pneu
Re: pneu
4,5 až 5 a bylo úplně jedno jak a kolik jsem jezdil.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Jaký je váš názor na gumy Metzeler Karoo 3?
Byl by problém dát dopředu gumu 110/80 ?
Píšou o 30% vyšší kilometrový náběh. Kolik se na ní teda dá najet?
http://www.moto-pneu-metzeler.cz/katalo ... edni_23984
Původně jsem chtěl Metzelet enduro sahara 3, ale asi nedělaj přední v rozměru na větráka
Původně jsem chtěl Metzelet enduro sahara 3, ale asi nedělaj přední v rozměru na větráka
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle typ gum neznám ale podle mích dlouholetých zkušeností bych dal přednost tomu jak tě ty gumy udrží na silnici než kolik km vydrží Najeté km ti pak na krchově budou nanic Věř tomu nejezdím zrovna pomalu tak že já osobně uznávám jiné hodnoty.To platí samozřejmě pro silnici.Pokud budeš jezdit jen terén tak dobrý ale podle tý konfigurace tak asi jen lehkej terén.Maty by ti poradil asi nejlépe.Ten se stále někde bahníTwin píše:Jaký je váš názor na gumy Metzeler Karoo 3?
Je to letošní novinka od metzeleru. Nikdo o nich zatim nic moc nevíVitouš píše:Tenhle typ gum neznám ...
Proto mě zajmá váš názor.
Tak jsem to úplně nemyslel. Nehoním se za kilometrama a navíc by ta guma měla držet líp než třeba e07.Vitouš píše:Najeté km ti na krchově budou nanic
Jde mi o to že napíšou o 30% lepší, ale lepší než co? Když je to letos nový model.
Mám v zadu e07 a většinou mi stačí (jen mi sere že jakmile je trochu mokro tak se zalepí bahnem a klouže). Tohle by mělo být trochu lepší na mokru i na blátě. Je to přecijenom M+S guma.Vitouš píše: podle tý konfigurace tak asi jen lehkej terén
- martinbrejcha
můj názor, nemyslím nikoho osobně...
Uživatelé si stěžujou, že guma klouže....
Výrobce změkčí směs, aby víc lepila.
Uživatelé si stěžujou, že guma nevydrží,
co dřív...
Bodejť by ne...buďto bude guma tvrdá jako puky,
na kterých se najede desetitisíce, nebo lepivá
guma, co podrží, ale ta nemůže vydržet tolik...
Každopádně trend ve zvyšování bezpečnosti a
snižování nájezdu shledávám jako dobře...
Maty
Uživatelé si stěžujou, že guma klouže....
Výrobce změkčí směs, aby víc lepila.
Uživatelé si stěžujou, že guma nevydrží,
co dřív...
Bodejť by ne...buďto bude guma tvrdá jako puky,
na kterých se najede desetitisíce, nebo lepivá
guma, co podrží, ale ta nemůže vydržet tolik...
Každopádně trend ve zvyšování bezpečnosti a
snižování nájezdu shledávám jako dobře...
Maty
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Budu teď na jaře kupovat nové gumy, a pořád se nemohu rozhodnout jestli na zadek mám dát Mitas E09 co sem měl teď, nebo E10...když na ni koukám tak mi přijde že má ty špunty uspořádané více do terénu, což by bylo pro mě lepší.Máte někdo zkušenosti??? A na předek standartně E09...
Já teď schodil continental a obul metzeler tourance exp a rozdíl jsem pozoroval ihned,motorka je klidnější,a hlavně se na ní(i když gumy ještě nebyli obroušené-mělo by se najet alespoň 200 km)cítím mnohem lépe a bezpečněji,continental strašně klouzala
Yamaha XS 400 modrá 1977+
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
- Plukovník
Ahoj O9 je guma dobrá, je určena víc do terénu( ovšem terénní gumy to není !)Pech píše:Budu teď na jaře kupovat nové gumy, a pořád se nemohu rozhodnout jestli na zadek mám dát Mitas E09 co sem měl teď, nebo E10...když na ni koukám tak mi přijde že má ty špunty uspořádané více do terénu, což by bylo pro mě lepší.Máte někdo zkušenosti??? A na předek standartně E09...
nájezd cca 7 tis, pokud nepojedeš po dálnici jako já domů z Albošky- zkracuje se životnost prostředních špuntů
drží super, za sucha, za mokra trošku opatrnosti ale 100 % lepší jak O7
hučí od cca 90 km, ale s ladákem ti to nepřijde
velký bláto - končíš, malý bláto klouže , poměr cena výkon - jezdil jsem jí na Dakarovi 2 sezony a spokojenost
010 - je určena víc na silnici, kde podle Foxíka drží jak hovado, akorát že jemu zmizela za cca 3 tis....není moc na velký mašiny které jezdí rychle.... v terénu projel to samý co já, nehučí, nepíchnul stejně jak já......
Kdyby jsi chtěl kamarád prodává cca rok starou ale najeto 200 KM !!! - Metzeler Enduro Sahara 3.....drží na silnici jak přibitá, průjezd minimálně stejnej jak 09 a 010 , spíše lepší - má samočistící vzorek, v blátě určitě lepší, ale nájezd ozkoušenej kolem 8 - 9 tis.....musí bejt lepší když stála přes tři tisíce, celkově jsem jí sice už jen dojížděl by minulém majiteli, ale nyla na ní i na sjeté větší jistota
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- martinbrejcha
zadní devítku, proč ne.... i když do bláta není, ale
zvládne toho hodně. Jenom je třeba jí držet pod
krkem, aby se mohla vyčistit.
Třeba rozjezdy na blátě jsem řadil rovnou dvojku....
devítka v akci....nakonec jsme to dali...
ale dopředu bych devítku nebral. Ta mi vydržela tak 2-3 tis km......
teda na mým autobusu .....
Tam bych spíš asi volil tu Saharu, nebo Karoo 3
Maty
zvládne toho hodně. Jenom je třeba jí držet pod
krkem, aby se mohla vyčistit.
Třeba rozjezdy na blátě jsem řadil rovnou dvojku....
devítka v akci....nakonec jsme to dali...
ale dopředu bych devítku nebral. Ta mi vydržela tak 2-3 tis km......
teda na mým autobusu .....
Tam bych spíš asi volil tu Saharu, nebo Karoo 3
Maty
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Alf píše:Řešíte rychlostní index H, nebo na to kašlete? Mám obavy z STK, takže jsem na zadek raději objednal Conti Trail Attack 2 v indexu H .... Chci to hlavně na silnici ...
vyšší index na STK nevadí
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
To mohu potvrdit vyšši index nevadí(něco o tom vím)Zeusik píše:Alf píše:Řešíte rychlostní index H, nebo na to kašlete? Mám obavy z STK, takže jsem na zadek raději objednal Conti Trail Attack 2 v indexu H .... Chci to hlavně na silnici ...
vyšší index na STK nevadí
Nevadí ani nižší index,ale musíš mít min. 30km rezervu.Já mám zimáky Heidenau v indexu T (190) a ted' sem byl na technické.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
šimi píše:Index?Za celých šest let se mě nestalo,že by tohle na technický řešili.Vždycky je zajímala jen hloubka vzorku.
Záleží kdo ti to kontroluje mi dělali kluci co jezděj a avonky je hodně zajímali ale bylo vše v pořádku a bez problému
OK, snad projdu Koupil jsem v Německu freewinda na blbnutí za 950 EUR, tak to dávám do kupy. Na předku mám ještě dobrou gumu jen s nižším indexem, než je v německým TP, snad na to čumět nebudou. Na zadek jsem koupil trail attack 2 - budu jezdit převážně silnice.
- šimi
Budou...jezdím už druhou sadu a spokojenost.Zbyna píše:Dnes prezuto na nove metzelerky tourance snad budou dobre
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !