Brašny
Re: Brašny
Petro měl jsem oxfordy, nyní je má Maty. Za mne mohu říci, že to není moc dobrá volba. Hodně toho poberou v případě pádu, a jsou flexibilní. Tím výhody končí. Promoknou, jsou snadno zcizitelné, inastalace také není úplně ideální. Dal bych přednost originál winracku aby obyčejný držák nehyzdil TDM a plastovejm kufrům.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- KOMETA
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Sinerku asi máš pravdu,,,budem muset o tom popřemýšlet,
- Plukovník
Ahoj,
¨za mne určitě plastový kufry....jdou sehnat použitý i nový od 5 - 6 tis...s jistotou...a držáky jistě podle foto nebo po zapůjčení...od někoho...spíchne tvůj šikovnej muž...nebo si držáky koupíš přes net...muž je okoukne a druhej den je pošleš zpět že to nesedí nebo tak něco...já se pachtil s držáky na Freeva...z nějakjech jinecch držáků...a nic moc...než na to příjdeš....ale drželo to...
dlouho jsem v hlavě šetřil a hledal použitý brašny nebo nový....na ho....no
počítej že do brašen a držáků investuješ cca 2 - 3 tis......
a kufry s držákem cca 6 - 8 tis....ale máš klid, nebojíš se že chčije, je to zamnknutý na motce, přenošení a vycvaknutí je ihned
nic pracně neodmontováváš a prostě to vypadá jako motorka s kuframa krásně....výdrž bude delší...akorát to nesmíte často házet po Albánských horách jako Foxík
určitě investujte do GIVI...a nebudete litovat......já byl na Freewovi s kufríčkama mooc spokojenej...a to jezdím sám...nyní je adoptoval Vitas....
no a protože je moje motka spíše koníček....tak jsem našetřil a na netu našel akci na Givi.....a byly doma
co bych pro MILÁŠKA neudělal
jo jinak Kometa je denně v práci...mám tam klíče od Tranzita...a to je čest.....takže denně makám s Brňákama díky a pa v Liberci....pokud chceš najdu ti kontakt na týpka s slevou na Givi
¨za mne určitě plastový kufry....jdou sehnat použitý i nový od 5 - 6 tis...s jistotou...a držáky jistě podle foto nebo po zapůjčení...od někoho...spíchne tvůj šikovnej muž...nebo si držáky koupíš přes net...muž je okoukne a druhej den je pošleš zpět že to nesedí nebo tak něco...já se pachtil s držáky na Freeva...z nějakjech jinecch držáků...a nic moc...než na to příjdeš....ale drželo to...
dlouho jsem v hlavě šetřil a hledal použitý brašny nebo nový....na ho....no
počítej že do brašen a držáků investuješ cca 2 - 3 tis......
a kufry s držákem cca 6 - 8 tis....ale máš klid, nebojíš se že chčije, je to zamnknutý na motce, přenošení a vycvaknutí je ihned
nic pracně neodmontováváš a prostě to vypadá jako motorka s kuframa krásně....výdrž bude delší...akorát to nesmíte často házet po Albánských horách jako Foxík
určitě investujte do GIVI...a nebudete litovat......já byl na Freewovi s kufríčkama mooc spokojenej...a to jezdím sám...nyní je adoptoval Vitas....
no a protože je moje motka spíše koníček....tak jsem našetřil a na netu našel akci na Givi.....a byly doma
co bych pro MILÁŠKA neudělal
jo jinak Kometa je denně v práci...mám tam klíče od Tranzita...a to je čest.....takže denně makám s Brňákama díky a pa v Liberci....pokud chceš najdu ti kontakt na týpka s slevou na Givi
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Plukovníku.
My sice vyrážíme jednou za čas,ale jak to tak vidím,tak asi opravdu ty kufry .O držáky se nebojím,Milan je udělá,chce pod ně ještě krabici udělat na nářadí,,málo místa na TDmku,,Kawa měla super úložní prostor pod sedlem .
Do Albánie se naštestí nechystám,takže bych je neměla ztratit jak Foxík .Já kdybych tam jela,po takové cestě co jsem viděla,ležím za první zatáčkou!!!!
Givi kufr máme v zadu,takže boční sestřičky se budou hodit Jak píšeš motorečka je sice mazílek,,,ale jak to tak vypadá pořídíme ji sourozence Aby nebyla chuděrka samotná
Kdyby jsi měl ten kontak,,budu ráda
Tak Brnáci v Liberci každej den Tak to je dobrý!!!!
Musím dovést i Jahodě Byl smutnej že sem dala Tobě a jemu né!!!
Měj se krásně, těším se do Liberce!! Tam sem byla naposled se školou Byly jsme tam na Ještědu a to už je hodně dlouhá doba
My sice vyrážíme jednou za čas,ale jak to tak vidím,tak asi opravdu ty kufry .O držáky se nebojím,Milan je udělá,chce pod ně ještě krabici udělat na nářadí,,málo místa na TDmku,,Kawa měla super úložní prostor pod sedlem .
Do Albánie se naštestí nechystám,takže bych je neměla ztratit jak Foxík .Já kdybych tam jela,po takové cestě co jsem viděla,ležím za první zatáčkou!!!!
Givi kufr máme v zadu,takže boční sestřičky se budou hodit Jak píšeš motorečka je sice mazílek,,,ale jak to tak vypadá pořídíme ji sourozence Aby nebyla chuděrka samotná
Měj se krásně, těším se do Liberce!! Tam sem byla naposled se školou Byly jsme tam na Ještědu a to už je hodně dlouhá doba
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
Ja mám taky brašny ale asi bych šel do kufru příště. Nemůžeš zastavit nikde a bez obav si zajit do kramu aby tě někdo nevybral montáž nic moc a to je taky použiju jen tak dvakrat do roka zatím stačí a v budoucnu až někdy bude nová moto budou asi i kufry
Bocnym kufrom nemozem uz dlhsie prijst na chut. Skor zadny topcase a tankvak na nadrz.
Ale je pravda, ze jazdim sam a nadrz mam kovovu...
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Tankvak,,máme taky,,ale já přes něj nevidím na budíky (((( a když jedem dva ,máme stejně málo místa asi začnu brát bratránka s BMW každej sraz sebou a budu bez starosti a ještě budu mít co pítkanko00 píše:Bocnym kufrom nemozem uz dlhsie prijst na chut. Skor zadny topcase a tankvak na nadrz.
- šimi
Nebo si pořiďte hliníkové kufry tady od toho pána.Má docela zajímavý ceny. :
http://alu-milanek.webnode.cz/neco-o-mne/
http://alu-milanek.webnode.cz/neco-o-mne/
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
Al kufre na TDM asi nie. Ani na mojho Versysa..... Tam plastaky od givi.
- šimi
Koukni mu do fotogalerie.Sám jsem se divil na jaké motorky je dělal.kanko00 píše:Al kufre na TDM asi nie. Ani na mojho Versysa..... Tam plastaky od givi.
Všude dobře,doma manželka...
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Tak na některých motorkách to je docela mazec.
To mi připadá asi jako dát za 800 GS páva.
To mi připadá asi jako dát za 800 GS páva.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Brasny jsem měl a už nikdy víc.Petra píše:Ahoj Plukovníku.
Třeba Českém Švicarsku jsme přijeli do kempu vyprahlý, tak rychle do hospody. Přišel slejvák a všechny věci v brašnách promáčený.
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
Foxiku a z toho plynie poucenie! Nie brasne su zle! Ty nemas chodit do hospody ked prsi...
hele dneska jsem o ně zakop
http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi ... m-900.html
http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi ... m-900.html
- Plukovník
No voe vidíš---mazejte tam a kupujte dobrá cena za celek!!!!!!!!!!a ještě k toku tak blízko!!!!!to se nepovede každej den!!!!
Když ji miluješ není co řešit
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
jdu tam brnknout )))) já je koupím a pak zjistím že nepojedu do Liberce )))
- martinbrejcha
hmmm, já si na ně zvyknul a dobrý. Cestou na SK jsem jel hodinu v dešti, měl jsem na nich nasazený kryty a dobrý, nepromokly. Už jsem i vychytal upevnění, jsou háklivý na vyvážení. Musejí být cca stejně naládovaný, jinak se svažujou postupně na jednu stranu. Já že je použiju 3x do roka a byly zadarmo.......pro mě dobrá volbaSinner píše:Petro měl jsem oxfordy, nyní je má Maty. Za mne mohu říci, že to není moc dobrá volba. Hodně toho poberou v případě pádu, a jsou flexibilní. Tím výhody končí. Promoknou, jsou snadno zcizitelné, inastalace také není úplně ideální. Dal bych přednost originál winracku aby obyčejný držák nehyzdil TDM a plastovejm kufrům.
Nemám v nich nic cennýho, takže nemám strach o odcizení. Přece jenom jsou jedním popruhem pod Topcasem, takže není jednoduchý je oddělat. Pokud tam naládujete věci do igelitek, tak by neměly plavat. Samozřejmě na dvou týdenní cestu s možnotí delšího deště asi nicmoc......ale na moje popojíždění dobrý......
Maty
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mě kamoška taky nabídla brašny s pláštěnkama,stahovací gumou od značky Kappa měly je dvakrát a nechá mě je skoro zadarmo,,tak Ti nevím,,,použijeme je taky jen tak dvakrát do roka a máme tanvak,,, tak váhámmartinbrejcha píše:hmmm, já si na ně zvyknul a dobrý. Cestou na SK jsem jel hodinu v dešti, měl jsem na nich nasazený kryty a dobrý, nepromokly. Už jsem i vychytal upevnění, jsou háklivý na vyvážení. Musejí být cca stejně naládovaný, jinak se svažujou postupně na jednu stranu. Já že je použiju 3x do roka a byly zadarmo.......pro mě dobrá volbaSinner píše:Petro měl jsem oxfordy, nyní je má Maty. Za mne mohu říci, že to není moc dobrá volba. Hodně toho poberou v případě pádu, a jsou flexibilní. Tím výhody končí. Promoknou, jsou snadno zcizitelné, inastalace také není úplně ideální. Dal bych přednost originál winracku aby obyčejný držák nehyzdil TDM a plastovejm kufrům.
Nemám v nich nic cennýho, takže nemám strach o odcizení. Přece jenom jsou jedním popruhem pod Topcasem, takže není jednoduchý je oddělat. Pokud tam naládujete věci do igelitek, tak by neměly plavat. Samozřejmě na dvou týdenní cestu s možnotí delšího deště asi nicmoc......ale na moje popojíždění dobrý......
Maty
http://motoshop.miramoto.cz/cz/e-shop/3 ... rasny.html
Ak ste taki turboturisti ako ja tak Vam tie brasny budu stacit na pouzitie 2x za rok. Mate topcase, das brasny a tankvak a BMW moze zostat s bratrankom doma.
Ak Ti ich za da za polovicu max 2/3 povodnej ceny tak neries.... Dorobite na TDMku jemne nenapadne podpery pre brasne a ficite...
Ak Ti ich za da za polovicu max 2/3 povodnej ceny tak neries.... Dorobite na TDMku jemne nenapadne podpery pre brasne a ficite...