kdyby jste někdo chtěl prodat wětráka z okolí středních čech tak se přimlouvám. Samozdřejmě v co nejlepším stavu

neuzivisMaxton píše:za 38 000 toho moc nevykouzlíš .. leda tak na podzim a nebo v zimě... HLEDAT, HLEDAT, HLEDAT !!!... ja budu svojí možná prodávat.... ale až po prázdninách, páč to neuživim a potřebuji auto na zimu kvuli praxi, jsem na odloučeném pracovišti :-/ ... a za rošku jinnou cenu než máš... jinak neprodám, nemusím
Vsak s tym folklorom, ze koncis a nemozes a nesmies...hroch píše:ja prodal za 43 000![]()
Martine, ale dnes není prvního aprílamartinbrejcha píše:co jsem koukal i fungl novej Freewind r.v. 2012 se dá koupit do 30.000 korun........
Maty
já vímLiborZ píše:Martine, ale dnes není prvního aprílamartinbrejcha píše:co jsem koukal i fungl novej Freewind r.v. 2012 se dá koupit do 30.000 korun........
Maty
Taky už to moc nechápuTwin píše:Taky bych řek že za 38 seženeš stroj který bude sloužit ještě nooc let.
Maxtrone neuživíš motorku a chceš živit auto?
Podle fotek to kolo vypadá normálně.Maxton píše:Tu nekupuj !!! nejsi první na kterýho před ní varuju ... Má 17" přední kolo
Varadero bude mít menší spotřebu a za stejný peníz seženeš novější, ale freewind má třikrát takovej výkon.Lajda píše:Pořád váhám. Buď koupit Hondu Varadero 125 nebo Freewinda