Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli má někdo udělanou 12V zásuvku. Jak to dělal a jak to funguje, jestli altík stíhá..
2. otázku bych měl na tlačítko u displeje. Je to na mazání kilometráže??
Moc díky
12V zásuvka, tlačítko
Re: 12V zásuvka, tlačítko
Zdravím nového kolegu, to tlačítko u tacho je přepínač na denní počitadlo km, když ho podržíš děle (cca 4 sec.) tak vymažeš denní počitadlo. Zásuvku mám připojenou na okruh klíčku - když je vypnutý tak je bez šťávy, je to myšleno na připojení navigace nebo mobilu, akumulační kamna k tomu raděj nepřipojuj . Altík dává max 200 W, baterka má jen 8Ah takže nedobiješ ani notebook- nebo dobiješ ale už nenastartuješ.
- Dave842
- Dustojník hvězdné pěchoty
Ahoj přátelé,
konečně bude čas, tak chci udělat tu 12V zásuvku. Chtěl bych to udělat podle tohoto návodu: http://www.suzukisv.cz/tuning/73-din-zasuvka-na-sv . Nevíte jaké barvy je drát, který vede do zadního světla?
Ptal jsem se na to kámoše a říkal, ať to připojím rovnou do spínačky. Kdyby mi to byl ochotný vysvětlit, co a kam, šel bych do toho. Bylo by to asi jednoduší řešení, ale nevyznám se v tom. A utáhla by to vůbec ta spínačka. Kdyžtak bych prosil o schémátko
Díky za rady!
konečně bude čas, tak chci udělat tu 12V zásuvku. Chtěl bych to udělat podle tohoto návodu: http://www.suzukisv.cz/tuning/73-din-zasuvka-na-sv . Nevíte jaké barvy je drát, který vede do zadního světla?
Ptal jsem se na to kámoše a říkal, ať to připojím rovnou do spínačky. Kdyby mi to byl ochotný vysvětlit, co a kam, šel bych do toho. Bylo by to asi jednoduší řešení, ale nevyznám se v tom. A utáhla by to vůbec ta spínačka. Kdyžtak bych prosil o schémátko
Díky za rady!
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=27&t=474 .... akorát tam nemám nakreskený pojistky.... to je samozřejmost ... Škoda že bydlíš tak daleko... udělal bych ti to
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Dave842
OK. Udělám to podle toho posledního schémata, akorát bez spínače. Samozřejmě přidám tu pojistku, myslím, že 5A bude bohatě stačit
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Jojo vypínač mám, protože, když prší, tak přes to, že je to vodotěsný to vypínám ... a taky sem mi hrozně hřeje nabíječka na mobil... takže vzdicky, když donabíjím, vypínám, aby se schladila
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Dave842
A kde to máš daný? Já bych chtěl vyvrtat díru v těch předních plastech nahoře, pod displayem jakoby, ale na boku.
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Vedle displaye vlevo v tom plastu černym ale budu to předěláva na jinej typ + jeste nejaky led blbustky na denni svícení