Ladak na prodej
Ladak na prodej
Prodam, byl tam puvodne, ale ja to nemam rad
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ladak na prodej
Originál máš ?
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
jojo ten tam je ted.-) libi se mi s tim vic
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
To já mam laďák a libuju si .. serii mam schovanou na časy až budu převatovávat laďák ... ale sem mladý jinoch tak mám rád hlasité vecí ... nebudu ti zasírat téma, promiň
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Představa o ceně?
- Pech
- Big motorkář
- Kontaktovat uživatele:
Kolik by si za něj chtěl? A co je k tom za příslušenství, můžeš s ním za hranice?
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Obavam se že to je homemade , nebo nejakej noname laďák ... takže zahraničí nepřipadá v úvahu, jedinně přehodit origo. Co si pamatuju z fotek z inzerátu, tak byl bez krytu, proste jak je na fotce ... a majitel v jeho galerii psal že by za něj chtěl okolo 1800,- .... jestli se pletu ať mě majitel opraví ... omlouvám se za zásah do diskuze
Mno vypada to, ze je to delany na zakazku, nic seriovyho. A cena neivm, prvni co me padlo je tech 1800
je prodej stále aktuální?
je
-
Znát tady vůbec někdo OSOBNĚ někoho koho braly policajti za laďák Já mám pár motorkářů kolem sebe a nikoho nikdy nekontrolovaly kvůly ladaku.Jinak Maxtrone já myslím že je úplně jedno od koho je hlavně že má pěknej zvuk.Maxton píše:Obavam se že to je homemade , nebo nejakej noname laďák ... takže zahraničí nepřipadá v úvahu, jedinně přehodit origo. Co si pamatuju z fotek z inzerátu, tak byl bez krytu, proste jak je na fotce ... a majitel v jeho galerii psal že by za něj chtěl okolo 1800,- .... jestli se pletu ať mě majitel opraví ... omlouvám se za zásah do diskuze
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Já neodsuzuju to od koho je, to je passe, když bude delanej doma a bude mít super zvuk tak tim líp - ušetří se ... znám osobně kluka na 125 ccm co jel do rakouska s laďákem, kterej neměl homologační kartu a platil 2000 € pokuty, a musel tam motorku nechat než to zaplatí a odvézt jí na přívěsu .... já osobně bych si to nelajznul... do zahtaničí bych nejel ani s našim Scorpionem, kterej na první pohled nejde poznat... natož z nejakym odhalenym provokatérem
-
Tak to jó já že opravdu o nikom nevím.To je vždycky jen jedna bába povídala.Ale taky jsem tam radši šoupnul origoMaxton píše:Já neodsuzuju to od koho je, to je passe, když bude delanej doma a bude mít super zvuk tak tim líp - ušetří se ... znám osobně kluka na 125 ccm co jel do rakouska s laďákem, kterej neměl homologační kartu a platil 2000 € pokuty, a musel tam motorku nechat než to zaplatí a odvézt jí na přívěsu .... já osobně bych si to nelajznul... do zahtaničí bych nejel ani s našim Scorpionem, kterej na první pohled nejde poznat... natož z nejakym odhalenym provokatérem
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Tak vidíš .. i kdyby to byli jen vesnický bláboly (což v mem případě nejsou ) tak bych se bál, protože ta možnost tam vzicky je a radši bych nahodil origo
- Household
PRD blábol jedna bába povídalajahodak píše:Tak to jó já že opravdu o nikom nevím.To je vždycky jen jedna bába povídala.Ale taky jsem tam radši šoupnul origoMaxton píše:Já neodsuzuju to od koho je, to je passe, když bude delanej doma a bude mít super zvuk tak tim líp - ušetří se ... znám osobně kluka na 125 ccm co jel do rakouska s laďákem, kterej neměl homologační kartu a platil 2000 € pokuty, a musel tam motorku nechat než to zaplatí a odvézt jí na přívěsu .... já osobně bych si to nelajznul... do zahtaničí bych nejel ani s našim Scorpionem, kterej na první pohled nejde poznat... natož z nejakym odhalenym provokatérem
Minulí rok 09.2011 sme šli do LOIUSa v Rakúsku, reku letní výprodej. Asi 5km pred cieľom nás zastavili a kolega z práce na Pegase si to zlíznul za 300€. Ledva sme to dokopy naškrabali a naozaj mali reči o odstavení a odvoze moto na prívese. Ani neviem ako sa mu ich podarilo ukecať zo slzami v očiach o novej moto, chudobnýej slovači, .... Otočka a šup na SK. Celú cestu nás odprevádzali. No poviem úprimne väčšiu hambu a trapas som nezažil. Inak mám zakázané sa tým chváliť