Ahoj Kamarádi a Přátelé,
děkuji že se Petra ujala uvítání mojí dcerky......nestíhám
Každopádně 29.9. v 14.30 se mi narodila dcera Terezka váha 3 kg 10.....a délka 50 cm
Asi jako každý rodič utrousím že je moc krásná a roztomilá, obě jsou v pořádku a porod proběhl hladce....no až na ty ženský bolesti, to je teda masakr...to bylo vše ok...
Jsem po vyčerpávajícím zapití tady u nás v hospodě, celou neděli mi bylo špatně...podle hospodskýho do mne ty sebranka nalila cca 40 panáků během max 2 hodin....k tomu jsem doma urazil cca 6 piveček.....bylo mi tak zle, že jsem se opravdu bál toho metylu...ale hospodskej mne uklidnil že jsem žádal pouze finskou vodku, nebo ty sladáky......a on mne ujistil že má vše z normálního velkoobchodu...i když se u nás na řitce našel ten tajnej sklad....
Takže panáků mám 40 ...a 114 nedám ani omylem.....
Zapijeme Terezku určitě na Buřtovi na jaře.....ovšem ne 117 panáků.....
Nejen že jsem fakt pracovně vytížen, ale i přípravy na dcerku...ale i na zimu doma aj v práci.......zapříčinují že většinou, pouze ráno kolem 6 prolítnu co se děje nového a zase letím do práce..cca za měsíc se to vylepší.
To že jsem počítačovej debil už víte taky všichni, a tak fotka mojí princezničky bude po návratu ženy z porodnice, koncem týdne....zmenšení zajistí jistě náš vedoucí doktor Sinner
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
no možná i to vložení
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
to bude jistější..já to nacpu do mejla...
![Zvrácený :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
to jst můj úspěch
Všechny Vás zdravím a těším se na setkání a projíždku...ps. dakar chudák stojí v garáži....ahoj