No co vždyt je to krásná fotečka až na .....kanko00 píše:Household ty potvoro!!!!
Zraz SLOVENSKO 2012, 15-17června
- KOMETA
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zraz SLOVENSKO 2012, 15-17června
- Radek
- Big motorkář
Pár fotek : http://rapruch.rajce.idnes.cz/Motosraz_ ... 2_Planinka. V plné kvalitě je dám na ulož to .
- LiborZ
Něco málo pohyblivých obrázků jsem šupnul sem: http://liborz.rajce.idnes.cz/Planinka_2012_Malacky/
V případě zájmu o plné rozlišení jsem k dispozici
- LiborZ
kanko00, ukázal se na srazu po mém odjezdu tento pilot, jak ohlásil? Pokud ano, tak mě mrzí, že jsme se minuli...
- Zeusik
- Kontaktovat uživatele:
LiborZ píše:kanko00, ukázal se na srazu po mém odjezdu tento pilot, jak ohlásil? Pokud ano, tak mě mrzí, že jsme se minuli...
JJ ukazal a jak jsou vzadu ty schody v kempu tak je vyhopl a zase sjel jak nic
Libor, budes smutny ked ti napisem pravdu.
Bol.
Nechal ta pozdravovat
Potom na rozlucku uplne polahky vysiel na moto po schodoch na terasu kastiela. Otocil sa okolo nohy a zbehol na moto po schodoch dolu.
Vsetci co to videli hykali ako male stastne somariky este polovicu vecera...
Bola s nim aj pekna baba na vlastnom Freewinde....
Bol.
Nechal ta pozdravovat
Potom na rozlucku uplne polahky vysiel na moto po schodoch na terasu kastiela. Otocil sa okolo nohy a zbehol na moto po schodoch dolu.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
kanko00 píše:Libor, budes smutny ked ti napisem pravdu.
Bol.
Nechal ta pozdravovat
JJJ musím říct,,,BOREC NA KONEC!!!!!!
- LiborZ
Ach jo, som smutnýkanko00 píše:Libor, budes smutny ked ti napisem pravdu.
Bol.
Nechal ta pozdravovat
Že jste to vy darebáci nikdo nenatočili
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to suprové,,ale hrozně rychlé,,myslím že nikdo to nestihl natočitLiborZ píše:Ach jo, som smutnýkanko00 píše:Libor, budes smutny ked ti napisem pravdu.
Bol.
Nechal ta pozdravovat
Že jste to vy darebáci nikdo nenatočili
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Radek píše:REKLAMA NA SUZUKI
se pose.....růůůůůůůů mazec fakt,,,
Libor on bol na odchode. Sedel obleceny na moto, ked ktosi spomenul jeho videa z netu. On na to pustil, ze schody jazdinuz aj smerom hore. My na to
On ze vrn vrn bol hore, otocka a bol dolu. My na to ze
Som nevedel ci sa mi sniva alebo nie. Vobec ma nebnapadol fotak....
On ze vrn vrn bol hore, otocka a bol dolu. My na to ze
Som nevedel ci sa mi sniva alebo nie. Vobec ma nebnapadol fotak....
ahoj Libor, prisiel som tam , tesil som sa ze ta uvidim,ze pokecame, sakris a uz si neprisiel, no neva, som ti aj to plexi chcel ukazat, mam uz nove , iny system, ale podobny,tie schody boli fajn, ono mi to akosi nikto nechcel verit, no tak som musel ukazat,ze ked poviem ano je ano . Rasto , mal si mi povedat ,ze to chces fotit, by som ti to dal este raz, alebo dva, to jejedno . ale sak to by dal asi kazdy tam, no nie ? najma kamos na tenere, ale inak veelmo pysny som bol ,ze som tam mohol byt, som sa chcel aj otocit este ale tak ked uz sme isli, tak sa tesim nabuduce, dufam ze to bude este nabuduce na slovensku. a rasto, vsak je to najkrajsi edvencr freewind ciii ????
Ahoj,tak ja by som poprosil keby zavesíš na ulož.to ten predposledný klip.Myslím že sa to volalo výstižne NEPRÁŠTE TU !!!LiborZ píše:Něco málo pohyblivých obrázků jsem šupnul sem: http://liborz.rajce.idnes.cz/Planinka_2012_Malacky/
Ty brdo, kde si zohnal cervenu ceruzku?
Som velmo rad, ze si prisiel a videl som Ta. A tiez spolufreewindacku.
S plnou vaznostou prehlasujem, za tvoj Freewind je najviac enduroFreewind co poznam. Neskutocne veci s nim robis. Je v dobrom stave a vyzera super. Staras sa on ho, davas mu co treba a on za odmenu robi s Tebou to, co som este na Freewinde nevidel. V CR a SK urcite malokto, ak vobec niekto.
Obavam sa, ze by si aj moju moto dal na drapaky a behal po schodoch.
Som velmo rad, ze si prisiel a videl som Ta. A tiez spolufreewindacku.
S plnou vaznostou prehlasujem, za tvoj Freewind je najviac enduroFreewind co poznam. Neskutocne veci s nim robis. Je v dobrom stave a vyzera super. Staras sa on ho, davas mu co treba a on za odmenu robi s Tebou to, co som este na Freewinde nevidel. V CR a SK urcite malokto, ak vobec niekto.
Obavam sa, ze by si aj moju moto dal na drapaky a behal po schodoch.
dakujem dakujem.aj tvoju... kazdu ved ono tie schody to je oddychovka pre radost, vies ? a moooc skoda , ze som nebol s vami aj v sobotu, na tych pieskoch,fakt skoda, ked som to pozeral, joj, na na konci leta musis zopakovat planinku a ja pridem v piatok a odidem v nedelu a to take veci postvarame , ze az joj.
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
Nevěřila jsem že to vyjedeš,musím říct,,že sem tak hodinu po tvé akci nechápala,,jak jsi to udělal )) Seš fakt DOBREJ!!!!! Všechna čest!!xsarkanx píše:dakujem dakujem.aj tvoju... kazdu ved ono tie schody to je oddychovka pre radost, vies ? a moooc skoda , ze som nebol s vami aj v sobotu, na tych pieskoch,fakt skoda, ked som to pozeral, joj, na na konci leta musis zopakovat planinku a ja pridem v piatok a odidem v nedelu a to take veci postvarame , ze az joj.
-
Tak mě napadá KDE BUDE DALŠÍ SRAZ?
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
No Jahodaku, když si se tak pěkně ozval. Co tak kdyby si něco zorganizoval ty? Na Liberecku by to mohlo být fajn, a termín by sis mohl určit. A k tomu bych dodal, že slovenskej "drak" by měl mít účast povinnou. Xsarkane já to neviděl, ale souhlasím s názorem že si dokázal že Wětrák je opravdu enduro bez diskusí.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- LiborZ
Ahoj, na uloz.to jsem pověsil všechno. Je to seknuté na dvě části. Pokud chceš jenom jeden klip, tak se musíš smířit s tím, že si jich stáhneš vícMartin G píše:Ahoj,tak ja by som poprosil keby zavesíš na ulož.to ten predposledný klip.Myslím že sa to volalo výstižne NEPRÁŠTE TU !!!LiborZ píše:Něco málo pohyblivých obrázků jsem šupnul sem: http://liborz.rajce.idnes.cz/Planinka_2012_Malacky/
Pár lidí už adresy dostalo přes SZ, ale takto to asi bude jednodušší:
http://www.uloz.to/xvzH6Nu/planinka-01-06-zip
http://www.uloz.to/xEcKWhK/planinka-07-11-zip
heslo: liborz
- LiborZ
Ahoj šarkane , škoda, že jsme se minuli. Bohužel jsem se musel trhnout předčasně. Znáš to, pořád je něco. Doufám, že bude co nevidět nějaká jiná příležitost k pokecu (i když bych uvítal, kdyby to bylo blíž než v Liberci ).xsarkanx píše:ahoj Libor, prisiel som tam , tesil som sa ze ta uvidim,ze pokecame, sakris a uz si neprisiel, no neva, som ti aj to plexi chcel ukazat, mam uz nove , iny system, ale podobny,tie schody boli fajn, ono mi to akosi nikto nechcel verit, no tak som musel ukazat,ze ked poviem ano je ano . Rasto , mal si mi povedat ,ze to chces fotit, by som ti to dal este raz, alebo dva, to jejedno . ale sak to by dal asi kazdy tam, no nie ? najma kamos na tenere, ale inak veelmo pysny som bol ,ze som tam mohol byt, som sa chcel aj otocit este ale tak ked uz sme isli, tak sa tesim nabuduce, dufam ze to bude este nabuduce na slovensku. a rasto, vsak je to najkrajsi edvencr freewind ciii ????
Jen tak mimo téma. Kolik má Tvůj wind teď naježděných km?
petra dakujem moc , no dalsi freewind setkani (stretnutie) , by mohlo byt v maninskej tiesnave, kuknite na guugli, je to u nas v okoli, a je tam krasna priroda.... niektori tusia na co myslim a po cestach veeela veci kde sa oplati ist pozret.no. len ci by sa vam tam lubilo, to by som vas tam pozyval ja . tak si to pozrite a treba sa dohodnut, Libor, ted ma najeto pouhych 76000km
-
No právě jsem nad tím přemýšlel .Doma jsem to nadhodil a v poho.A v penzionu jsem se taky ptal a kapacita není taky problém cena je gut i s ohništěm a obsluhou až do rána(obsluha je kámoš).Tak se vyjádřete.Jó Sinnere zkus tuto diskuzi hodit do nového témato něco jako další sraz ať to tady nezasíráme.Sinner píše:No Jahodaku, když si se tak pěkně ozval. Co tak kdyby si něco zorganizoval ty? Na Liberecku by to mohlo být fajn, a termín by sis mohl určit. A k tomu bych dodal, že slovenskej "drak" by měl mít účast povinnou. Xsarkane já to neviděl, ale souhlasím s názorem že si dokázal že Wětrák je opravdu enduro bez diskusí.
To si tie km zaslizi Tvoj Freewidik vynasobit kratdva.... Vsak to co jazdis ty, je ine ako asfaltmrdat na Trail Attackoch!xsarkanx píše:petra dakujem moc , no dalsi freewind setkani (stretnutie) , by mohlo byt v maninskej tiesnave, kuknite na guugli, je to u nas v okoli, a je tam krasna priroda.... niektori tusia na co myslim a po cestach veeela veci kde sa oplati ist pozret.no. len ci by sa vam tam lubilo, to by som vas tam pozyval ja . tak si to pozrite a treba sa dohodnut, Libor, ted ma najeto pouhych 76000km
- Maninska Tiesnava moze byt. Obavam sa, ze budu dva vyjazdy OFF a on road.
- Liberecko moze byt. Nikdy som tam nebol.... Aspon si trochu zajazdim smerom na a zo zrazu.
-
Tak já hlasuju příští rok pro Liberecko
1hlas
1hlas