Zajímalo by mě jestli vlastníte pouze Freewinda /jinnou velkou mašinu, nebo máte i nějaká přibližovadla pro rohlíky atd... začnu já
XF 650 freewind - 25kw
2x Babetta 210 - 1,3 kw
Začlo se mi nejak stýskat po mé bývalé DR 125 SM, ta spotřeba, lehkost a ty kraviny co sem s tim delal v terenu atd... Takže jestli všechno vyjde, tak si na podzim udělám radost a pořídím zas svoje DRko
Naše další mašiny /prskolety...
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Naše další mašiny /prskolety...
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
Re: Naše další mašiny /prskolety...
Freewind
piaggio liberty 200
piaggio liberty 200
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
Čínský kuli Kentoya 09, 50cm2,
Smutné, ale musím přiznat že je to dělník nevídaný. Každou chvilku s nim někde fláknu, udělám si kotrmelec (mám i svědky ) zvednu jedu dál.
Dělám na něm kraviny které si na velké nelajznu. Vozí mě do práce. A po Praze naprosto super. Nejdřív jsem se bál aby mi nějakej aviatik (protože oni jsou strašně rychlí, vždyť v čele každé pořádné kolony obvykle jede právě Avie ) nevjel na záda, ale je to v pohodě. Akorát u obchoďáku mě sundala nějaká panička v Oktávce když vyjížděla z řady. Myslel jsem že se prd stalo, tak jsem jí dořval a nechal odjet, doma jsem zjistil že jsem si ťuk o zem s počítačem, Displej je v hajzlu. Trefil by mne šlak, škoda 3500kč bez práce a já idiot si ani nenapsal její RZ.
Smutné, ale musím přiznat že je to dělník nevídaný. Každou chvilku s nim někde fláknu, udělám si kotrmelec (mám i svědky ) zvednu jedu dál.
Dělám na něm kraviny které si na velké nelajznu. Vozí mě do práce. A po Praze naprosto super. Nejdřív jsem se bál aby mi nějakej aviatik (protože oni jsou strašně rychlí, vždyť v čele každé pořádné kolony obvykle jede právě Avie ) nevjel na záda, ale je to v pohodě. Akorát u obchoďáku mě sundala nějaká panička v Oktávce když vyjížděla z řady. Myslel jsem že se prd stalo, tak jsem jí dořval a nechal odjet, doma jsem zjistil že jsem si ťuk o zem s počítačem, Displej je v hajzlu. Trefil by mne šlak, škoda 3500kč bez práce a já idiot si ani nenapsal její RZ.
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Tý vole, jak tě znám, řekl bych, že větší škodu by měla mít pani na octavii. Hlavně že seš celej.Sinner píše:Čínský kuli Kentoya 09, 50cm2,
- yuri13
- Kontaktovat uživatele:
Suzuki XF650 Freewind
Jawa 50/21 Pionýr
Jawa 50/21 Pionýr
- Dave842
Poslušně hlásím: Suzuki XF 650 - 35 kW...samozřejmě
Babetta 210 (50 ccm) - 1,7 kW...myslím
Babetta 210 (50 ccm) - 1,7 kW...myslím
D@VE
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
Tak poslušně hlásim že druhá babetta 210 je model DE LUXE ... a podle TP závratný výkon 1.8 kw .
Díky za ohlasy, docela se to tu rozjelo... Taky bych chtěl nejaky přibližovadlo jen tak do města a školy abych winda nekurvil krátkejma trasama kde se sotva zahřeje... ale zatim se mi jen lepí smůla na paty tenhle rok, takže se uvidí
Díky za ohlasy, docela se to tu rozjelo... Taky bych chtěl nejaky přibližovadlo jen tak do města a školy abych winda nekurvil krátkejma trasama kde se sotva zahřeje... ale zatim se mi jen lepí smůla na paty tenhle rok, takže se uvidí
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná