Ma niekto a pouziva na svojej masinke daky tankvak, ktory by skutocne drzal na nadrzi XFka?
Mal som doma uz dva, ktore som isiel na druhy den vratit...
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Ak mate a ste spokojny vlozte foto, alebo poslite link.
Topcase mam.Household píše:Ja som mal tiež tankvak, ale po 2 jazdách som ho vymenil za rukavice![]()
Tie popruhy čo držia tankvak sa kua na hovno zakladajú na nádrž a okolo nádrže. A keď som šiel vyskúšať tankovať, no smrť.
Načo Ti je tankvak, máš málo vreciek na bunde ?![]()
Moje heslo: Bez kufra ani na 1km
traxxas píše:Stačí si poznačit polohu magnetů tankvaku a zespodu tavnou pistolí přilepit taky magnet-čím silnější tím lépe...pozor na správnou polaritu...
Nebál bych se příliš toho že máš silné magnety, s každou desetinou mm vzdálenosti klesá nepřímou úměrou síla přitažlivosti. Vyzkoušej to na nečisto, zase ti musí ten "pingl" pořádně držet.kanko00 píše:... Ale su prisilne (bojim sa o lak na plastoch), takze musim zohnat ine....
hroch píše:mam ten co je tam v tom odkazu .horni popruh mam na vetraku furt protoze ma karabinky ktere kdyz ho odpojis do sebe pasujou takze to zacvaknes a je klid.a spodi mam protahly pod sedackou pak je taky odepnu a je tankvak sundany.ma folii na mapu a nepromokavej potah.hlavne na takovy kraviny jako je penezenka, mobil , antipich, atd je to skvely nez furt lizt do kufru .jdes od motyky vemes tankvak a je to a v jizde my neprekazi
mam ten z luize za 9 e.padaky se zacinaji vyrabet az ted protoze otec ma hodne prace.a ten tankvak ma i magnety.kanko00 píše:hroch píše:mam ten co je tam v tom odkazu .horni popruh mam na vetraku furt protoze ma karabinky ktere kdyz ho odpojis do sebe pasujou takze to zacvaknes a je klid.a spodi mam protahly pod sedackou pak je taky odepnu a je tankvak sundany.ma folii na mapu a nepromokavej potah.hlavne na takovy kraviny jako je penezenka, mobil , antipich, atd je to skvely nez furt lizt do kufru .jdes od motyky vemes tankvak a je to a v jizde my neprekazi
Takze mas tento: http://www.lojzo.cz/index.php?id=detail&oc=18&obr=obr ??? alebo ten z louis.de za 9 Eur?
A mas ho s magnetmi, alebo s prisavkami???
Ozaj, ako to vyzera s padakmi?
Přesně tak..!!!! Tak jsem to dělal před 20-25 léty, jen s tím rozdílem, že jsem z 80-90% papírek nepotřeboval, místo na něm to bylo v hlavě....DEEP píše:No to ja mapu moc nepouzivam.Doma si napisu jak jdou po sobe mesta na maly papirek,ten pak nalepim pod stitek nad budik a jedu.
To staci v pohode.
Dnes jsem se na to byl podívat, vypadá to strašně, nedal bych si do toho ani svačinu, navíc ten "bazmek" co to drží na nádrži sebere určitě z toho malého tankankvaku víc jak třetinu. Dobrej nápad, ale provedení otřesné.Meldar píše:Lidi co si myslíto o tomto uchycení na nádrž.Máte s tím někdo nějaké zkušenosti.Mě osobně se to moc líbí.http://www.yshop.cz/adapter-k-tankbagum ... +dp129037/