turistické plexi
turistické plexi
ahoj lidičky prosím o radu kde koupit turistické plexi alespon o 15cm větší než origo mám 180 pokud to má smysl. Moc děkuji za radu.
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: turistické plexi
zkus zavolat na wemoto.
nevím, jak bude vypadat, fotku mají všude setjnou...
http://www.wemoto.cz/bikes/suzuki/xf_65 ... up_-_tall/
já měl od GIVI, ale stejně na mě foukalo, mám teda o 10cm víc. A je stejně moc ouzký, aby to mělo efekt....
Si zkus půjčit Frewa někde v okolí s turistickým plexi, jestli to má vůbec cenu.
Maty
...tady ta moje leštěnka
nevím, jak bude vypadat, fotku mají všude setjnou...
http://www.wemoto.cz/bikes/suzuki/xf_65 ... up_-_tall/
já měl od GIVI, ale stejně na mě foukalo, mám teda o 10cm víc. A je stejně moc ouzký, aby to mělo efekt....
Si zkus půjčit Frewa někde v okolí s turistickým plexi, jestli to má vůbec cenu.
Maty
...tady ta moje leštěnka
Pokud by jsi chtel z wemoto mam fotku jejich plexi primo na motce co jsem si nechal poslat na email
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s Dawem i s Hrochem.. Mám cca 190cm a vyšší plexi pro mě nemá smysl..
ahoj byl bych rád pokud mi můžeš něco přeposlat mirekpetr@email.czcasio píše:Pokud by jsi chtel z wemoto mam fotku jejich plexi primo na motce co jsem si nechal poslat na email
Mas to tammiki píše:ahoj byl bych rád pokud mi můžeš něco přeposlat mirekpetr@email.czcasio píše:Pokud by jsi chtel z wemoto mam fotku jejich plexi primo na motce co jsem si nechal poslat na email
- martinbrejcha
A proč sem nehodíš tu fotku, třeba někomu pomůžete do budoucna...
Maty
Maty
ahoj můžeš napsat jak jsi spokojený tur. plexi měřím 180cm. díkycasio píše:Tady je:)
Ja ho zatim nemam, nechal jsem si od nich poslat fotku abych vedel co a jak, mozna pres zimu dokoupim