Padaky+turisticke plexi
Padaky+turisticke plexi
Ahoj tak jsem sestal novym majitelem freewinda, najeto zatim malo km ale myslim ze sme si padli do oka:) presto prvni investice kterou bych chtel provest je turisticke plexi a padaky, neprodavate nekdo? Nebo nejaky tip kde by se daly tyto veci levne sehnat? Diky za rady:) rv 98
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Padaky+turisticke plexi
Ahoj tož to gratulujeme padáky dělá Rimerark tady od nás na foru a kluci co je mají je chváli. Děla taky hlavní stojan a ten taky můžu pochválit jsem jedním majitelem a funkční na jedničku a ceny ma za hubičku
Ať ti dlouho slouží. Turist plexi si budeš muset koupit asi nové.
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
S turistickým plexi opatrně, nevyhovuje na každou výšku, resp. přilbu.. Je lepší se u někoho stavit a zkusmo se s ním projet, ať pak nezjistíš, že ti nevyhovuje.. Jinak gratulace k fajnovému stroji!
Mám od něj oboje a oboje je skvělé za super peníz.Zeusik píše:padáky dělá Rimerark tady od nás na foru a kluci co je mají je chváli. Děla taky hlavní stojan a ten taky můžu pochválit
Můžu jen doporučit.
Mam 175 cm, to by mohlo byt ucinne ne?:)yuri13 píše:S turistickým plexi opatrně, nevyhovuje na každou výšku, resp. přilbu.. Je lepší se u někoho stavit a zkusmo se s ním projet, ať pak nezjistíš, že ti nevyhovuje.. Jinak gratulace k fajnovému stroji!
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Já mám 190cm a jde mi to rovnou na helmu, takže by budeš v poho.. Nezapomeň ale, že ti pak nepůjde vzduch do větrání bundy, tak aby ti pak nebylo vedro..
- Dave842
Já jsem původně taky pomýšlel nad větším plexi. Ale jak tak čtu, tak s mojí výškou 195 cm to stejně nemá význam..
D@VE
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
casio píše:Mam 175 cm, to by mohlo byt ucinne ne?:)yuri13 píše:S turistickým plexi opatrně, nevyhovuje na každou výšku, resp. přilbu.. Je lepší se u někoho stavit a zkusmo se s ním projet, ať pak nezjistíš, že ti nevyhovuje.. Jinak gratulace k fajnovému stroji!
Ja mam taky 175 cm a neřešil jsem to do 120 mi to nevadilo a vě věčí rychlosti stejně ležím na nadrži
Servus,dobrá volba motorky,padáky rozhodně doporučuji od rimmeráka,také je mám a naprostá spokojenost za skvělé peníze a pokud se ti chce investovat do plexi,tak doporučuji toto:http://www.ermax.cz/xf-650-freewind-979 ... 49.html,to mám také a mašina s ním vypadá mnohem dospěleji,jen je dražší cca o 1000 než ty nižší turistické(ty jsou cca o 8 cm vyšší než to sdandardní,toto je o 15 cm vyšší),ps na fotce ho ještě nemám,moto je u opraváře na montáži věcí+těsnění pod válcem
Yamaha XS 400 modrá 1977+
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
To co jsem tam měl fouklo do 120km/h nad hlavu, při 176cm.
http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=34&t=40
http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=34&t=40
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.