Hroch
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
Hroch
par švestiček ze zahrádky jsem si dovolil
- Přílohy
-
- 3.jpg (346.93 KiB) Zobrazeno 29686 x
-
- 2.jpg (387.67 KiB) Zobrazeno 29677 x
-
- 1.jpg (393.3 KiB) Zobrazeno 29627 x
x x x jinak to neumim
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Hroch
Dukovany jich mají osm,čtyři na jedné a čtyři na druhé straně.A jsou od sebe dost vzdálené,takže to na té fotce nejde poznat.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
odpovim za hrocha, protoze nevim kdy se dostane k netu ale myslim ze to byl temelin Temelin mel mit puvodne taky 8 vezi ale zustali jen u jednoho reaktoru. Takze na dalsi veze je to jen pripravene
Kawasaki z750
Doufám že to jednou dostaví, už jen natruc Rakušákům.sonyk píše:odpovim za hrocha, protoze nevim kdy se dostane k netu ale myslim ze to byl temelin Temelin mel mit puvodne taky 8 vezi ale zustali jen u jednoho reaktoru. Takze na dalsi veze je to jen pripravene
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- šimi
Souhlasím s Tebou.Ať si Rakušáci trhnou.Sinner píše:Doufám že to jednou dostaví, už jen natruc Rakušákům.sonyk píše:odpovim za hrocha, protoze nevim kdy se dostane k netu ale myslim ze to byl temelin Temelin mel mit puvodne taky 8 vezi ale zustali jen u jednoho reaktoru. Takze na dalsi veze je to jen pripravene
Všude dobře,doma manželka...
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Ty ho snad i myješ a leštíš ne?
Před měsícem jsem s něčím podobným asi tak dvě hodiny jezdil a musím uznat že to je parádní poježděníčko, vlastně si člověk jen hraje.
Před měsícem jsem s něčím podobným asi tak dvě hodiny jezdil a musím uznat že to je parádní poježděníčko, vlastně si člověk jen hraje.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
To je pěééékný, jak z legolandu. to by se mi líííbilo. Ale jak říkáš asi jen chvilku.
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
U nas si jeden tipek koupil CAT neco podobnyho.Ma ho v plny nalozi.Ted si teda nevzpominam na ten tip ale muzu ti rici ze jak aspon sam povida.Se nezastavy.Ksefty stale ma a asi mit bude.Barak novy auto ted delal strechu nabaraku.MA se jako prase v zite.Ceny ma cca v poho.800kc\hod radlice
a rypadlo 1000kc\zbijecka.A ze to kurna udela prace.Tenhle je taky soukromy?Nebo delas pro firmu?
Ps:Uz jsem dal do kupy to predni svetlo.
a rypadlo 1000kc\zbijecka.A ze to kurna udela prace.Tenhle je taky soukromy?Nebo delas pro firmu?
Co je stary,to je dobry ...
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem u firmy. bagruju uz 9 let .ten bagr ma taky plnou vybavu. Gratuluju k tomu svetlu.DEEP píše:U nas si jeden tipek koupil CAT neco podobnyho.Ma ho v plny nalozi.Ted si teda nevzpominam na ten tip ale muzu ti rici ze jak aspon sam povida.Se nezastavy.Ksefty stale ma a asi mit bude.Barak novy auto ted delal strechu nabaraku.MA se jako prase v zite.Ceny ma cca v poho.800kc\hod radlice
x x x jinak to neumim
- Rimmerak
- Kontaktovat uživatele:
Je krásnej. Moc se mi líbí ta zadní část. Ale předpokládám, že nemá homologační vložku, nebo tedy ted na fotce.
Sakra, začínám o takovým pěkným laufu zase přemýšlet. Akorát bych ho musel mít s homologací, nebo alespon s vyndavací vložkou. Prostě abych s ním moh i do německa, rakouska a tak...
Sakra, začínám o takovým pěkným laufu zase přemýšlet. Akorát bych ho musel mít s homologací, nebo alespon s vyndavací vložkou. Prostě abych s ním moh i do německa, rakouska a tak...
R 1997, od 37000km, teď 78000 km.
Já si říkal kdy se ozveš, mě se to taky líbí, je to opravdu moc pěkné.DEEP píše:Tak to je slušna řacha!!!
Super.Vypada Fantasticky.
Jakej to ma asi zvuk hm ..?
jen co nyní se zakrytím Strčit to zase pod ten plech je blbý a nechat jen tak asi taky?
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Jenže Hroch vozí sebou svou lepší polovičku Petru.Pochybuji že by jí řek že jí kvůli vejfuku nebude vozit.To já bych si taky netroufl a to že jsem ve svém věku docela už imuní.Jirka ale tvrdí že spaliny letěj ven a ani se to moc nezahřejvá.Tak to snad bude ok i bez krytu.traxxas píše:Taky bych ho nechal odkrytý a koho by pálil, toho bych nevozil.....