jahodak píše:Mám samsung S2 projela se mnou celou albánii,cestu tam i zpět,ČR a slovensko (a to byla kodrcačka), i celkem slušnej offík přidělaná v taštičce na řidítkách i jako navigace a nedám na ní dopustit

.Bohužel je vidět že jsi asi samsunga nikdy neměl.Z nokie už bych bral jen tu jednoduchost ovládání.Nokia byla super ale už je to mrtvá značka .Zaspaly dobu a prosrali to.
Měl jsem dva, jeden ještě klávesnicovej a druhej dotykáč. Jsou to levný telefony ale spolehlivostí nic moc. Mě se nijak nepokazili, mluvím ze zkušeností známého - majitele obchodu a servisu mobilů.
Nokia má stále některý pěkný kousky, ale je fakt že už nějakou dobu zaostávají. Dřív to byla špička, ale prostě výroba v evropě je moc drahá v porovnání s levnu čínskou... Bylo jasný že pokud nepřesunu výrobu do číny tak půjdou doháje. Nepřesunuli... Ale dokud budou výrábět mobily, budou to kvalitní kousky z evropy a zaručeně zvládnou i ty vibrace na motorce. Mě se líbí Nokia N8, v hodně videích na youtubu ji různě hážou na zem atd... a všechno taknějak přežije bez úhony, přitom to nemá být v kategorii odolných telefonů. Já bych Nokii jako značku samu o sobě zařadil do kategorie odolnější telefony.
Jinak z vlastní zkušenosti bych doporučil levnou C5-03, ta mi spadla asi 20x, všechny rohy uplně omlácený, na krytu rýhy, ale v pohodě fungovala dál. Ještě jsem ji i prodal a myslím si, že v pohodě a spolehlivě slouží do dnes.