Vypadaváníi sytiče
Vypadaváníi sytiče
Zdar, chlapi z ničeho nic mě začal prí vytažení vypadavat sytíč (lanko) z toho lůžka u karborátorů a pak nejde zavřít. Navíc mi při sytičí a přidání plynu zdechne motorka. Co s tím?
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
Re: Vypadaváníi sytiče
Mrkni se jestli ti nevypadla ta vratná pružinka na lanku.Se sytičem nepřidavej plyn.Přechlastáš to.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
jaka pruzina tam nikdy nic nebylo
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
Jo máš pravdu tzady není.Na GS 500 sem měl na lanku ještě tlačnou pružinku.Pomáhala vracet táhlo sytiče do zavřené polohy.Sundej lanko z táhla a zkontroluj jak ti běhá lanko a jak ti běhá(jestli se sám uzavírá)táhlo sytiče.
Lanko jde ztuha: Vyměnit
Táhlo se samo nevrací: Vyčistit jestli ani to nezabere přidat tlačnou pružinku na lanko.Nesmí mít moc velkou sílu.Namotáš na lanko a
nasadíš-žlutá šipka.
Lanko jde ztuha: Vyměnit
Táhlo se samo nevrací: Vyčistit jestli ani to nezabere přidat tlačnou pružinku na lanko.Nesmí mít moc velkou sílu.Namotáš na lanko a
nasadíš-žlutá šipka.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
To uz jsem vyresil, ted jeste jak se sekrti benzin pri sytici, musim to trosku uskrtit, prechlastava se to
Zkontroluj si nastavení bohatosti.Já mám přes zimu 4.15 otáček od dorazu.Ted' jak se oteplilo sem to stáhl na 3.45.Při startu
sytič jenom mírně povytáhnu že mám asi +- 2000 otáček.Jak se začne dusit mírně uberu.Nasadím rukavice,přilbu,nasednu.Mezitím se zase začne přidušovat tak vypnu sytič a vyjedu.
sytič jenom mírně povytáhnu že mám asi +- 2000 otáček.Jak se začne dusit mírně uberu.Nasadím rukavice,přilbu,nasednu.Mezitím se zase začne přidušovat tak vypnu sytič a vyjedu.