To by nebylo špatný už jsme se seznámili ;) A je to sympaťákVlasta píše:řekni jahodákovi,at ti vezme Marťu DoležalaKOMETA píše:Radečku,kdyby Vlasta nemohla,vezmeš mě bráchu ;)Radek píše:JÁ JEDU,POTOM TAM PLÁCNĚTE NĚJÁKÝ TERMÍN VLASTA SE TAKY BUDE SNAŽIT SI DOMLUVIT VOLNO....... UŽ SE TĚŠÍM NA PROVĚTRÁNÍ,DOUFÁM ŽE TAM NEBUDE JEŠTĚ SNÍH....
Jarní Buřt 2013
- KOMETA
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jarní Buřt 2013
Kometa, nezbednicka jedna!!! Vsak ty mas ist so mnou....,
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem že neni moc zájem na jarního buřtíka a že to uděláme čistě v komorním duchu.Vidím že se začíná zajímat i zdravé jádro našeho webu... .Tak mě to snad donutí abych začal zjišťovat nějaké podrobnosti.Já bych to viděl na konec dubna ale spíše na půlku května aby byl mezi buřtem a srazem u Ovina alespoň měsíc.Počkám jak se vyslovíte během února a pak začnu zjišťovat. Podle zájmu to uděláme v malém (to bych vás mé přátele co mají zájem obtelefonoval)nebo to zase dle zájmu uděláme normálně jako každého buřta veřejně.Záleží jak se domluvíme.
Vitku, pevne verim ze mas moje telefonne cislo...
Este sim neisiel 600km za spekacikom!
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Já v to doufám taky,já chci dojed s Rosťou nechci sama,znáte mě furt se někde válím tak ať mám dozorkanko00 píše:Vitku, pevne verim ze mas moje telefonne cislo...
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to že na tom budu muset začít pracovat. Abychom se sešli alespoň v malé skupině.Navrhněte nějaké termíny a já u správce zjistim dané možnosti a podmínky blokace termínu.Chtělo by to jak už jsem psal min. měsíc mezi buřtem a srazem.Ideální by byla první půlka května.
- Radek
- Big motorkář
Koncem unora začátkem března........
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Radku to nemyslíš vážně. Tam už začíná horský terén a koncem února nebo začátkem března tam bude sníh.To na motorkách nedáme.Radek píše:Koncem unora začátkem března........
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Neboj jen zlobím jenom s tebou jedukanko00 píše:Kometa, nezbednicka jedna!!! Vsak ty mas ist so mnou....,
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Vitoušku,,potřebovala bych vědět termín ať si můžu nahlásit na pátek dovolenou,,,Dělám kolikrát i v pátek v noci nebo do noci Prosím tě mysli na mě trošičku děkuji
Ako to vyzera, bez ohladu na terajsie pocasie , s jarnym stretnutim pri ohniku???
Planujem na jar, ked prijde, daky vylet. A vobec by mi nevadil na Jarny burt....
Planujem na jar, ked prijde, daky vylet. A vobec by mi nevadil na Jarny burt....
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Zatím vzhledem k počasí si netroufám nic organizovat.Pokud se to umoudří zkusím zjistit podmínky a udělali by jsme to čistě v komorním prostředí.(stejně nebyl žádný velký zájem)Pokud se podaří něco zajistit tak vás osobně všechny věrné včas obvolám.Rosoťo tebe samozřejmě také.I když ty to máš bohužel nejdále. Jinak pokud někdo další projeví zaájem tak se ozvěte budem jen raádi.Nebudem se bát vlka nic.KOMETA píše:Vitoušku,,potřebovala bych vědět termín ať si můžu nahlásit na pátek dovolenou,,,Dělám kolikrát i v pátek v noci nebo do noci Prosím tě mysli na mě trošičku děkuji
Tak VÍTEČKU,vem lopatu a běž prosím zatím odházet cestu k chatě,ať tam dojedem........příští týden už má byt o víkendu tepleji...... Kuwa to je už absťák,to už raději celibát než sedět doma....
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
To moc práce mít nebude tady není snižekVlasta píše:Tak VÍTEČKU,vem lopatu a běž prosím zatím odházet cestu k chatě,ať tam dojedem........příští týden už má byt o víkendu tepleji...... Kuwa to je už absťák,to už raději celibát než sedět doma....
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel nad Jáchymovem je sníh stále. Uvidíme...Zeusik píše:To moc práce mít nebude tady není snižekVlasta píše:Tak VÍTEČKU,vem lopatu a běž prosím zatím odházet cestu k chatě,ať tam dojedem........příští týden už má byt o víkendu tepleji...... Kuwa to je už absťák,to už raději celibát než sedět doma....
- Radek
- Big motorkář
ASI ZRUŠENO........
To je skoda.... Mal som to v kalendariku... malom bielomRadek píše:ASI ZRUŠENO........
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Jak už jsem Radkovi říkal do telefónu tak kvůli vašemu nezájmu a dlouhé zimě jsem pořádání jarního buřta VZDAL. .Vyjíždku do zamyšlené chaty na Jáchymovsku asi uspořádáme jen na otočku v užším kruhu.Radek píše:ASI ZRUŠENO........
- martinbrejcha
HOWGH!!!
Maty
Maty