Ahoj vespolek.
Mám problém - přestal mi ukazovat u Freewinda tachometr - displej svítí, ale zůstává na 0 a kilometry nepřibývají. Asi to vypadá na vadu speed-senzoru. Nevíte někdo, jestli to může bejt nějaká trivialita, kontakt apod. nebo jestli je nutný měnit celej speed-senzor (cca 4 tisíce Kč)? Někde tady na fóru jsem zahlídnul, že tam uvnitř odchází nějakej bazmek, který se dá koupit samostatně pro jinej typ Suzuki. Má někdo podobnou zkušenost a může poradit?
Díky kopajz
Vadný tachometr
- Zeusik
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vadný tachometr
bude to špatnej Rotor snímače ja měl stejnej problem obednal jsem za tři dny jsem ho měl tady daval odkaz Vitoš (Rotor snímačena xf 650 č.dílu 34983 - 04F00 cena okolo 830,-kč.) cena sedi ja taky platil lechce přes 800 kč.
Zeusik píše:bude to špatnej Rotor snímače ja měl stejnej problem obednal jsem za tři dny jsem ho měl tady daval odkaz Vitoš (Rotor snímačena xf 650 č.dílu 34983 - 04F00 cena okolo 830,-kč.) cena sedi ja taky platil lechce přes 800 kč.
Díky za rychlou odpověď. Asi se to nasralo, když jsem to vytáhnul projet na Silvestra .
Dá se ten sensor nějak snadno rozebrat a zkontrolovat - je-li to tím rotorem?
A vzpomeneš si, kdes to objednal/koupil?
Díky, předem,
kopajz
- Ovin
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Tady je vlákno co to řeší mně to kámoš opravil pomocí zalomenejch vrtáků cena do 10 kč http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=27&t=5
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
určitě si s tim poradiš velkej opravař nejsem ale taky jsem si to udělal sam je to jednoduche. ja jsem koupil origo sice oprava vypada taky že drži ale nějak jsem to neřešil neni to zas takova darda:-)
Já měl podobný problém. Jenom jsem vyndal ten rotor od kola, dal ho zpátky jo a přerovnal jsem ten kabel od senzoru. A šlape mi to.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Jedině si dej pozor až budeš nasazovat př.kolo tak ať ti ten snímač dobře zapadne a nepootočí se ti.To by jsi ho mohl brzo opravovat znovu.(Už jsem o takovém případě slyšel)
Zeusik píše:bude to špatnej Rotor snímače ja měl stejnej problem obednal jsem za tři dny jsem ho měl tady daval odkaz Vitoš (Rotor snímačena xf 650 č.dílu 34983 - 04F00 cena okolo 830,-kč.) cena sedi ja taky platil lechce přes 800 kč.
Tak jsem ten speed sensor včera rozebral, a nepotěšilo me to. Ten rotor měl ty packy ožvejkaný, ale bohužel nějak ty kousky vylomily i kus toho kroužku, proti kterýmu to běhá.
Tímto jsem asi v prdeli jak Baťa s dřevákama a budu to muset nechat vyměnit celý. To je pech.
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Zdravičko tak jsem se včera opět už podruhe zařadil mezi vas umřel mi tacháč