Vyjizdky
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyjizdky
Do Příbramy to mám 49,3 km.
http://maps.google.cz/maps?f=d&source=s ... =UTF8&z=10
http://maps.google.cz/maps?f=d&source=s ... =UTF8&z=10
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- šimi
Byl jsem si vyjet za sestrou na Ketkovák.Byli na chatě kousek od Ketkovického mlýna.Brodil jsem tam řeku a když to moje sestra viděla tak rychle vytáhla mobil a stihla mě natočit.Sice je to až odprostřed řeky,ale stihla to zrovna v té největší hloubce a největším proudu.Kouknite se co náš Větráček bezproblému zvládne na silničních gumách a kamenitým dně.
http://www.youtube.com/watch?v=YkM8V1LuogU
p.s. Potřeboval jsem jen umýt motor
p.s. Potřeboval jsem jen umýt motor
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
[quote="šimi"]Byl jsem si vyjet za sestrou na Ketkovák.Byli na chatě kousek od Ketkovického mlýna.Brodil jsem tam řeku a když to moje sestra viděla tak rychle vytáhla mobil a stihla mě natočit.Sice je to až odprostřed řeky,ale stihla to zrovna v té největší hloubce a největším proudu.Kouknite se co náš Větráček bezproblému zvládne na silničních gumách a kamenitým dně.
p.s. Potřeboval jsem jen umýt motor [/quote
Jóóó pěkný. Se vám povedlo oběma, jak ségře tak tobě.
p.s. Potřeboval jsem jen umýt motor [/quote
Jóóó pěkný. Se vám povedlo oběma, jak ségře tak tobě.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Takže pánové, nepojedeme se v neděli 23.8. trochu projed?
Hlavně teda vy co to máte kousek - Hroch, Jirkasomolik, Mila3, Radouš, Marst + ty jenž nechtějí přiznat kde bydlí, nebo tak alespoň neučinili. viewtopic.php?f=16&t=158&start=25&st=0&sk=t&sd=a
Samozdřejmně vítán je každý kdo je ochoten přijed.
Nejedná se o sraz, jen takovou projíždku.
Hlavně teda vy co to máte kousek - Hroch, Jirkasomolik, Mila3, Radouš, Marst + ty jenž nechtějí přiznat kde bydlí, nebo tak alespoň neučinili. viewtopic.php?f=16&t=158&start=25&st=0&sk=t&sd=a
Samozdřejmně vítán je každý kdo je ochoten přijed.
Nejedná se o sraz, jen takovou projíždku.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Škoda že nejedete v sobotu 22.8.09 to bych mohl v neděli už ne
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Já zase nemohu v sobotu.Vitouš píše:Škoda že nejedete v sobotu 22.8.09 to bych mohl v neděli už ne
Ahoj! Nejedete někdo v pondělí na vyjížďku z plzeňského pívováru?
čau
čau
Je tady někdo kdo jezdí Trutnovsko, Náchodsko.Šedíví freewind.Už jsem ho parkrát potkal
no a ja potkal modryho v nedeli i s batuzkem v Destnem v Orlickych horach, nekdy odpoledne kolem treti
- šimi
Tak jsme se se sestrou a švagrem byli projet po Jižní moravě.Jeli jsme okruh - Moravský Krumlov,Pohořelice,Novomlýnské Nádrže,Hustopeče,Klobouky u Brna,Brno a zpět domů.Najeto cca.210km.
Cesta super až při zpáteční cestě přede mnou Octavia s Ukrajinskou značkou dupla ve 100km rychlosti na brzdy.Tak jsem jel asi 10 metrů driftem a zastavil 3 metry před oktávkou.To bych nevěřil že tu motorku dokáži zastavit tak rychle .Byla cítit i spálená zadní guma jak jsem ji brousil.Ale to nevadí ,stejně už je sjetá.Je úplně stejná tak jako byla Foxova ve Vrbně .
Cesta super až při zpáteční cestě přede mnou Octavia s Ukrajinskou značkou dupla ve 100km rychlosti na brzdy.Tak jsem jel asi 10 metrů driftem a zastavil 3 metry před oktávkou.To bych nevěřil že tu motorku dokáži zastavit tak rychle .Byla cítit i spálená zadní guma jak jsem ji brousil.Ale to nevadí ,stejně už je sjetá.Je úplně stejná tak jako byla Foxova ve Vrbně .
Všude dobře,doma manželka...
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se byl dneska projed.Bylo nadherne.Jel jsem z kamosem a mim tatou .Jo ten Free je muj bejvalej.Pro ty co to neuniklo nema v zadu plotnu je na nastrikani.Jinak jezero je u mesta Gorlitz v nemecku mam to od baraku cca 35km.To jezero ma 1000 hektaru.Kdo by se tam chtel jed podivat muzeme se domluvit kdyz bude cas jsme tam za chvilku.Jede se porad rovne.
- Přílohy
-
- 23032010569 (Medium).jpg (69.09 KiB) Zobrazeno 17330 x
-
- 23032010567 (Medium).jpg (49.5 KiB) Zobrazeno 17327 x
-
- 23032010566 (Medium).jpg (95.79 KiB) Zobrazeno 17331 x
Co je stary,to je dobry ...
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
A tady je i dulni muzeum.Ten bagr nema chybu.
- Přílohy
-
- 23032010570 (Medium).jpg (52.53 KiB) Zobrazeno 17327 x
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Jezero i důlní muzeum je asi zajímavé ale ta jízda pořád rovně ...DEEP píše:Tak jsem se byl dneska projed.Bylo nadherne.Jel jsem z kamosem a mim tatou .Jo ten Free je muj bejvalej.Pro ty co to neuniklo nema v zadu plotnu je na nastrikani.Jinak jezero je u mesta Gorlitz v nemecku mam to od baraku cca 35km.To jezero ma 1000 hektaru.Kdo by se tam chtel jed podivat muzeme se domluvit kdyz bude cas jsme tam za chvilku.Jede se porad rovne.
- DEEP
- Kontaktovat uživatele:
Vitouš píše:Jezero i důlní muzeum je asi zajímavé ale ta jízda pořád rovně ...DEEP píše:Tak jsem se byl dneska projed.Bylo nadherne.Jel jsem z kamosem a mim tatou .Jo ten Free je muj bejvalej.Pro ty co to neuniklo nema v zadu plotnu je na nastrikani.Jinak jezero je u mesta Gorlitz v nemecku mam to od baraku cca 35km.To jezero ma 1000 hektaru.Kdo by se tam chtel jed podivat muzeme se domluvit kdyz bude cas jsme tam za chvilku.Jede se porad rovne.
No tak skoro rovne dve dlouhe rovinky.Jinak par vesnicek mest i zatacky.Ale skoro porad omezeni na 70.Muzes jet i vic ale kdyz te lapnou.No za eura nevim,nevim.
DEEP píše:Vitouš píše:Jezero i důlní muzeum je asi zajímavé ale ta jízda pořád rovně ...DEEP píše:Tak jsem se byl dneska projed.Bylo nadherne.Jel jsem z kamosem a mim tatou .Jo ten Free je muj bejvalej.Pro ty co to neuniklo nema v zadu plotnu je na nastrikani.Jinak jezero je u mesta Gorlitz v nemecku mam to od baraku cca 35km.To jezero ma 1000 hektaru.Kdo by se tam chtel jed podivat muzeme se domluvit kdyz bude cas jsme tam za chvilku.Jede se porad rovne.
No tak skoro rovne dve dlouhe rovinky.Jinak par vesnicek mest i zatacky.Ale skoro porad omezeni na 70.Muzes jet i vic ale kdyz te lapnou.No za eura nevim,nevim.
Neboj, ked Ta lapnu v NDR tak je to stale menej ako ked Ta lapnu u nas na Slovensku!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
hoď sem váš sezebník pokut ať máme představu...kanko00 píše:DEEP píše:Vitouš píše:Jezero i důlní muzeum je asi zajímavé ale ta jízda pořád rovně ...DEEP píše:Tak jsem se byl dneska projed.Bylo nadherne.Jel jsem z kamosem a mim tatou .Jo ten Free je muj bejvalej.Pro ty co to neuniklo nema v zadu plotnu je na nastrikani.Jinak jezero je u mesta Gorlitz v nemecku mam to od baraku cca 35km.To jezero ma 1000 hektaru.Kdo by se tam chtel jed podivat muzeme se domluvit kdyz bude cas jsme tam za chvilku.Jede se porad rovne.
Neboj, ked Ta lapnu v NDR tak je to stale menej ako ked Ta lapnu u nas na Slovensku!
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Radek
- Big motorkář
Plánujete něco na víkend???? Má být krásně Třeba Bouzov???