Tak konecne snad chvile casu na pridani se do galerie. Po cca 7lete pauze (1.moto Yamaha FZR600R 96) konecne zase moto a zmena "druhu" Rok 97, koupeno letos v dubnu, tachometrove 17tis km a zda se ze by to i mohlo odpovidat podle stavu. Zatim nove pneu (Mitas E09). Najeto cca 600km, ranni cesty do prace 10km a zpet kdyz se chce tak skrz les, louku, pole myslim ze ideal Nekonecne Sumavske cesty
Vymena oleje, brzdovky bude co nevidet. Slape jak nova. Pres zimu dam 12V a padaky, mozna kryt chladice. Vic asi netreba.
Marcwald
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Marcwald
Hezká tahle barevná kombinace se mi z typů s černými ráfky (do roku 1998) líbí nejvíc
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- yuri13
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné to máš, tak vítej v řadách Freewinďáků.. Jen podotknu jednu zkušenost z STK, kde jsem byl upozorněn na to, že motocykl nesmí mít nekrytý sekundární převod, kor když je řetězový.. Mohli by tě kvůli tomu vyrazit..
Jo jo na technický jsem ho měl, a už je tam i zpátky, to byl jen test do terenu jak moc to ovlivnuje hazeni bahinka