Hledám ochotného člověka :-)
Hledám ochotného člověka :-)
Ahoj, prosimvás máte někdo doma freewinda s cestovním plexi? Popř. cestovní plexi. Koupil jsem jednoho s origo plexi, ale po koupi nové přilby se sním jezdí pohodlně tak do 80ti.. potom to začne s přilbou nepříjemně mlet... Chtěl bych se jen projet třeba 5km, nebo si půjčit to plexi abych zjistil, jestli se mi vyplatí ty 2-2,5 tis do něj investovat nebo ne. Reakce na to plexi jsou totiž rozporuplné, někdo je velice spokojen, někdo říká, že je to ještě horší, než s origo.
- LiborZ
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Hledám ochotného člověka :-)
Napiš, kde bydlíš. Možná se pak poblíž někdo ochotný najde
jindřichův hradec, ale kdyby to bylo třeba v ČB tak bych si klidně udělal výlet
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
efekt 0% zkusil jsem obě varianty
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Přijeď do Kolína a můžeme ho zkusit dát na Tvého Freewa.. Já ho sice mám, ale jezdím s origo.. Mám helmu Caberg Duke Black Matt (modulárka) a s hlavou mi třepe leda to cestovní, origo ne e.. Ale vítr se do tebe opírá víc, to je jasné.. Mno, ale od toho motorka taky trochu je, ne?
já koupil marushina shivana a musím celkem křečovitě držet hlavu aby mi to s ní nechvělo. Dřív jsem měl nějakou MDS za 1500 a s tou to bylo v pohodě a v přilbě za 5 tis mám problémy...
Já mám cestovní plexi a hlavou mi to taky třepe při 90 km/h. Origo jsem nikdy neměl a vůbec to neřeším.
- LiborZ
Koldo, doporučuji Ti využít nabídky juriho. Pravděpodobně je Tvůj problém v helmě. Možná Ti cestovní plexi pomůže, ale jisté to v žádném případě není. Sestava plexi-přilba může mít svůj vliv. Vyzkoušet to na motce s cestovním plexi je snadné. Až pojedeš v sedě a pak ve stupačkách, tak bude hned jasno.
- martinbrejcha
no, můj bejvalej Freewind jezdí v Jindř. Hradci.
Teda úplně přesně ne, ale je to asi 8km.
Jestli je to ještě akt. tak dej vědět, pokusím se
ti to s Luckou domluvit.....
Maty
Teda úplně přesně ne, ale je to asi 8km.
Jestli je to ještě akt. tak dej vědět, pokusím se
ti to s Luckou domluvit.....
Maty
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Já mám 185cm a po namontování cestovního plexi od Givi se trochu ochrana těla zlepšila ale proud vzduchu mě šel spíš na hlavu což bylo nepříjemné ale bylo to až tak nad 130 km/h.Záleží taky na tom jakou máš přilbu.Pokud máš otevřenou motokrosovou tak budeš mít nad stovku vždy problémi.Pravě kvůli tomu já osobně přestal používat motokrosovou přilbu.1kolda1 píše:Ahoj, prosimvás máte někdo doma freewinda s cestovním plexi? Popř. cestovní plexi. Koupil jsem jednoho s origo plexi, ale po koupi nové přilby se sním jezdí pohodlně tak do 80ti.. potom to začne s přilbou nepříjemně mlet... Chtěl bych se jen projet třeba 5km, nebo si půjčit to plexi abych zjistil, jestli se mi vyplatí ty 2-2,5 tis do něj investovat nebo ne. Reakce na to plexi jsou totiž rozporuplné, někdo je velice spokojen, někdo říká, že je to ještě horší, než s origo.
Jestli budeš mít cestu přez Prahu tak se stav. Zítra mi přijde turistické plexi a do konce týdne budu už zase pojízdný.
Zdar, jsem z JH, mám turist plexi + deflektor, pokud se chceš svézt, zavolej mi, nějak se domluvíme..zdar tel: 721.785.460
Ahoj, mám turistické plexi a taky mi to třepe s hlavou,ale do 100KMH se to dá. Jelikož jezdím krátké trasy mimo dálnice, tak to neřeším. Jinak zkusil jsem VSTROMA a to je úplně jiné kafé ta aerodynamika. Proto myslím, že už asi jedině vyměnit Freewinda Ale Freewind je srdcová záležitost a chci si ho nechat na jezdění dopráce a do hor.
Tak já měl nejdříve originální malé plexi. Bylo prasklé a tak jsme koupil střední. Vůbec se to nezlepšilo, možná naopak. Moje cestovní rychlost na delší vzdálenosti na dálnici byla 111 km/h. Víc už byl vítr nepříjemný. No a potom co jsem to v létě rozštípal o strom jsem koupil to veliké turistické plexi. Je to mnohem lepší a příjemná cestovní rychlost se mi zvedla tak na 125-130km/h.
Mám výklopku, takže řešim spíš snesitelnou hladinu hluku. Jinak s hlavou mi to skoro neháže i když jedu rychleji.
Ps.: měřím 180 cm
Mám výklopku, takže řešim spíš snesitelnou hladinu hluku. Jinak s hlavou mi to skoro neháže i když jedu rychleji.
Ps.: měřím 180 cm