Ahoj. Tak se asi na vás také zajedu podívat.........
Petr
Podzimní buřt.......??????
- Plukovník
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Podzimní buřt.......??????
tak jsem doma....výlet byl super...já s jirkou žofčínem jsem dal cca 820 km....projeli jsme si kolem jeho domova díky Radkovi a Vlatičce....počasí nakonec přálo....jsem rád že jsem vás všechny zúčastněné viděl.... tak asi až na jaře.....zase na buřtovi
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
-
Tak hlasim cca v 10 hod prijezd dom.Uz mam i odnosene 3kub. Prken na baraku.Bobika jsem zrusil a odpol jdu makat dal.Jinak dekuji Radkovi s Vlastickou a spunktovani akce a rad jsem vas vsechny zase videl.Ahoj a za chvilku znova ju
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
Tak se zpožděním hlásím také šťastný návrat. Bylo to velmi pozitivní............ )
Někomu jsem u nás na č. 8 omylem sbalil ponožky na moto - černé Dynamic. Budou u mne, pochopitelně vyprané (z bezpečnostních důvodů....)
Tak zase příště, přátelé.......
Petr
Někomu jsem u nás na č. 8 omylem sbalil ponožky na moto - černé Dynamic. Budou u mne, pochopitelně vyprané (z bezpečnostních důvodů....)
Tak zase příště, přátelé.......
Petr
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
já také dorazil v pořádku bylo skvěle někdy zase zopákneme ...
P.S. Newman a já si říkal kde se mi zatoulali jinak ten záznam z kamer zpětně nejde přez tu známou.
P.S. Newman a já si říkal kde se mi zatoulali jinak ten záznam z kamer zpětně nejde přez tu známou.