LiborZ
Re: LiborZ
Nerobte mi tu frontu!! Ziaden V-Strom. Je to drevenak... NA Versys sa ja vleziem 186cm/100kg. A to mam este cca o 1,5 cm zdvihnute stupacky
My velki sloni na skoro kazdej moto sme taki ini...
Ak potrebujes hlavny stojan a jazdis dost mimo asfalt tak ber "drevenaka". Skaredy je ako noc ak ho nenahadzes doplnkami. Ale svieti ako auto s tymi ociskami vpredu.
Na pohodu jazdim aj ja s Versysom
Ak potrebujes hlavny stojan a jazdis dost mimo asfalt tak ber "drevenaka". Skaredy je ako noc ak ho nenahadzes doplnkami. Ale svieti ako auto s tymi ociskami vpredu.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- šimi
- Dustojník hvězdné pěchoty
Versys......co je to?Enduro?....ne!Naháč?.......taky ne!Cruiser?..........ne.Tak co tedy?Já myslím že Versys je dřevěňák,má rozhodně tvrdší a tedy i dřevěnější podvozek.Versys je prostě"Cenduro"stejně jako Yamaha TDM.A pokud bych měl volit,tak jdu radši do TDM.Je hezčí,elegantnější,výkonější a pohodlnější.Ale to je věc názoru,můj Slovenský bratře,žekanko00 píše:Nerobte mi tu frontu!! Ziaden V-Strom. Je to drevenak... NA Versys sa ja vleziem 186cm/100kg. A to mam este cca o 1,5 cm zdvihnute stupacky
p.s. : a mimochodem,já mám 193 cm,130kg Tak si moc nevyskakuj.....zalehl bych tě jak malinu
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Simi, bol by si prekvapeny z priameho porovnania TDM 900 a Versys 650!
Osobne som mal prave dilemu ci TDM alebo Versys. A vies co vyhralo. Versys je obratnejsi a je to vyssia motorka ako TDM. Nejazdim turistiku na dlhe trasy, preto vyhralo to, co mam
P.S.: Drevenak je V-Strom. Je to taka slovna hracka. Strom=drevo ~> cize drevenak. Druha vec je to, ze je dlhy ako drevena klada.
Cesky bratre, je jedno na com jazdime a paci sa nam. Aj tak nas dal dokopy Freewind XF650. A mali sme uplne rovnaky model a farbu. No moj bol trochu krajsi...
Osobne som mal prave dilemu ci TDM alebo Versys. A vies co vyhralo. Versys je obratnejsi a je to vyssia motorka ako TDM. Nejazdim turistiku na dlhe trasy, preto vyhralo to, co mam
P.S.: Drevenak je V-Strom. Je to taka slovna hracka. Strom=drevo ~> cize drevenak. Druha vec je to, ze je dlhy ako drevena klada.
Cesky bratre, je jedno na com jazdime a paci sa nam. Aj tak nas dal dokopy Freewind XF650. A mali sme uplne rovnaky model a farbu. No moj bol trochu krajsi...
- LiborZ
kanko00, na srazu bude TDMko i Versys. Tak je můžeme postavit vedle XFka a udělat porovnání, jak se na čem sedí a jak se na ně vejde průměrný motorkář Momentálně to typuju, že se my tři (pokud si šimi drží svých 130) vejdeme do rozpětí 50 kgkanko00 píše:Simi, bol by si prekvapeny z priameho porovnania TDM 900 a Versys 650!
Stromek asi bude chybět
Mozno tam bude jeden slovensky DL650 z okolia Banskej Bystrice s naväcsim chlapom na zraze. Uvidime.... Porovname.
p.s.: Len pre istotu doplnam. Porovname MOTORKY!!!
- LiborZ
kanko00 píše:Mozno tam bude jeden slovensky DL650 z okolia Banskej Bystrice s naväcsim chlapom na zraze. Uvidime.... Porovname.
K porovnání MOTOREK na srazu tak nějak nedošlo. Měli jsme asi jiné priority
Abych si trochu rozšířil obzory, tak jsem si byl dnes vyzkoušet něco z jiného soudku...
Dobra lokomotiva.
Vyskusaj 1250 v Skovej verzii.....
- LiborZ
K mání bylo víc strojů: Bandit 650, Bandit 1250, GSR 750, GSX1250F. Já jsem zkusil jen menšího banditu, ale jízdní pozice mně moc nevyhovovala. Na stromka bych si zvykl určitě rychleji.kanko00 píše:Dobra lokomotiva.
Teď si říkám, že jsem měl vyzkoušet ještě GSXko. V sobotu mně od toho v místě konání akce trochu odradily hrbolaté, rozbité a klikaté okresky. Na hlavním tahu Brno - Mikulov zase masivní provoz (katastrofa ) pod důkladným dozorem policie ČR. Na testování takového parníku nic moc...
Na tej 1250 (jedno ci N ci S ci F) zaradis za sest a viac neradis... Ide to od 1500 - 2000 ot/min stale ako tank. Ale necakaj spotrebu XFka.
p.s.: Nekaz mi naladu s tym DL650. Ak musis tak potom jedine noveho po facelifte.
p.s.: Nekaz mi naladu s tym DL650. Ak musis tak potom jedine noveho po facelifte.
- LiborZ
Včera u nás byla slavnost Vinobraní. Je to sice trochu mimo běžnou náplň fóra, ale něco spojeného s motorizmem tam bylo
- LiborZ
Trochu mimo moto. Tento parádník nám dnes pobíhal po dvoře. Foceno přes okno s žaluzií, takže nic moc, ale když jsem se pokusil otevřít balkónovky, tak ufrnk
- LiborZ
Ufrnkhroch píše:uvařit
No to by musel byt iny fotak a objektiv na nom.... A uhol zaberu tvrdi: Nie z osmeho poschodia....jahodak píše:foceno z paneláku 8 patro
- LiborZ
Správně kanko00. Je to z přízemí. Vlastním pouze malý domeček, na mrakodrap jsem se zatím nezmohlkanko00 píše:No to by musel byt iny fotak a objektiv na nom.... A uhol zaberu tvrdi: Nie z osmeho poschodia....jahodak píše:foceno z paneláku 8 patro
PS: Vaří se bažantí slepice (špičková polívečka) kohout patří na pekáč
Domeček jak z Legolandu. , koneckonců proč ne.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- LiborZ
Přibližně nějakých 6+1, sice malých, ale proč neSinner píše:Domeček jak z Legolandu. , koneckonců proč ne.
House pekny....
Zaujal ma travnik. Niekto sa vie asi starat.
Zaujal ma travnik. Niekto sa vie asi starat.
Nejen trávník, celá zahrada. Jak píše Hrochýno "angličan", je to paráda.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ