Zapíjení dětiček
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Zapíjení dětiček
Děkuji všem za účast, bylo to náročné.
Po příjezdu domu jsem nadýchal 0,7
Jdu spát.
Po příjezdu domu jsem nadýchal 0,7
Jdu spát.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Re: Zapíjení dětiček
gratuluji ke chlapečkovi
Vam prazakom je hej...
P.S.: dufam zexsi domov slapal pesi alebo na taxiku...
P.S.: dufam zexsi domov slapal pesi alebo na taxiku...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Plukovník
My jsme tam všichni spinkali, penzion je hned vedle.....ale akce se povedla, ožral jsem se jako
kuli redbulům jsem ani nemohl spát a trpěl jsem až do neděle....stáří a přemíra alkoholu nicméně děti budou zdraví
ostudně ze mne udělali HU -HU...na řetězu.....to se musí vyprávět....fajn setkání
kuli redbulům jsem ani nemohl spát a trpěl jsem až do neděle....stáří a přemíra alkoholu nicméně děti budou zdraví
ostudně ze mne udělali HU -HU...na řetězu.....to se musí vyprávět....fajn setkání
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Rozpravanie od HU-HU si rad vypocujem osobne. Dufam ze ndbude cenzura a embargo na informacie.Plukovník Hu-Hu píše:My jsme tam všichni spinkali, penzion je hned vedle.....ale akce se povedla, ožral jsem se jako
Je se na co těšit.kanko00 píše:
Rozpravanie od HU-HU si rad vypocujem osobne. Dufam ze ndbude cenzura a embargo na informacie.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Je se na co těšit. [/quoteSinner píše:kanko00 píše:
Rozpravanie od HU-HU si rad vypocujem osobne. Dufam ze ndbude cenzura a embargo na informacie.
Chudák Péťa ))
- martinbrejcha
fakt mě mrzí, že jsem nemohl přijet. Ale Sinner i Jahoďák ví, že jsem to plánoval.
Bohužel zasáhla vyšší moc.........
Tak na jarním buřtu .....
čus, Maty
čus, Maty
martinbrejcha píše:fakt mě mrzí, že jsem nemohl přijet. Ale Sinner i Jahoďák ví, že jsem to plánoval.
čus, Maty
To poznam. Doma ti vysvetlili, ze sa ti nechce ist!