Vánoční přání
- Vitouš
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Vánoční přání
Všem Freewinďákům které znám i těm které neznám přeji krásné prožití vánočních svátků hodně hraček od ježíška a moc se nepřežerte ať vás wětráček na jaře uveze.
Re: Vánoční přání
Vitouš píše:Všem Freewinďákům které znám i těm které neznám přeji krásné prožití vánočních svátků hodně hraček od ježíška a moc se nepřežerte ať vás wětráček na jaře uveze.
To iste nech maju aj exfreewindaci a hlavne majitelia Versys 650!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
VŠEM PŘEJU HEZKÉ VÁNOCE A DO NOVEHO ROKU 2011 VSE NEJ.
- LiborZ
Připojuju se k vánočnímu přání všeho nejlepšího. Užijte si pohodové vánoce a ať nikomu nezůstane kost v krku
Dnes jsem se zúčastnil jedné akce bez omezení typu, obsahu, stáří a pohlaví. Stačil určitý druh postižení Bylo nás hodně, ale Freewind jen jeden
Dnes jsem se zúčastnil jedné akce bez omezení typu, obsahu, stáří a pohlaví. Stačil určitý druh postižení Bylo nás hodně, ale Freewind jen jeden
- LiborZ
Video z výše uvedené akce - http://www.youtube.com/watch?v=7r30CLQOH-I
Není špatné, ale na humusáka tvůrce nemá
Není špatné, ale na humusáka tvůrce nemá
- Plukovník
Ahoj Přátelé a kamarádi........
Přeji všem krásné Vánoce, spousty pohody, dárky co si přejete, zdravíčko a štěstíčko do Nového roku.....2012
prostě vše nej nej nej
ať se všem daří pracovně i soukromně
A hodně společných kiláků a bez nehody
Prostě si to všichni užijte
Ahoj
Přeji všem krásné Vánoce, spousty pohody, dárky co si přejete, zdravíčko a štěstíčko do Nového roku.....2012
prostě vše nej nej nej
ať se všem daří pracovně i soukromně
A hodně společných kiláků a bez nehody
Prostě si to všichni užijte
Ahoj
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Tramtadadááááááá, taky vše nejlepší. Hodně motordárků a tak podobně, krátkou zimu dlouhé příjemné jaro, teplé léto a né moc mokrý podzim. A ještě prosím Jěžíšku zdědit v Kuvajtu ropný vrt.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Všem kásné Vánoce.
A šťastný Nový rok 2012.
A šťastný Nový rok 2012.
- Přílohy
-
- IMG_2006B.jpg (479.85 KiB) Zobrazeno 18504 x
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
take přeju všem klidne a pohodove svatky
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám se s přáním vánoční pohody hodně hraček od ježíška,zdravíčka a mnoho bezpečných km v roce 2012 Ps.musím se pochlubit že mě ježíšek předčasně přinesl padáky na mou novou hračku jménem suzuki intruder vs 1400 ... HEČ (musím vymyslet něco pro svou druhou hračku Versyse aby mu to nebylo líto)
- martinbrejcha
Taky přeju a prajem celý bezva partě a jejich rodinám krásné prožití svátků !!!!!!
PŘEJU VŠEM SUPER VÁNOCE, HODNĚ DÁRKŮ, ALE HLAVNĚ, CO SE ZA DUKÁTY KOUPIT NEDÁ-STĚSTÍ, ZDRAVÍ A DOBRÉ PŘÁTELE. JO A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK A HODNĚ KM BEZ NEHOD.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Rok se s rokem sešel a je tu zase čas pro vánoční přání.Tak že všem na tomto webu které znám i těm které neznám přeji mnoho zdravíčka štěstí a hodně hraček pod stromečkem. ps.ještě počkám 41minut a zdá se že jsme 21.12.2012přečkali bez úhony
- Plukovník
Takže taky, jako bejvalý Freewindák... přeju Všem krásné svátky, pohodu a do Nového roku zdravíčko a fůru Km bez nehod....i těch 4 kolech v autě ....
Prostě ať Vám vše dopadne podle Vašich představ
AHOOOOJJJ
Plukovník......HU-HU
Prostě ať Vám vše dopadne podle Vašich představ
AHOOOOJJJ
Plukovník......HU-HU
Když ji miluješ není co řešit
Taktéž přeji všem mooooc bohaté ježíšky s motodárky,šťastný nový rok a budu se těšit že se snad v nové sezoně uvidíme.
Yamaha XS 400 modrá 1977+
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
Opel Astra G caravan 1.6 16v,červená N-JOY(Baron)+
Mazda 5 1.8,šedá
Praha
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Ať nám v čase, kdy se nedá moc jezdit nerupne v kouli a po zimě přeji nám všem další tisíce kilometrů bez nehod a bez obtíží! Cesta je cíl..
Také se připojuji s přáním šťastně prožitých vánočních svátků a mnoha najetých km v Novém roce 2013
- martinbrejcha
Taky přeju šťastné a veselé...
Maty
I když pro mě moc veselé nejsou....
Kumpáni jezděj jak o zlatý vidle a já se snažím dohnat
co dojebal předchozí majitel...
Maty
I když pro mě moc veselé nejsou....
Kumpáni jezděj jak o zlatý vidle a já se snažím dohnat
co dojebal předchozí majitel...
Také se připojuji s přáním krásného prožití svátků vánočních a bohatého ježíška motorkáře. Slyšel jsem, že soby už GAZUJOU!
- LiborZ
Také přeju všem pěkné a pohodové vánoce a do roku 2013 jen to nejlepší a cesty dle osobních priorit (sucho, mokro, bláto, písek... ).
Na dnešek jsem měl v plánu se zúčasnit jedné vánoční akce, ale po zjištění, že k pohybu po místní komunikaci jsou vhodnější brusle než pneumatiky, jsem vyměkl U nás teplotní rekordy nepadaly
Na dnešek jsem měl v plánu se zúčasnit jedné vánoční akce, ale po zjištění, že k pohybu po místní komunikaci jsou vhodnější brusle než pneumatiky, jsem vyměkl U nás teplotní rekordy nepadaly
- LiborZ
Na hlavních to celkem šlo, ale mimo ně http://pepino1979.rajce.idnes.cz/Vanocni_Buraaceni_5/LiborZ píše:Také přeju všem pěkné a pohodové vánoce a do roku 2013 jen to nejlepší a cesty dle osobních priorit (sucho, mokro, bláto, písek... ).
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
taky vše nej nej
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Také přeji všem motorkářkám a samo i motorkářům hodně kilometrů bez nehod , krásné silnice a usměvavé a ohleduplné plechovkáře