Jarní Buřt 2013
- martinbrejcha
- Dustojník hvězdné pěchoty
Jarní Buřt 2013
tak nic, sorry
Míro, prosím o smazání témata.
Maty
Maty
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jarní Buřt 2013
Jelikož v květnu plánuju přestavbu střechy a v červnu jsem dva týdny v Albánii, tak se jerního buřta zúčastním asi jen okrajově.
Jinak když by jsi přijel na zapíjení, tak by jsi věděl že něco plánuje Vitouš nebo Vitas. A když by jsem se neožral jako hovado, tak by jsem si třeba i něco pamatoval.
Ale, asi máme dost času to probrat.
Jinak když by jsi přijel na zapíjení, tak by jsi věděl že něco plánuje Vitouš nebo Vitas. A když by jsem se neožral jako hovado, tak by jsem si třeba i něco pamatoval.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Nestacim sa cudovat.... tak toto... no to toooo.....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- humusak
- Motorkář
- Kontaktovat uživatele:
pridte k nam do spisskej novej vsi. uvarim fazulovicu. mam 30l bazoveho. je tu kosa. šicko mame ...
,,,
Už to asi nechám, mam asi 3 promile dnes, a půl roku zpoždění.martinbrejcha píše:tak nic, sorry
Maty
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče toho plánování to jsi trochu přehnal. Jen jsme s Vitasem řekli že jsme u Jáchymova u prostřed lesa nalezli pěkný pensión majitel je nakloněn motorkářům (dělá pro ně akce a má tam docela fain zázemí asi pro 20-25 lidí s možností třeba pečení selátka)Docela bych se ale bál pořádání větší akce protože tam by bylo nutná reservace(majitel by klidně zajistil cokoliv na gril)ale znáte to přihlásí se 20 lidí bude pršet a přijede jich 5. Mi tam s Vitasem a pár kamarády určitě pojedem.Pokud se nějak tady na webu domluvíme tak sem pověsím další podrobnosti a kontakty.Záleží jakej bude zájem a jak se domluvíme.V každém případě to bude závazné tak dobře rozmýšlejte mám málo času a nechtěl bych se dostat do potíží.J-Fox píše:Jelikož v květnu plánuju přestavbu střechy a v červnu jsem dva týdny v Albánii, tak se jerního buřta zúčastním asi jen okrajově.
- sonyk
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
muzu :
16.3. 17.3.
30.3 31.3.
13.4. 14.4.
27.4. 28.4.
11.5. 12.5.
25.5. 26.5.
ale chrapat nebudu, dam jen jeden den.
16.3. 17.3.
30.3 31.3.
13.4. 14.4.
27.4. 28.4.
11.5. 12.5.
25.5. 26.5.
ale chrapat nebudu, dam jen jeden den.
Kawasaki z750
- Plukovník
Vítku, já bych jel taky do Jáchymova..je tam krásně...a pro nás konečně nějaká projíždka....všichni si holt promyslí tu rezervačku...a basta....okolí je úžasný
aspoň ten buřt bude zase buřt...
aspoň ten buřt bude zase buřt...
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Brouku dej mě vědět,otočím se tam a vemu sýry musím zajet nové pneuVitouš píše:Co se týče toho plánování to jsi trochu přehnal. Jen jsme s Vitasem řekli že jsme u Jáchymova u prostřed lesa nalezli pěkný pensión majitel je nakloněn motorkářům (dělá pro ně akce a má tam docela fain zázemí asi pro 20-25 lidí s možností třeba pečení selátka)Docela bych se ale bál pořádání větší akce protože tam by bylo nutná reservace(majitel by klidně zajistil cokoliv na gril)ale znáte to přihlásí se 20 lidí bude pršet a přijede jich 5. Mi tam s Vitasem a pár kamarády určitě pojedem.Pokud se nějak tady na webu domluvíme tak sem pověsím další podrobnosti a kontakty.Záleží jakej bude zájem a jak se domluvíme.V každém případě to bude závazné tak dobře rozmýšlejte mám málo času a nechtěl bych se dostat do potíží.J-Fox píše:Jelikož v květnu plánuju přestavbu střechy a v červnu jsem dva týdny v Albánii, tak se jerního buřta zúčastním asi jen okrajově.
- martinbrejcha
já taky souhlasím, hlavne ne 31.5-2.6.2013...to je krocan...
Maty
Maty
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Pověsím zde webovou adresu na tu chatu pro jarního buřta pokud bude zájem.Horská chata Hájenka http://www.chatahajenka.com Jak už jsem psal tak je tam zázemí na grilování a pečení motorky se prý taky dají schovat,pokoje atd.Pokud bude zájem a nějak se domluvíme tak by chom to mohli rozjet.Viděl bych to někdy na květen aby byl mezi srazem 2013 alespoň měsíc.Tak že přemýšlejte a navrhujte
Nooo, mam to cca 600-650 km a dalsich 600-650 spät. Ak to chcem ist mio dialnice, co teda chcem, lebo ta panelka je hruza...
Ak sa bude opekat viac ako naposledy, tak prijdem...
- martinbrejcha
Co se bojíš Kankoo, zázemí na pečení motorky tam je, když dorazí Plukovník s Foxem, budou pečený bramboryVitouš píše:Pověsím zde webovou adresu na tu chatu pro jarního buřta pokud bude zájem.Horská chata Hájenka http://www.chatahajenka.com Jak už jsem psal tak je tam zázemí na grilování a pečení motorky ...
Maty
A taky by se mohla udělat nějaká grilovaná Wewerka.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Pro oživení buřta opakuji odkaz. Zdá se ale že vás to nechytlo tak z toho asi uděláme menší soukromou akci .Vitouš píše:Pověsím zde webovou adresu na tu chatu pro jarního buřta pokud bude zájem.Horská chata Hájenka http://www.chatahajenka.com Jak už jsem psal tak je tam zázemí na grilování a pečení motorky se prý taky dají schovat,pokoje atd.Pokud bude zájem a nějak se domluvíme tak by chom to mohli rozjet.Viděl bych to někdy na květen aby byl mezi srazem 2013 alespoň měsíc.Tak že přemýšlejte a navrhujte
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Kankoo mohla bych se k Tobě přidat? Určitě pojedeš okolo Brna že jo?kanko00 píše:Nooo, mam to cca 600-650 km a dalsich 600-650 spät. Ak to chcem ist mio dialnice, co teda chcem, lebo ta panelka je hruza...
Ja bych se klidne druzil, ale jedu pryc na celej mesic a vybral jsem si na to skoro celou dovcu. Kdyz se trefite do meho volneho vikendu rad pojedu. Ale kveten je u mne mrtvej. Tak klidne Vitku pokracuj.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
ja bych se přidal
Bude mi ctou a budem rad....KOMETA píše:Kankoo mohla bych se k Tobě přidat? Určitě pojedeš okolo Brna že jo?kanko00 píše:Nooo, mam to cca 600-650 km a dalsich 600-650 spät. Ak to chcem ist mio dialnice, co teda chcem, lebo ta panelka je hruza...
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Jé tak to sem strašně ráda že nemusím takovej kus sama díkykanko00 píše:Bude mi ctou a budem rad....KOMETA píše:Kankoo mohla bych se k Tobě přidat? Určitě pojedeš okolo Brna že jo?kanko00 píše:Nooo, mam to cca 600-650 km a dalsich 600-650 spät. Ak to chcem ist mio dialnice, co teda chcem, lebo ta panelka je hruza...
- Radek
- Big motorkář
JÁ JEDU,POTOM TAM PLÁCNĚTE NĚJÁKÝ TERMÍN VLASTA SE TAKY BUDE SNAŽIT SI DOMLUVIT VOLNO....... UŽ SE TĚŠÍM NA PROVĚTRÁNÍ,DOUFÁM ŽE TAM NEBUDE JEŠTĚ SNÍH....
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Radečku,kdyby Vlasta nemohla,vezmeš mě bráchu ;)Radek píše:JÁ JEDU,POTOM TAM PLÁCNĚTE NĚJÁKÝ TERMÍN VLASTA SE TAKY BUDE SNAŽIT SI DOMLUVIT VOLNO....... UŽ SE TĚŠÍM NA PROVĚTRÁNÍ,DOUFÁM ŽE TAM NEBUDE JEŠTĚ SNÍH....
řekni jahodákovi,at ti vezme Marťu DoležalaKOMETA píše:Radečku,kdyby Vlasta nemohla,vezmeš mě bráchu ;)Radek píše:JÁ JEDU,POTOM TAM PLÁCNĚTE NĚJÁKÝ TERMÍN VLASTA SE TAKY BUDE SNAŽIT SI DOMLUVIT VOLNO....... UŽ SE TĚŠÍM NA PROVĚTRÁNÍ,DOUFÁM ŽE TAM NEBUDE JEŠTĚ SNÍH....
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
To by nebylo patný už jsme se seznámili ;) A je to sympaťákVlasta píše:řekni jahodákovi,at ti vezme Marťu DoležalaKOMETA píše:Radečku,kdyby Vlasta nemohla,vezmeš mě bráchu ;)Radek píše:JÁ JEDU,POTOM TAM PLÁCNĚTE NĚJÁKÝ TERMÍN VLASTA SE TAKY BUDE SNAŽIT SI DOMLUVIT VOLNO....... UŽ SE TĚŠÍM NA PROVĚTRÁNÍ,DOUFÁM ŽE TAM NEBUDE JEŠTĚ SNÍH....