jahodak píše:Mám samsung S2 projela se mnou celou albánii,cestu tam i zpět,ČR a slovensko (a to byla kodrcačka), i celkem slušnej offík přidělaná v taštičce na řidítkách i jako navigace a nedám na ní dopustit
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
.Bohužel je vidět že jsi asi samsunga nikdy neměl.Z nokie už bych bral jen tu jednoduchost ovládání.Nokia byla super ale už je to mrtvá značka .Zaspaly dobu a prosrali to.
Měl jsem dva, jeden ještě klávesnicovej a druhej dotykáč. Jsou to levný telefony ale spolehlivostí nic moc. Mě se nijak nepokazili, mluvím ze zkušeností známého - majitele obchodu a servisu mobilů.
Nokia má stále některý pěkný kousky, ale je fakt že už nějakou dobu zaostávají. Dřív to byla špička, ale prostě výroba v evropě je moc drahá v porovnání s levnu čínskou... Bylo jasný že pokud nepřesunu výrobu do číny tak půjdou doháje. Nepřesunuli... Ale dokud budou výrábět mobily, budou to kvalitní kousky z evropy a zaručeně zvládnou i ty vibrace na motorce. Mě se líbí Nokia N8, v hodně videích na youtubu ji různě hážou na zem atd... a všechno taknějak přežije bez úhony, přitom to nemá být v kategorii odolných telefonů. Já bych Nokii jako značku samu o sobě zařadil do kategorie odolnější telefony.
Jinak z vlastní zkušenosti bych doporučil levnou C5-03, ta mi spadla asi 20x, všechny rohy uplně omlácený, na krytu rýhy, ale v pohodě fungovala dál. Ještě jsem ji i prodal a myslím si, že v pohodě a spolehlivě slouží do dnes.