a ty myslíš, že ti někdo poradí, hele super je mít každou jinou...remus píše:no jo moc peněztudle jsem sehnal s50% slevou na předek už nebyla
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Já myslím že říkal že to jsou E 09 Dakar.Koukal jsem že ty jsou o něco dražší 1500,-kč oproti normálním 09 ty jsou zhruba za 1100,-kč.Sinner píše:07 mám já jsou naprosto super, ale asfalt a voda dohromady a seš v pr... to jedeš jak když máš naděláno v kalhotách. Jinak zvládají naprosto všechno. Písek, blátíčko , dlažba, tráva, šotolina štěrk, všechno jedno, a ni se moc nesjíždí. Berou je i kluci na BMW když jedou nějakou drsnější adventuru. Jo a neupadávají špunty, takže pokud vyslovené neuřežeš o nějaké sklo, či ostrý šutr tak jsou opravdu dobré. Ale ta voda je opravdu zlá.Ale byli jsme s Vitoušem na vyjížďce a tam měl kluk na 650 tuším Dakaru taky Mitasky, bohužel nevím jakej to byl vzor, ale ten si je pochvaloval ve všech režimech a byli to nějaké víc do terénu.
07 mám taky, Sinner je vystihl perfektně. Jezdí se na nich fakt dobře, jen za mokra jsou horší / už jsem si na nich ustlal/. Od tý doby si dávám bacha a je to dobrý. Mám na nich ujeto 6500km a vzorek pořád super. Fakt je ten že zhruba za 3 litry máš obutou mašinu.Sinner píše:07 mám já jsou naprosto super, ale asfalt a voda dohromady a seš v pr... to jedeš jak když máš naděláno v kalhotách. Jinak zvládají naprosto všechno. Písek, blátíčko , dlažba, tráva, šotolina štěrk, všechno jedno, a ni se moc nesjíždí. Berou je i kluci na BMW když jedou nějakou drsnější adventuru. Jo a neupadávají špunty, takže pokud vyslovené neuřežeš o nějaké sklo, či ostrý šutr tak jsou opravdu dobré. Ale ta voda je opravdu zlá.Ale byli jsme s Vitoušem na vyjížďce a tam měl kluk na 650 tuším Dakaru taky Mitasky, bohužel nevím jakej to byl vzor, ale ten si je pochvaloval ve všech režimech a byli to nějaké víc do terénu.
Pár kluků z V Strom klubu je jezdí a jezdilo a psali, že to nejsou špatné gumy....dle hodnocení lepší než Mitas....tak nevím, jen tlumočím...Rimmerak píše:Já čet na http://www.dr-650.com o mitaskách E07 samou chválu. Že drží na silnici lépe jak E08 který jsou na silnici určený víc. Dlouho prý vydrží... Docela se mi líbí právě ty Maxxis M 6006 a ted jsem ještě koukal na http://www.hamletovygumy.net/pneu_detail.php?id=2545 a vzorek vypadá taky slibně. Nejezdí někdo tyhle HEIDENAU K 60 ???
Vypadají dobře. Myslím že to bude dobrá volba.Rimmerak píše:Tak už jsem si HEIDENAU K60 objednal, i s poštovným 130/80 stojí 1499 kč. Tak hned jak dorazí, obuji a jak bude alespon 8 nad nulou, projedu je. Ještě jsem si o nich čet německý recenze, sice přeložený googlem, ale pochopil jsem z toho, že je chváleji co se týče vlastností na silnici i v suchým terénu, na mokrý silnici dostali 4 z 5 hvezdicek.
Uvidím jak na tom budou s životností. To nemá cenu na netu ani hledat, protože někdo sjede gumu po 5 tisících a někomu vydrží 20000 což je tak nějak můj případ.
Hele, jestli můžu radit, tak si to nech přezout...za peníze co koupíš montajzny to máš přehozený a navíc bez rizika poškození DURALOVÝCH ráfků...a myslím, že laciný zrovna nejsou, bez rizika procvaknutí duše a rovnou ti to vyvážej.Vždyť to nemůže stát majlant, sám bych přezouval jen kdybych neměl možnost pneuservisu.Rimmerak píše:Já Mitasky e08 taky ještě nemám sjetý, zadní je tak v polovině života, přední je na tom asi ještě trošku líp. Ale byly tam od koupě a já si občas dopřávám projížďky i mimo silnice, kde byly s e08čkou občas problémy, když byla na polňačce téměř vyschlá louže, tak sem se skoro válel. Zatím vyměním jenom zadní a uvidím jaká bude a pak bych vzal asi i přední... A tu e08 dojezdím až třeba při výletech s přítelkyní o prázdninách, s ní do terénu nesmím![]()
Dneska si zajedu koupit pořádný montpáky, a zkusím si to vyměnit sám. Pak jenom zčeknu vyvážení a nechal bych si to jen převyvážit pokud by byl problém. Jawku sem zout a obout uměl taky, jenže tam sem nemusel dávat bacha na ty rezavý ráfky![]()
Tak to jsem měl o hamouzovcích lepší mínění...Rimmerak píše:Pozdě traxxi. Koupil sem si v kawasaki kladno sadu tří montpák, luxusní... Mitasku jsem schodil dolu, trvalo to asi čtvrt hodiny. Šlo to hladce. Trošku jsem odřel černej lak z ráfku, jinak přežil bez jakékoliv újmy. Odřel jsem to jen na místě, kde jsem začínal, kde je největší tlak na okraj.
K cenám - přezutí v Moto Hamouz mě na Cagivu stálo 400kč, chlápek to dělal stejně ručně jako sem to dneska dělal já a nadřel se s tím a ráfek taky trochu škrábnul... Montpáky stáli 490kč a mám je na celej život.
V pondělí by mi měla přijít ta nová K 60, tak jí tam frknu.
Myslím, že tam půjde nandat líp, jak sundat mitaska. Nahřál jsem plášť vařící vodou pod sprchou a pak jsem nechal kolo ještě opřený o radiátor aby byla ta guma teplá - stejnak je tvrdá jak když jí dělaji ze stejný směsi jako hokejový puky.
Drž mi palceA všichni si přejme alespon 10 nad nulou... Chci tu gumu zkusit.