ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Supr sraz....všechny jsem Vás rád viděl, Kankoo máš pochvalu za organizaci a péči
staral jsi se o nás báječně.....určitě tě to stálo nervy a čas...moooc děkuji
akorát ten řízek ......ten ti nevyšel
taky jsem doma a užívám rodinku
těším se na příště
všechny zdravím
Když ji miluješ není co řešit
protože stojí podnikání za ho....tak jsem byl donucen ( nechtěně) přesedlat na upravenou Afriku od Afrika quenss.....KTM byla a je a bude BOŽÍ motorka !!!! ale peníze se neválej na zemi...howg
Taky jsem doma.Krásnej srazík s překrásným počasím. (Jedině ta svatba moc jsme nespali) Za to ale kankoo nemůže jinak může za všechny nej.Rosťo ještě jednou díky.
Příjezd domů cca 17:30.Sraz super,pivo super všechno se povedlo a pochvala a velké díky KANKOOVI a MORAVÁKŮM .Jenom mě mrzí že s Vitasem nebudem na té společné fotce (ale to je jedinej vřed na tý akci).Už se těším na další
Taky musíme poděkovat mora
vské části za hašení naší žízně, super mokem.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Tak ja se taky hlasím příjezd domu 19,30 s zajiždkou na slezko najeto celkem 1350 km kevšemu jsem 3krat stavěl dofoukavat předni kolo mam defekt jinak Kankoo akce supr čupr povedla se
Zeusik píše:Tak ja se taky hlasím příjezd domu 19,30 s zajiždkou na slezko najeto celkem 1350 km kevšemu jsem 3krat stavěl dofoukavat předni kolo mam defekt jinak Kankoo akce supr čupr povedla se
koukám,,,smolík ,,hlavně že jsi dojel v pořádku ...pozdravuj Páju,,
jahodak píše:Příjezd domů cca 17:30.Sraz super,pivo super všechno se povedlo a pochvala a velké díky KANKOOVI a MORAVÁKŮM .Jenom mě mrzí že s Vitasem nebudem na té společné fotce (ale to je jedinej vřed na tý akci).Už se těším na další
Tak už jsem se také včera přes Oděsu vrátil v pořádku domů. Najeto 4500 km. Sraz byl pěkny a projížďka až na to horko byla parádní. Díky Rosťo, že jsme se zase v hojném počtu mohli sjet a pokecat.
Ovin píše:Tak už jsem se také včera přes Oděsu vrátil v pořádku domů. Najeto 4500 km. Sraz byl pěkny a projížďka až na to horko byla parádní. Díky Rosťo, že jsme se zase v hojném počtu mohli sjet a pokecat.
Ovine, trochu jsi si při návratu ze Slovenska zajel
To info z cest "Najeto 4500 km." je hóóódně stručné. Byly by nějaké podrobnosti, fotky, videa...
Možná by se hodilo vlákno Náš Oděsan .