koupim kryt retezu a lizatko.
koupim kryt retezu a lizatko.
Dobry den,koupil jsem freewindra a neni tam ten kryt zadniho kola tak se chcu zeptat jastli to nekdo neproda.Slisel jsem ze bes toho nedaji STK.
Re: koupim kryt retezu a lizatko.
Udělej si prozatím zástěrku http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=74 ... ddid=37528 .
Časem snad někdo prodá.Dívej se tady na foru,motorkářích a na tipmoto kdo rozprodává moto.Já jsem to lízátko tak koupil.
Jinak,když sem to přihlašoval tak sem neměl ani tu zástěrku.Ta přišla později kvůli bordelu co mě lítal na kufr.
Časem snad někdo prodá.Dívej se tady na foru,motorkářích a na tipmoto kdo rozprodává moto.Já jsem to lízátko tak koupil.
Jinak,když sem to přihlašoval tak sem neměl ani tu zástěrku.Ta přišla později kvůli bordelu co mě lítal na kufr.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Já lízátko mám, nepoužívám ho, ale na technické sem s tím měl problém, prošel jsem, ale s tím že příště ho tam musím mít, takže bohužel si ho radši nechám...ale každopádně si myslím že to ukecáš, řekni třeba že ti prasklo při pádu a necháváš si ho svařit, ať máš technickou v poho...
Když neseženeš jeté, tak www.partsdepot.cz
Tam jsem kupoval úplně nové. Jen už si nepamatuju, kolik jsem za to dal.
Tam jsem kupoval úplně nové. Jen už si nepamatuju, kolik jsem za to dal.
Chyba 4500.-. Skládá se to ze tří dílů.Když sem to sháněl tak mi to řekli v Brně přímo v suzuki.Lepší si udělat kryt řetězu z nějakýho staryho parapetu(hliník) a zástěrku.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
No joooo ja zapomel ze to není letmo jako u bmwhonza780 píše:Chyba 4500.-. Skládá se to ze tří dílů.Když sem to sháněl tak mi to řekli v Brně přímo v suzuki.Lepší si udělat kryt řetězu z nějakýho staryho parapetu(hliník) a zástěrku.
x x x jinak to neumim