Pastelku a kalendářkanko00 píše:To machruje GS odpadlik s retazou na zlej strane, zlou velkostou kola vpredu, este aj s rychlym wifi internetom, ked sedi ako zaba na prameni pomaly na peeringovom centre a riadi server a router providera!
Ja co mam doma turbo internet 2048/384 kbits som spokojny....
Nic nemenit, nic nerobit. Zober mu cervenu pastelku a basta!
Pokec
-
- Dustojník hvězdné pěchoty
Re: Pokec
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
Tlapík je nyní mimo internet, nějak se ještě víc vzdaloval odpůrkyni. Psal to někde tady.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
- J-Fox
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně pro nováčky, kdo máte facebook, tak http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 121048914/
Kdo druhému jámu jámu... až se ucho utrhne.
- Household
No tak Gratulujem k výhre nad Švédskom a zároveň pripájam kondolenciu a vyjadrujem smútok nad Vašou zajtrajšou prehrou.
Tak pochváľte sa ako to prežívate ? Tiež máte zimomriavky pri zápasoch hlavne pri ich koncoch ?
Tak pochváľte sa ako to prežívate ? Tiež máte zimomriavky pri zápasoch hlavne pri ich koncoch ?
- martinbrejcha
zimomriavky nie, ale ty rána.......za střízliva by nás klepla pepka
včera jsem mluvil se sousedem Bartovičem, že jestli se odváží nám dát góla,
tak vezmu jeho manželku na offroadovej víkend na motorce.
Takže to vypadá na dva vlastňáky
Maty
Maty
-
To není potřeba aby nám pomáhali ,Jan ať hrajou alespoň na 200% aby to vypadalo že trochu hrajoumartinbrejcha píše:zimomriavky nie, ale ty rána.......za střízliva by nás klepla pepka
Maty
- KOMETA
- Kontaktovat uživatele:
No oi pravdě,,konečně by ste taky jednou nás porazily Já Vám to přeji ale stejně to projedete DDDDDDDDDHousehold píše:No tak Gratulujem k výhre nad Švédskom a zároveň pripájam kondolenciu a vyjadrujem smútok nad Vašou zajtrajšou prehrou.
- martinbrejcha
Gratulace z Liberce, i když popravdě řečeno....
pokud s takovouhle půjdete zítra na rusáky, dostanete desítku a.....
a jedete se stříbrem domů.
Ale fandím Vám!!!!!!
Maty
pokud s takovouhle půjdete zítra na rusáky, dostanete desítku a.....
a jedete se stříbrem domů.
Ale fandím Vám!!!!!!
Maty
-
- Motorkář
- Kontaktovat uživatele:
dneska pred jednou si tak jedeme s babou v brne po poříčí, kdy se tak kochám výhledem, a nechávám se vézt na tom malém prskoletu typi suzuki sv a proti nám u Vídeňský modrej Freewind...kdopa to byl?
-
Jástragen píše:dneska pred jednou si tak jedeme s babou v brne po poříčí, kdy se tak kochám výhledem, a nechávám se vézt na tom malém prskoletu typi suzuki sv a proti nám u Vídeňský modrej Freewind...kdopa to byl?
to nebyl
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Tak ode dneška mam v garáži 2 Freewindy .... mojeho mazlíka od Plukovníka na silnici, a jednoho tereního ďábla s pneu heidenau K60 v černé barvě s kryty rukojetí... centrálním stojanem a 35 000 km na tachometru s origo kufrem GIVI Fotky budou zítra , ale je fakt krásnej ... až je mi ho líto tahat do terénu
PS.: Dělám si prdel .... kamarád prodal svojí polorozpadlou Aprilii Pegaso a nechal se ode mě ukecat na Freewinda, páč už se mu dlouho líbil ... Takže ho má u mě ustájenýho než ho uškrtí na 25 kw .. též nemá věk na neomezenou ... Jiní řady Freewindů opouštejí... já se snažím je dále rozšiřovat a odpadlíkům mařím práci . Tak snad někdy uděláme sraz Windů s 25 kw ... už je nás celkem dost
PS.: Dělám si prdel .... kamarád prodal svojí polorozpadlou Aprilii Pegaso a nechal se ode mě ukecat na Freewinda, páč už se mu dlouho líbil ... Takže ho má u mě ustájenýho než ho uškrtí na 25 kw .. též nemá věk na neomezenou ... Jiní řady Freewindů opouštejí... já se snažím je dále rozšiřovat a odpadlíkům mařím práci . Tak snad někdy uděláme sraz Windů s 25 kw ... už je nás celkem dost
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
To je dost možný poslední dobou se tu vyskytují v hijném počtu
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Radši koukni pod motor, esi jsou to oba samci, nebo samice.. Abys pak ráno nepřišel a nestál tam nějaký minibike..
Ale to bys poznal.. Náladové chování motoru, nechutenství na nižší oktanová čísla.. Ale zas by chytal "na první šlápnutí"..
Ale to bys poznal.. Náladové chování motoru, nechutenství na nižší oktanová čísla.. Ale zas by chytal "na první šlápnutí"..
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
to si trefil ta druhá bude holka proto je tak líná mrcha
- šimi
Dneska před polednem jsem v Brně na začátku Bohunic potkal Freewinda se stříbrnou nádrží.Odbočil na přivaděč na dálnici.Kdopak to byl?Jel jsem za ním v autě asi 300 metrů a pokračoval směrem do centra.
Všude dobře,doma manželka...
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !
I pád na hubu,je pohyb směrem dopředu !