versys 1000
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
versys 1000
x x x jinak to neumim
Re: versys 1000
Je to skvele funduro. Az na par detailov je super. Motor zo Zeda 1000 je super....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
CHtěl by sem ho, ale ani snít o nem nemůžu.. už to by bylo drahý tady test http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni ... 21025.html
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
Zatím nehlasuji, až jí uvidím naživo. Na první pohled se mi víc líbí menší.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
- Vitouš
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu že vlastním menšího Versyse a jsem velmi spokojen tak si myslím že litr určitě nezklame.Na cestování bude 1000 lepší ale na blbnutí a jízdu okolo komína je určitě lepší 650.Záleží na co člověk motorku využívá.V každém případě palec nahoru i když po tom co jsem si Versyse před časem pořídil tak se tady na fóru našli někteří rejpalové kteří říkali (Kawasaki to je nějaká ošklivá nemoc) Mě ale kawa nezklamala a tak si myslím že nezklame ani Versys 1000. (Teď malé vyznání NA WĚTRÁČKA VZPOMÍNÁM STÁLE a říkám si až nebudu mít sílu krotit Versyse a 1400 Introše tak se zase vrátím k Freewindu)
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Máš ho u mě zaparkovanýho a pečlivě zakonzervovanýho , já zas uvažuju nad Versysem , tak to pak vyměníme
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel jse na tu nemoc nenasel zadny lekVitouš píše:Vzhledem k tomu že vlastním menšího Versyse a jsem velmi spokojen tak si myslím že litr určitě nezklame.Na cestování bude 1000 lepší ale na blbnutí a jízdu okolo komína je určitě lepší 650.Záleží na co člověk motorku využívá.V každém případě palec nahoru i když po tom co jsem si Versyse před časem pořídil tak se tady na fóru našli někteří rejpalové kteří říkali (Kawasaki to je nějaká ošklivá nemoc) Mě ale kawa nezklamala a tak si myslím že nezklame ani Versys 1000. (Teď malé vyznání NA WĚTRÁČKA VZPOMÍNÁM STÁLE a říkám si až nebudu mít sílu krotit Versyse a 1400 Introše tak se zase vrátím k Freewindu)
x x x jinak to neumim
on by se našel,hroch píše:bohuzel jse na tu nemoc nenasel zadny lekVitouš píše:Vzhledem k tomu že vlastním menšího Versyse a jsem velmi spokojen tak si myslím že litr určitě nezklame.Na cestování bude 1000 lepší ale na blbnutí a jízdu okolo komína je určitě lepší 650.Záleží na co člověk motorku využívá.V každém případě palec nahoru i když po tom co jsem si Versyse před časem pořídil tak se tady na fóru našli někteří rejpalové kteří říkali (Kawasaki to je nějaká ošklivá nemoc) Mě ale kawa nezklamala a tak si myslím že nezklame ani Versys 1000. (Teď malé vyznání NA WĚTRÁČKA VZPOMÍNÁM STÁLE a říkám si až nebudu mít sílu krotit Versyse a 1400 Introše tak se zase vrátím k Freewindu)
ale ono se cílevědomě nehledá.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Mladenci, nechajte Kawasaki na pokoji. Lebo:
- moze niekto pozerat ako bager na tvrdu hlinu...
- mozeme niekomu rozladit klavir a precvaknut trolejove vedenie...
Moja Versatilka 650, je to co som chcel a potrebujem!
Vitousi, spominam na Freewind aj ja. Ale tak ako na svoje prve auto, Skoda Favorit 135L r.v. 1990; topolova zelena farba. Bol dobry, ale uz ee.
- moze niekto pozerat ako bager na tvrdu hlinu...
- mozeme niekomu rozladit klavir a precvaknut trolejove vedenie...
Moja Versatilka 650, je to co som chcel a potrebujem!
Vitousi, spominam na Freewind aj ja. Ale tak ako na svoje prve auto, Skoda Favorit 135L r.v. 1990; topolova zelena farba. Bol dobry, ale uz ee.
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee