![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Já vozil 18" naschvál, na zadní se trošku zmačkala a na pření se natáhne. Tudíž nemusíš tahat dvě.šimi píše:Tož já se po těch třech defektech nas.,teda naštval a vyhodil jsem tu sedmnáctkovou dušu.Nahradil jsem ji,"na doporučení",osmnáctkovou krossovou,která je už na omak o dost festovnější a silnější než klasická duše.Doporučili mi ji,že vydrží o dost víc,ale dělá se pouze od osmnáctkového rozměru a výš.Tak jsem zvědav jestli mi tu mou smůlu prolomí.
Skoro bych tomu věřil.(Nechci to přivolat)Ale ja jsem za 6 let co jsem se vrátil znova k motorkám nepíchnul ani jednouMaxton píše:To já pích před 14 dny znova :-/ už potřetí ... mám montpáky z Warburga ... takže to dělám sáma už to mám docela zmáklý, mam víc kolo dole než na motorce
... už koketuju s myšlenkou že mi nekdo kvuli laďáku sype hřebíky před vrata
tak to vidíš, další argument koupit normální silničníMaxton píše:Tak zatim to byla vždicky uplně zrezlá kovová špona a jednou hřebík - poprý za jízdy ... jinak jsem to vzdicky zjistil ráno v garáži ... máme kamenitej vjezd do baráku, takže tam může bejt plno bordelu ... inu měkký gumy bez vzorku dělaj svoje
tvl, E-09 Dakar je hodně milosrdná guma. Ale já už jsem na 80% rozhodnutej, že po prázdninách na krocanaMaxton píše:si zabil
... a já bych se na Mitasech zabil v zatáčkách a na mokru