koupim freewa

Odpovědět
casio
Motorkář
Příspěvky: 71
Registrován: pon 04. bře 2013 21:51:02

koupim freewa

Příspěvek od casio »

Ahoj, vybiram novou motku a do oka mi hodne padl freewind:-) na netu je sice pár nabídek, ale kazdá ma nejake minusy a samozrejme i plusy. Proto, nenabizite nebo neuvazujete nekdo o prodeji sveho freewa? cenove kolem 40 000:-) Popr. pokud byste byli nekdo tak hodny a doporucili nejakeho z tech co se ted nabizi na netu popripade se podelili o spatnou zkuenost? - nejvice je asi na motorkarich a asi nema cenu jsem postovat jednotlive odkazy. Budu vam vsem moc vdecny. Diky a hodne jarnich kilometru bez nehod:-)
juraaa1

Re: koupim freewa

Příspěvek od juraaa1 »

Zdravím, kolegyně jednoho prodává. Během pár dní budu mít fotky pokud je to stále aktuální.
Tugar747
Příspěvky: 15
Registrován: ned 06. led 2013 15:26:51

Re: koupim freewa

Příspěvek od Tugar747 »

Muj bude na prodej, nesedli jsme si. Poslední kapka byla když mi dneska po výměně oleje upadl v garáži, respektive jsem ho něžně položil přímo sobě na palec u nohy, takže pěkně do měkkého ;) , ale zrcátkem se nevešel vedle zdi a prsknul mi střepy do obličeje. Hádám že si rozumět nebudeme, tak se s ním radši v míru rozejdu. Pravé zrcátko bylo už opravované, ale tak nějak všelijak, tak koukpím obě nová a pak bych to viděl tak na 38 000,- . Najeto 31 000 km, z toho mých 3 000 km . Pořídíly se padáky, centrální stojan, kufr + navíc plotna Givi. Na jaře repas vidlic nové destičky, nové obutí Mitas E-07. V květnu jsem potkal olej před železničním přejezdem, ale naštěstí jsem jel velmi pomalu tak se jen přesklívalo to zrcátko pořizovala nová řídítka místo původních lehce ohnutých a pravý zadní blinkr. Trocha škrábanců holt přibyla taky. Foto bude.
casio
Motorkář
Příspěvky: 71
Registrován: pon 04. bře 2013 21:51:02

Re: koupim freewa

Příspěvek od casio »

Diky za nabídku ale freewinda uz mám:) najeto 6000 km a ted aktuálne na něm uhanim na ceste z Albánie takže my jsme si asi sedli:):)
Odpovědět