Hlasování
Hlasování
Vážení přátelé, jsou zde dvě základní nabídky konání srazu. A jedna moje spíše poťouchlá ale také reálná a realizovatelná!
Hlasujte tedy zodpovědně, pokud se někdo "uklikne" může si opravit zatím sám. Později cca za 5 měsíců tuto možnost uzamknu.
Dále pak apeluji hlavně na relativně nové členy aby si případné hlasování a svou účast dobře rozmysleli!
Rádi vás přivítáme a uvidíme, ale nenadělejte si zbytečné potíže vy a ani organizátorům neuváženým zbrklým rozhodnutím. Děkuji.
Máte na to dejme tomu cca 6 měsíců čas tak to nemusíte uchvátat. Nebude tím vytvářet problémy organizátorům ani sobě
s odvoláváním účasti na poslední moment. Hlasování jsem otevřel zatím na 180 dní.
Hlasujte tedy zodpovědně, pokud se někdo "uklikne" může si opravit zatím sám. Později cca za 5 měsíců tuto možnost uzamknu.
Dále pak apeluji hlavně na relativně nové členy aby si případné hlasování a svou účast dobře rozmysleli!
Rádi vás přivítáme a uvidíme, ale nenadělejte si zbytečné potíže vy a ani organizátorům neuváženým zbrklým rozhodnutím. Děkuji.
Máte na to dejme tomu cca 6 měsíců čas tak to nemusíte uchvátat. Nebude tím vytvářet problémy organizátorům ani sobě
s odvoláváním účasti na poslední moment. Hlasování jsem otevřel zatím na 180 dní.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Re: Hlasování
Ja hlasuji pro Slovensko ale hlavne bez prejizdeni,ponevadz pravdepodobne nebudu mit na cem prejizdet
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Dal jsem taky hlas pro Slovensko,naši republiku už docela znám a Slovensko jen místy.Takže rád poznám něco nového.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Já a Milan jsme pro Liberec....
-
No někam jet musímekanko00 píše:
Lidi neblbnete...
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Ač nerada ale musím souhlasit s Jahodákem někam jet musímejahodak píše:No někam jet musímekanko00 píše:
Lidi neblbnete...
- martinbrejcha
já teda pro Liberec hlasovat nebudu. Ještě řekněte, že budeme ubytovaní v Pavlovickém kempu. To můžu nazout bačkůrky a dojít pěšky
Takže já jsem pro SK, no nebylo nám tam fajne ??? A ta trať sandrally, nedá se na to zapomenout
Maty
Takže já jsem pro SK, no nebylo nám tam fajne ??? A ta trať sandrally, nedá se na to zapomenout
Maty
Zisden prejazd nebude. Urcite sa nebudem tahat +/- 400 km v kolone. SM nemusim....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Plukovník
Ahoj mám sic jenom odpovědět....takže na mne bude Sinner nasra....nej..
ale Přátelé.....návrh
jednou ročně SK
jednou ročně CZ............
zadalší...kdo u toho nebyl...nabídl se Ovin...že zařídí a zorganizuje Netolice...sice tam už hodně z Vás bylo...ale
všichni v dobrém vzpomínali....na organizaci, projíždku atp.......
já jsem pro 2013 Čechy - Netolice....Ovin
2014 Slovensko u Šarkana...s trochou offroudu
2015 ...Čechy...Liberecko
přejezd pto naše jednobuchy...by zabral hafo času...a to ten prodlouženej víkend můžem užít na stanovišti a v okolí
zcela upřímně by na Slovensko spousta lidiček jela přes půl dne--a pak zas do čech.....to by musel být týden....
tak za mne ahoj
ale Přátelé.....návrh
jednou ročně SK
zadalší...kdo u toho nebyl...nabídl se Ovin...že zařídí a zorganizuje Netolice...sice tam už hodně z Vás bylo...ale
přejezd pto naše jednobuchy...by zabral hafo času...a to ten prodlouženej víkend můžem užít na stanovišti a v okolí
zcela upřímně by na Slovensko spousta lidiček jela přes půl dne--a pak zas do čech.....to by musel být týden....
tak za mne ahoj
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Ty Netolice, bych dal také. Byl to jeden z nejhezčích srazů.Už tenkrát jsem říkal, že se tam budeme rádi vracet. Takže s plukovníkem souhlasím.
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Plukovníkem jen bych pozměnila letos Liberec,,,a v roce 2015 Ovinek )) Jinak Ovinkuj sraz zatím nejlepší ať prominou ostatní,,,ale je to tak ))) až na následky po srazu u mě noooooo DDDDDPlukovník píše:Ahoj mám sic jenom odpovědět....takže na mne bude Sinner nasra....nej..
ale Přátelé.....návrh
jednou ročně SK
tak za mne ahoj
-
Taky nebránim se netolicím ale Sk bych další sraz nechtěl ať je to na střídačku .Ale kdyby to dopadlo na Slovač tak stejně pojedu
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
jj máš pravdu třeba už budí mít tu svojijahodak píše:Taky nebránim se netolicím ale Sk bych další sraz nechtěl ať je to na střídačku .Ale kdyby to dopadlo na Slovač tak stejně pojedu
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
NINJAPetra píše:jj máš pravdu třeba už budí mít tu svojijahodak píše:Taky nebránim se netolicím ale Sk bych další sraz nechtěl ať je to na střídačku .Ale kdyby to dopadlo na Slovač tak stejně pojedu
zelená samo sebou
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak přemýšlím,,jestli jí nemám rovnou odmontovat boční plastykanko00 píše:Ninjaaaaaa?
Huuuraaaaa, dalsia kawa.
Nee, hlasujem za dobre stuple. To na asfalt staci....
Souhlasím s Plukovníkem,a je jedno jestli to bude na jihu nebo na severu
Na střídačku,Česko-Slovensko.
Na střídačku,Česko-Slovensko.
- humusak
- Motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hlasování Humusak
Oboje s velkým přejezdem směr ČR - SR
Oboje s velkým přejezdem směr SR - ČR
sa vozit, sa vozit, sa vozit - ja Lenin
Oboje s velkým přejezdem směr SR - ČR
sa vozit, sa vozit, sa vozit - ja Lenin
,,,
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
2013 - za mě Liberecko..
PLS lidi, dajte uz predbezny, asi velmi predbezny, udaj o tom kedy a kde.Nech si viem planovat dovolenku tak, aby som bol aj na zraze...
Mne by zajímala ta xsarkanxova tiesnava tam to bude asi dost dobrý takže sem za tiesňavu, to mi pripomelo jeden dobrej fór, jaký je rozdíl mezi 17ctkou a 70tkou?