Radek píše:JÁ JEDU,POTOM TAM PLÁCNĚTE NĚJÁKÝ TERMÍN VLASTA SE TAKY BUDE SNAŽIT SI DOMLUVIT VOLNO....... UŽ SE TĚŠÍM NA PROVĚTRÁNÍ,DOUFÁM ŽE TAM NEBUDE JEŠTĚ SNÍH....
Radečku,kdyby Vlasta nemohla,vezmeš mě bráchu ;)
řekni jahodákovi,at ti vezme Marťu Doležala
To by nebylo špatný už jsme se seznámili ;) A je to sympaťák
Myslel jsem že neni moc zájem na jarního buřtíka a že to uděláme čistě v komorním duchu.Vidím že se začíná zajímat i zdravé jádro našeho webu... .Tak mě to snad donutí abych začal zjišťovat nějaké podrobnosti.Já bych to viděl na konec dubna ale spíše na půlku května aby byl mezi buřtem a srazem u Ovina alespoň měsíc.Počkám jak se vyslovíte během února a pak začnu zjišťovat. Podle zájmu to uděláme v malém (to bych vás mé přátele co mají zájem obtelefonoval)nebo to zase dle zájmu uděláme normálně jako každého buřta veřejně.Záleží jak se domluvíme.
Vypadá to že na tom budu muset začít pracovat. Abychom se sešli alespoň v malé skupině.Navrhněte nějaké termíny a já u správce zjistim dané možnosti a podmínky blokace termínu.Chtělo by to jak už jsem psal min. měsíc mezi buřtem a srazem.Ideální by byla první půlka května.
Vitoušku,,potřebovala bych vědět termín ať si můžu nahlásit na pátek dovolenou,,,Dělám kolikrát i v pátek v noci nebo do noci Prosím tě mysli na mě trošičku děkuji
Ako to vyzera, bez ohladu na terajsie pocasie , s jarnym stretnutim pri ohniku???
Planujem na jar, ked prijde, daky vylet. A vobec by mi nevadil na Jarny burt....
KOMETA píše:Vitoušku,,potřebovala bych vědět termín ať si můžu nahlásit na pátek dovolenou,,,Dělám kolikrát i v pátek v noci nebo do noci Prosím tě mysli na mě trošičku děkuji
Zatím vzhledem k počasí si netroufám nic organizovat.Pokud se to umoudří zkusím zjistit podmínky a udělali by jsme to čistě v komorním prostředí.(stejně nebyl žádný velký zájem)Pokud se podaří něco zajistit tak vás osobně všechny věrné včas obvolám.Rosoťo tebe samozřejmě také.I když ty to máš bohužel nejdále. Jinak pokud někdo další projeví zaájem tak se ozvěte budem jen raádi.Nebudem se bát vlka nic.
Tak VÍTEČKU,vem lopatu a běž prosím zatím odházet cestu k chatě,ať tam dojedem........příští týden už má byt o víkendu tepleji...... Kuwa to je už absťák,to už raději celibát než sedět doma....
Vlasta píše:Tak VÍTEČKU,vem lopatu a běž prosím zatím odházet cestu k chatě,ať tam dojedem........příští týden už má byt o víkendu tepleji...... Kuwa to je už absťák,to už raději celibát než sedět doma....
Vlasta píše:Tak VÍTEČKU,vem lopatu a běž prosím zatím odházet cestu k chatě,ať tam dojedem........příští týden už má byt o víkendu tepleji...... Kuwa to je už absťák,to už raději celibát než sedět doma....
Jak už jsem Radkovi říkal do telefónu tak kvůli vašemu nezájmu a dlouhé zimě jsem pořádání jarního buřta VZDAL. .Vyjíždku do zamyšlené chaty na Jáchymovsku asi uspořádáme jen na otočku v užším kruhu.