Michelin pilot activ
Michelin pilot activ
Mám Freewinda po Zeusikovi a neb s ním polezu i do terénu, tak ho budu přezouvat. Tudíž nabízím současné obutí (prý 90% - novou jsem neviděl a kolik na nich najel nevím ).
Re: Michelin pilot activ
Co je to za gumy?
Michelin Pilot Activ - podle toho co říkal, tak přezouval loni.
Sorry je to v nadpisu. Jsem trochu natvrdlej.
Na mě jsou moc na silnici.
Na mě jsou moc na silnici.
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
S Freewindem do terénu ???Murmandam píše:Mám Freewinda po Zeusikovi a neb s ním polezu i do terénu, tak ho budu přezouvat. Tudíž nabízím současné obutí (prý 90% - novou jsem neviděl a kolik na nich najel nevím ).
To se tady ale nenosí, budeš podrben mučení žhavení lebky zvané budík
Maty
Budu se plížit lesy, poli a nenajdou mne ... A když vyjedu na silnici budu tak zabahněn, že nepoznají na čem jdu Nebojím se
- martinbrejcha
a co plánuješ obout??
Ono s tím 19" předním kolem je výběr dost omezený.....
Odkud jsi??? My tady na severu taky občas nějakou tu polňačku vyprášíme
Maty
Ono s tím 19" předním kolem je výběr dost omezený.....
Odkud jsi??? My tady na severu taky občas nějakou tu polňačku vyprášíme
Maty
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
maji najeto 4000 kmMurmandam píše:Michelin Pilot Activ - podle toho co říkal, tak přezouval loni.
E09+TKC, nic lepšího jsem nevymyslel jinak jsem okres kolín ...
Cestnu moto, cestne gumy, vpredu 19 kolo, kratke zdvihy.... preco toto tahate do terenu? Mato, ty tu nenavadzaj na psie kusy!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- martinbrejcha
Jak jsem Ti předesílal, tady se s blátem setkáš s negací....
no, tak to nejni daleko k nám. Někde tam bydií Yuri, co se taky kamarádí s blátem
Znám jednoho maníka, co napasoval celou vidlici z Supertenere na fauštroma. Na XF by to
šlo namotat možná taky. Získal bys 235mm zdvih vepředu+dva kotuče, prostě by z toho bylo
už trošku endůro......
Jak jsi jistě vyhledal, já na zadek taky nedám dopustit na E-09, dá se na ní zajezdit hodně
tis. km po asfaltu, ale zároveň i něco OFF. Ale dopředu jezděj na fauštromech zadní C-gumy
od Mitasu, bez problémů.......naseru asi Baworáky, ale TKC není nejvhodnější guma, ještě k
tomu na předek.....
Mě teda ještě k tomu brzdil ten projev 1V a moje tělesná stavba 191cm/100kg. Měl jsem ho ještě
seškrcenej na 25kW, ale prostě ten 2V je na OFF jiná liga. Zase proti XF je jeho váha úplně jinde,
což je taky k zamyšlení....
Máš zkušenosti s jízdou na blátě ???
Maty
no, tak to nejni daleko k nám. Někde tam bydií Yuri, co se taky kamarádí s blátem
Znám jednoho maníka, co napasoval celou vidlici z Supertenere na fauštroma. Na XF by to
šlo namotat možná taky. Získal bys 235mm zdvih vepředu+dva kotuče, prostě by z toho bylo
už trošku endůro......
Jak jsi jistě vyhledal, já na zadek taky nedám dopustit na E-09, dá se na ní zajezdit hodně
tis. km po asfaltu, ale zároveň i něco OFF. Ale dopředu jezděj na fauštromech zadní C-gumy
od Mitasu, bez problémů.......naseru asi Baworáky, ale TKC není nejvhodnější guma, ještě k
tomu na předek.....
Mě teda ještě k tomu brzdil ten projev 1V a moje tělesná stavba 191cm/100kg. Měl jsem ho ještě
seškrcenej na 25kW, ale prostě ten 2V je na OFF jiná liga. Zase proti XF je jeho váha úplně jinde,
což je taky k zamyšlení....
Máš zkušenosti s jízdou na blátě ???
Maty
Než se poperete, tak raději uvedu vše na pravou míru
Na moto jsem nikdy nejezdil (krom autoškoly) tj. ani na blátě. No a moto mám primárně na ježdění na ryby a tam se prostě mírnému terénu a občas blátu nevyhnu . Tím nevylučuju, že mne to nějak víc chytne
Na moto jsem nikdy nejezdil (krom autoškoly) tj. ani na blátě. No a moto mám primárně na ježdění na ryby a tam se prostě mírnému terénu a občas blátu nevyhnu . Tím nevylučuju, že mne to nějak víc chytne
Neboj ja s nebudem bit s Matym
Ale rybarsky Freewind musi mat nieco ine ako cisto cestne gumy.
- LiborZ
Loni na podzim jsem jel s ruksakem na zádech kolem vody po chodníčku (klasický žlábek) asi 2 km jedním směrem a pak spátky. Nebylo to úplně rozbahněné, ale většinou byl takový ten povrchový slízek na pevném podkladu. Z toho, jak jsem balancoval na svých Trail Atackách, mě pak dva dny bolelo mezižeberní svalstvokanko00 píše:Neboj ja s nebudem bit s Matym
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
ja na těch gumach parkrát byl i na rybách a v lesekanko00 píše:Neboj ja s nebudem bit s Matym
Stando, ti mladi dnes su taki bojazlivejsi
Inak ja na Trail Attacky nedam dopustit. Je ale pravda ze po vlhkom blate som s nimi nejazdil....
Inak ja na Trail Attacky nedam dopustit. Je ale pravda ze po vlhkom blate som s nimi nejazdil....
- LiborZ
Já proti nim také nic nemám, ale mydýlko jim fakt nechutná...kanko00 píše:Stando, ti mladi dnes su taki bojazlivejsi
Tak už jsou shozený a začaly zavazet v garáži .
Stále zavazí ...
Murmandam píše:Stále zavazí ...
Podpalit... Ak to nepomoze, tak aj s garazou....