pneu

Odpovědět
Rimmerak
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Re: pneu

Příspěvek od Rimmerak »

Jj taky si myslím, že to jde. Kolega má tuším na transaplu taky bezdušovky a má v nich duše. V opačným případě by to bylo už horší.
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Jo klidně můžeš dát dovnitř duši, a co se týká možnost jezdit a bezdušákách jako takových, tak prý to už umí řešit. Není to ale seriozní informace, nevsadil bych na to zlámanou grešli.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

nevim nevim jestli de dát bezduška na ráfek s drátama jen tak...ale když tam dáš duši tak si myslim že žádnej problém...jinak mi dneska přišla ta escape a ve středu sem objednanej-přezout a vyvážit :evil:
traxxas

Příspěvek od traxxas »

Meldar píše:No tak nevím byl jsem rozhodnutej pro mitas ale kdybych koupil Contitental.Byl bych na tom asi o dost líp.Jak tak koukám.
Asi jo, ale já nedám Mitasovic rodině nic zadara.... :mrgreen: tak asi tak, těch PR článků o jejich skvělých vlastnostech už mám plný zuby, když od kámošů, co je ozkoušeli a měli srovnání s jinými, slyším něco úplně jinýho... :mrgreen:
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

hace píše:...nevim nevim jestli de dát bezduška na ráfek s drátama jen tak...
ne to určitě nejde, ale prej dělají nějakou úpravu ráfku. Pokud jsem správně pochopil tak asi takhle natáhne se nějalá tenká guma kom ráfku tam co čumí dráty dovnitř a potom se celej ráfek vylije nějakým silikonem. Tvrdil mi to kluk v práci ale v životě jsem o tom neslyšel. :?
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
traxxas

Příspěvek od traxxas »

Meldar píše:Našel jsem tento odkaz http://www.motorkar.net/motopneu-contin ... -29.0.html

Chci koupit 100/90-19M/C 57H Continental Trail Attack ale mám pohybnosti má označení TL což znamená bezdušová pneu.Tak nevím jestli ji můžu použít.Poraďte mi?
Hele dušovku na konstrukci pro bezdušovku a bez duše = problema, ale bezdušovku na ráfek s výpletem a duši do ní....NEŘEŠ TO....není žádný problem... ;)
traxxas

Příspěvek od traxxas »

Sinner píše:
hace píše:...nevim nevim jestli de dát bezduška na ráfek s drátama jen tak...
ne to určitě nejde, ale prej dělají nějakou úpravu ráfku. Pokud jsem správně pochopil tak asi takhle natáhne se nějalá tenká guma kom ráfku tam co čumí dráty dovnitř a potom se celej ráfek vylije nějakým silikonem. Tvrdil mi to kluk v práci ale v životě jsem o tom neslyšel. :?
Sinnere, asik jsi nepochopil a ten tvůj známý taky nee, že tam chce vložit Meldar duši....snad ne svojí.... :mrgreen: nebo jsem to nepochopil já...???... :lol: jo a ta úprava výpletu na použití bezdušovky-čet jsem o tom, ale na vlastní bulvy neviděl. Je to novinka, oni to vypiplají.... :lol:
TAKŽE : BEZDUŠ ANO, ALE S DUŠÍ.... :mrgreen:
Meldar
Big motorkář

Příspěvek od Meldar »

Díky za radu,myslel jsem si to samé že nebude problém.Je to tejný jako u auta.Jo a tu duši tam určitě dám. :lol:
Meldar
Big motorkář

Příspěvek od Meldar »

Už je objednaná mržka Continental Trail Attack 100/90-19 M/C 57H TL.Bude mě to stát i s dopravou 1603Kč.
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Krásná cena věru.
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

Meldar píše:Už je objednaná mržka Continental Trail Attack 100/90-19 M/C 57H TL.Bude mě to stát i s dopravou 1603Kč.
to jo super cena....koukal sem na ten odkaz jak si sem dával před tim a všechny pneu o 150 mín,ale to už sem jí měl objednanou...no neva
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

Táák přezuto,vyváženo a lehce zajeto na studenym a mokrym asfaltu-takže vůbec ;) jenom sem měl menší problém nasadit to kolo zpět,nějaké zkřížené to bylo.Když sem nasadil kolo tak sem nemoh prostrčit osičku zkrz obě vidle.Bud mi vadilo to osazení na konci osičky a nebo to bylo o skoro půl díry mimo ten závit v druhý vildlici.Tak sem musel povolit brejle aby to tam šlo...možná to bylo kuli tomu že to stálo dva dny na tý vidlici,ale stejnoměrně sem to vypodložil trámkama....
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

hace píše:....Bud mi vadilo to osazení na konci osičky a nebo to bylo o skoro půl díry mimo ten závit v druhý vildlici.Tak sem musel povolit brejle aby to tam šlo...možná to bylo kuli tomu že to stálo dva dny na tý vidlici,ale stejnoměrně sem to vypodložil trámkama....
To je hodně divný :?: nějak si nedokážu představit co s tím bylo. Ale normální to určitě není. Asi bych to nechal zkontrolovat někde v odbrném servise zda nemáš něco někde ohnutého. Nechci blbě strašit ale určitě bych to tak nenechával. :(
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Není spíš možný, že jeden tlumič vyjel / zajel více než ten druhý? Ikdyž, to by nevyřešilo povolení vidlí... divnota.
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

No hele ven mi ta osička vylezla uplně krásně....a nepovoloval sem vidle někde nahoře,ale ty 4 imbusy dole co spojujou ty vidle(ten "plocháč") a zároven drží i blatník.Při jízdě sem pak koukal na to kolo jestli nehází(OK) a když sem pustil řídítka tak krásně držela stopu....no muj první dojem byl že je naprcaná,ale to sem si dost důkladně prohlíd při koupi.A vše ok....prostě to příště nebudu stavět na vilde i když sem to pořádně vypodložil...no prostě sem poprví v životě nandaval přední kolo na mašinu 37min :oops: :lol:
traxxas

Příspěvek od traxxas »

Ta díra je šibnutá horizontálně nebo vertikálně....????
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

vertikálně,nebylo to o moc ale tam fakt stačí málo aby se to sralo,jak máš na konci tý osičky to rozšíření tak to mi nešlo do tý díry uplně přesně....no ale jak sem povolil ty imbusy tak ta osička tam vlítla,pak sem je zas dotáh a ok,jenom mě to překvapilo,tak sem to sem napsal jestli někdo něměl stejnej problém...
traxxas

Příspěvek od traxxas »

V tom případě by to řachlý na čumák bejt nemělo, jen si popolezla každá šavle jináč.... :P
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

No jiný vysvětlení pro to nemam, ale čuměl sem no.To by ste museli vidět :shock: prostě:NESTAVTE MAŠINU NA VIDLE :!: NIKDY
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

Hele...když pojedu na freewu za značku povinná zimní výbava na tý continentálce v předu(100%) a s mitas E07(80%) v zadu,můžu dostat pokutu???A klidně bych jim řek: scháněl sem zimáky všude a NIC :lol: :lol:
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Pro motocykly značka zimní výbava neplatí.

Edit// Tak jsem se byl dneska projet (+4°C, sucho)cca 25km okruh. Zadní pneu Heidenau K60 uplně v pohodě. Ani náznak zaváhání. Zkusil sem i rozbahněnou polňačku, guma nezklamala, ale kdo se s tou motorkou má mejt :(:(:( Jsem spokojen. Ale na to jaká byla zima je ta guma na omak dost měkká, doufám že nepůjde po pár tisících do kopru.
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

Tak,mam za sebou 127km na mokrym i suchym asfaltě,v blátě a ve sněhu...z toho je 80km jenom po horách a ta conti escape je fakt super(akorád ten sníh jí moc nešel :o ) o víkend sme byli u mojí přítelkyně rodičů na horách (Nová ves v horách) cca 700m,teplota kolem 0 a spíž pod :) Ale ta mitaska 07 si velda dobře na sněhu,docela slušnej záběr dokud nepřišel kopec,to už sem se zahrabával.Už se nemůžu dočkat aspon 15 stupňů... ;)
Sinner
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sinner »

Kluci moc to nehoňte, ta sůl na silnici není pro ty naše hliníkové a duralové části nic moc. A pneu to asi taky dvakrát nedodá. Jinak tu vyjížďku upřimně závidím. :)
Rimmerak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rimmerak »

Dneska mi napsala přítelkyně SMS, jestli jsem nebyl jezdit, že bylo pěkně !!! :shock: Sakra, že by mě ta moje ženská začala rozumět? Bohužel jsem nebyl, ale zítra jestli bude stejně sluníčko, jako dnes, půjdu zase do toho :-)

To je super, že Conti drží. Já sníh moc nezkoušel... Ale tady je fotka po půlhodinovým snažení s hadicí a houbou :-( Budu to muset vzít ještě tak 2× :-D
IMG_1393.JPG
IMG_1393.JPG (168.24 KiB) Zobrazeno 14604 x
Ano, to vzadu je Manet 90 (dvoupístek jednovál)
Ano, to vzadu je Manet 90 (dvoupístek jednovál)
IMG_1394.JPG (130.59 KiB) Zobrazeno 14603 x
Heidenau K60
Heidenau K60
IMG_1402.JPG (155.87 KiB) Zobrazeno 14603 x
hace
Big motorkář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hace »

Tak to sme dopadli asi tak stejně...akorád mi to nedalo a jel sem do práce na myčku,pěkně sem ho nechal vychladnout,nastavil sem WAPku na min a už to jelo ;) to si myslim že vyřešilo i tu sinnerovo sůl :) a honem všechno do oleje a je jak kdybych ho šel prodat.
A jinak o tý conti...docela mě překvapilo že i nerovnosti asfaltu vůbec necejtim,nemám moc zkušeností,ale ta sjetá pireli co sem tam měl uplně plavala když sem přejížděl podélně spáru mezi asfaltem a záplatou v asfaltu i když tam nebyl žádný výškový rozdíl...
Odpovědět