách přez Googl...... Kdyby bylo nejhůř ,tak to doma rozdělám a nafotím,je to pár minut
Jak pro kohoRadek píše:...je to pár minut
dík za ochotu,semto rozhodil na kusy a leží totak od prosince a až se trochu oteplí se nato vrhnu,v garáži mám chladněji než venku