Zdravím kolegy Freewinďáky!
Čeká mě výměna penumatik a protože si myslím, že duše v nich jsou snad ještě z prvovýroby, chci je vyměnit také.. V gumách mám jasno, již jsem si objednaů MITAS E-07 TT, avšak v duších zatím moc jasno nemám.. Přemýšlím, zda-li se vyplatí investovat do zesílených.. Jedna zesílená (2.5mm) vyjde na tolik, co 2 normální, jinak bych to asi neřešil.. Takže si chci nechat poradit..
Otázka tedy zní: Zesílené duše ano, nebo stačí obyčené? Nuže?
P.S.: Osobně jezdím tak 50:50 lehký až středně obtížný terén a silnice.. Připište k doporučení, co jezdíte vy..
Duše - standart VS. zesílené
Re: Duše - standart VS. zesílené
Já dával Hard zesílené 4mm, a za mne ano, teď je jezdí Jahoďák a myslím že je taky neprorazil.
V servisech je nemají rádi a budou tě možná odrazovat. Blbě se jim dělají. Je fakt že jsou stejně drahé jak levná pneu
V servisech je nemají rádi a budou tě možná odrazovat. Blbě se jim dělají. Je fakt že jsou stejně drahé jak levná pneu
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- J-Fox
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně ano.
Pokud tě to jednou zachrání od píchnutí, tak se ti investice určitě vyplatila.
Já mám zesílené a jako náhradní vozím normální.
Pokud tě to jednou zachrání od píchnutí, tak se ti investice určitě vyplatila.
Já mám zesílené a jako náhradní vozím normální.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- yuri13
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Popravdě jsem přemýšlel max. o těch 2.5 milimetrových.. Ty 4 milimetrové mi už připadají jak z jiného světa a to i cenou, která se opravdu takřka vyrovná ceně pneumatik.. Ale je mi jasné, že je to pak jistotka..
Můžete mi někdo napsat označení těch duší 4 mm.Díky
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
http://www.avracing.cz/?277,goldentyre- ... per-hd-4mmhonza780 píše:Můžete mi někdo napsat označení těch duší 4 mm.Díky
Sinner díky,ale to je jenom na předek.Já sem chtěl právě to označení,abych se mohl podívat na internet.U těch duší jsou nějaký
čísla,ale nikde sem nenašel vysvětlení co kerý znamená.
čísla,ale nikde sem nenašel vysvětlení co kerý znamená.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec.Nezeptáš-li se,budeš blbcem po celý život
zavolej do pneu Chára a zeptej se. Tam by ti poradit měli.