takový to čuro na náhon tachometru
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
takový to čuro na náhon tachometru
Ahoj všichni .Prosímvás nemáte někdo tu vrtulku do kola k tachometru Popřípadě na který motce je stejnej .Dík za rady
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Plukovník
Re: takový to čuro na náhon tachometru
ahoj bejku...
jukni na starý články..tam to někde bude....ale co jsme slyšel tak Suzuki DR......Vitouš něco měnil...Vitas...a nevím kdo další..tak jim písni SZ...
takže se ti to pos...lo...od toho srazu???
ahoj
jukni na starý články..tam to někde bude....ale co jsme slyšel tak Suzuki DR......Vitouš něco měnil...Vitas...a nevím kdo další..tak jim písni SZ...
takže se ti to pos...lo...od toho srazu???
ahoj
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
-
Odra ale prej to vykašilhroch píše:nekdo tu prodaval freewa na dily
http://www.freewind.cz/forum/viewtopic.php?f=27&t=5
Tohle si prostuduj, je tam i jak to opravit i kde se dá koupit jako náhradní díl, je to snad s DR nebo s šestkového Bandita. Jinak na Wětráka by si musel kupovat celej náhon za 3000 kč.
Tohle si prostuduj, je tam i jak to opravit i kde se dá koupit jako náhradní díl, je to snad s DR nebo s šestkového Bandita. Jinak na Wětráka by si musel kupovat celej náhon za 3000 kč.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
-
Sláva je to dobré.Našel jsem lísteček kam jsem si to zapsal.Pro informaci ostatním (né že bych to na ostatní přivolával)Rotor snímačena xf 650 č.dílu 34983 - 04F00 cena okolo 830,-kč.
Akorát potřebuju poradit kde to koupit
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
ja kupoval na vrbovce přimo v suzuce originál cca 800 kč dodano do 3 dnu
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Já to koupil v JP Moto Praha 9 Újezd n. Lesy je to prodejce a opravna Suzuki.Myslím že to seženeš všude kde jsou schopni objednat díly na Suzuki.jahodak píše:Sláva je to dobré.Našel jsem lísteček kam jsem si to zapsal.Pro informaci ostatním (né že bych to na ostatní přivolával)Rotor snímačena xf 650 č.dílu 34983 - 04F00 cena okolo 830,-kč.