Prodám Freewind 2003

Odpovědět
Simona

Prodám Freewind 2003

Příspěvek od Simona »

R.v. 2003, provoz od 2004, najeto poctivých 48000km, pravidelný servis, dovezla jsem si ho z DE jako předváděčku. Digitální tachometr, vyhřívané rukojeti, kryty na ruce, padací rám, textilní tašky a nosiče, centrální stojan. Cena 48 000,- Stav odpovídá stáří, po provozní stránce bez problémů, drobné oděrky. Pravidelný servis, připravený na sezonu. Mé cesty s moto a foto na http://www.roadbook.cz/fotogalerie/?album=Freewind Nutno vidět. kontakt: simona_h@centrum.cz tel. 737783366
Přílohy
IMG_2256_s.jpg
Maxton
Dustojník hvězdné pěchoty
Kontaktovat uživatele:

Re: Prodám Freewind 2003

Příspěvek od Maxton »

Mooc pěkná mašina, a fotky taky ... seš další člověk, kterej dokazuje, že Freewind je opravdový cestovní enduro :-) až budou peníze, taky zajedu někam dál ;-) ... Mohu se zeptat proč prodáváš ?

Ps.: Sorry za spam :oops:
Motorka prodaná :-( .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná :D
Simona

Příspěvek od Simona »

Musím říct, že se s ním loučím nerada. Odjíždím na delší čas do zahraničí a nechci aby motorka stála nevyužitá v garáži. Je to super stroj, pěkně ovladatelná, lehounká a nikdy mě nezklamala. Je mi to až líto, že ji dávám pryč.
Simona

Příspěvek od Simona »

Tak krasavec je prodan. :cry:
jahodak
Dustojník hvězdné pěchoty

Příspěvek od jahodak »

Tak tobě gratuluji za prodej i za celkem vyší cenu.A novému majiteli k SUPER motce a snad se tady s ním seznámíme ;)
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít :oops:
Odpovědět