bacalar
Re: bacalar
Tak motorka je doma. brzdove oblozeni, kapalina, prebrouseni hlavy, lapovani ventylu, serizeni karbecu, filtry, olej, pretesneni vidlice, tesneni,
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
Kolik taková sranda stojí?
Z jara mě bude čekat něco podobného na mém stroji.
Z jara mě bude čekat něco podobného na mém stroji.
Mno levne to nebylo 11tkc
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
mno, tak kdyz vezmes, ze mam krome plastu vsechno rozdelane a serizene a vymenene, vcetne naplni, tak jen dily stali 7
vzduch a olej
No já to samé kdysi tak 4 roky zpět, pořídil i s matrošem asi 4. Ale dělal mě to kámoš. Zato rok před tím za pár blbostí si jsem dal v servise 15. Dnes bych si za to nafackoval. Kdyby mi tu cifru řekli dnes vyrazil bych snima dveře.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Motorku řeším pár let a tohle je sice dost, ale nemyslím si, že je za to uděláno málo práce. Kromě ložisek v kolech bylo rozehrání, serizeno, výměna kskoro vše
jo pokud je ve stavu ze to jde