Ahoj!
Píská mi přední brzda při lehčím brždění.. Co s tím? Díky za tipy!
Pískající brzdy
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pískající brzdy
Mě taky pískaly a už nepískaj - origo destičky TOKICO a vyčistit kotouč
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Hm.. Kotouč jsem už čistil.. Zítra sundám třmen, zlehka přebrousím desky a kotouč objedu brusnou textilií.. Možná bych zrovna mohl něco stříknout na pístek.. Jen, aby mi nevyjel..
Btw.. Pískat by asi neměly, ne? Jako občas jo, ale ne pořád.. Tedy pořád při lehčím brzdění..
Btw.. Pískat by asi neměly, ne? Jako občas jo, ale ne pořád.. Tedy pořád při lehčím brzdění..
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
To bude deskama predtim mě taky pískaly jak prase ... a teď ani písk takže až budeš menit, jen Origo TOKICO
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
no hlavne nikam nic nestrikej.tak maximalne cistic brzd.yuri13 píše:Hm.. Kotouč jsem už čistil.. Zítra sundám třmen, zlehka přebrousím desky a kotouč objedu brusnou textilií.. Možná bych zrovna mohl něco stříknout na pístek.. Jen, aby mi nevyjel..
x x x jinak to neumim
Zkus zkontrolovat destičky jestli v nich nemáš seklej kamínek.yuri13 píše:Hm.. Kotouč jsem už čistil.. Zítra sundám třmen, zlehka přebrousím desky a kotouč objedu brusnou textilií.. Možná bych zrovna mohl něco stříknout na pístek.. Jen, aby mi nevyjel..
Taky se destičkám (alespoň u aut) srážely hrany.
Ale obávám se že nakonec stejně budeš muset koupit nějaký lepší.
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Jojo srazit desky je dobrej nápad na tech starejch co sem vyndal byli hrany, že by ses o ně řízl ..
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Ok.. Zkusíme, uvidíme.. Ještě jsou dobré, co do tloušťky, a typově též.. Však jsou to GoldFreny.. Originál TOKICO je ale určitě ještě jinší káva..
Co se mazání týče, žádný strach.. Třecí soustavu si určitě nenamažu.. A když, tak tu na to mám odmašťovací emulzi..
Jinak díky za rady a tipy, zítra na to skočím..
Co se mazání týče, žádný strach.. Třecí soustavu si určitě nenamažu.. A když, tak tu na to mám odmašťovací emulzi..
Jinak díky za rady a tipy, zítra na to skočím..