Prodej
Re: Prodej
A fotečky by nebyly??
Na Jaře 2013 kupuju čtyřkolku proto prodávám Freewind rok 2000 ,3 majitel najeto poctivých a nestočených 56000km.před rokem v servisu seřízení podtlaků a výměna zadní pneu trail atack continental. Vyměna baterie, před výměnou oleje+filtr mám to kupený zn. Motul dám to k tomu at si to budoucí majitel vymění sám.Výbava: Zadní velký kufr kapa,boční brašny 2x30 pro představu aby mě přes zimu držely tvar do každé brašny jsem narval peřinu.jsem s nima apsolutně spokojen větší jsem ještě neviděl.Další výbava: vyhřívání rukojeti, panceřové brzdové hadičky, boční stojan,cetralní stojan,led blinkry, otevřená na plný výkon, 2roky staré svíčky+řetězová sada+Přední pneu trail atack continental. Chci za ní 46000kč o ceně nesmlouvám větrák je v super stavu. Ježděná pouze na silnici. tady je nějaké foto http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=34&t=64 v mém profilu Meldar. ted mám nové polepy Monster energy
Kdo má zájem at mi píše Meldar@seznam.cz
Kdo má zájem at mi píše Meldar@seznam.cz
Vzhledem ke klesajícím cenám snižuji cenu na 42000 potřebuju to trošku popohnat čtyřkolku už mám vybranou.