tak my to teda berem, šéfeHousehold píše:Tak snáď to aj vyjde tak ako to majú namaľované![]()
http://www.meteoprog.sk/sk/review/Senica/
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Maty
tak my to teda berem, šéfeHousehold píše:Tak snáď to aj vyjde tak ako to majú namaľované![]()
http://www.meteoprog.sk/sk/review/Senica/
martinbrejcha píše:Takže Supertenerky kanystr s seboukanko00 píše:Ti co nenatankaju, tak v sobotu bude prva pumpa na vyjazde az po 50 km v meste Brezova pod Bradlom!!!!![]()
Maty
...kujva, jak to počítám, tři litry na benzín mi stačit nebudou.....
Nooo, neviem ci pre tebaHousehold píše:A aký je program v Piatok ?
Drahy, moja moootorka na piesok nevlezie. Jednak je to skoro cista cesta, alias asfaltomrdal a podruhe na tych batlaxoch BT016 je problem prejst aj po trave....Household píše:Presne toto som si chcel prečítať. Do toho Piesku sa najviac teším.![]()
Budem mať plný kufor motokozmetiky, preto stravu a ubytko si nemám ako priniesť![]()
Mimochodom som zvedavý ako pojde ten tvoj biely zázrak po žltom peisku![]()
Len dúfaj, že žltý piesok nebude rasisticky motivovaný a nezničí Ti ten biely bycikel![]()
![]()
Household píše:A to si hovadsky dlho hladal na mape. Vsak to ani Garmin nevedel najst, kym som to nevidel na obrazku.
Household píše:Este mi upresni to byvanie.
Pit budem za styroch, tam mam narok na jednu celu chatku?
Alebo sa musim uskromnit s jednou postelou a tromi ladvinkami?
Maty sdílím tvoje obavy.martinbrejcha píše:
...nevím proč, ale tak nějak mě problesklo, že budu tentokráte za toho, na koho se nezapomene na tomto XF srazu![]()
Maty
Aký výjazdkanko00 píše: Drahy, prijdi a uvidis....
Snad nechces byt sam na chatke? Smutny, po tme... By si sa bal a vykrikoval cez noc! A kto by Ta budil na vyjazd?![]()
![]()
a jooooo, ty už tam vlastně budeš přede mnou. Tak to nemám obavy, ani z vlků, ani že bych netrefil. Stačí mi v Dechticích vypnout na chvilku motor, ujistím místní, že to se nepářej medvědi, ale jenom přijeli pražáci a mám azimut určenejSinner píše:Maty sdílím tvoje obavy.Abychom náhodou netvořili tým
. Strašně se bojím kořalky.
ALE GPS signál tam dúfam jekanko00 píše: Mame iba jeden broblem (o ktorom viem), na Planinke nie je signal GSM, 3G ani nic co chytia moje mobily...
Minule si byl roztomilej a v pohodě. A hlučnej pořád stejně.Sinner píše:Maty sdílím tvoje obavy.martinbrejcha píše:
...nevím proč, ale tak nějak mě problesklo, že budu tentokráte za toho, na koho se nezapomene na tomto XF srazu![]()
MatyAbychom náhodou netvořili tým
. Strašně se bojím kořalky.