zase ten Mitas
Re: zase ten Mitas
Taky jsem o nich premyslel, ale nejsou v H. A to by me pak jebali na STK. Tak jsem si poridil dve Heidenau k 76
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Však kod 57T je do 190 km/h ne ? Tak v čem je problém ?
tady je tabulka ... http://www.verex.cz/technicka-podpora/
T = 190 km/h maximální konstrukční máme 165 ne ?
tady je tabulka ... http://www.verex.cz/technicka-podpora/
T = 190 km/h maximální konstrukční máme 165 ne ?
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
problem je ze v technicaku je H, a proto je to problem u stk, samozrejmne zalezi jestli narazis na .... nebo na pohodare
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
- Maxton
- Kontaktovat uživatele:
aha, vidíš to zas nevím já... copak STK ale případná nehoda ... díky za postřeh
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
- martinbrejcha
já bych to s tím rychlostním indexem zas až tak nehrotil.
Kdo z vás má na autě zimáky s rychlostním indexem "V" ty se ani v indexu "V" nevyrábějí, přesto
máme na autě index "H" Nebo nebudeme auta v zimě provozovat ????
Každý jenom trošku špuntoidní gumy jsou mimo rychlostní index moto. U nás máme hodně velký
buzeranty na STK, Vitouši promiň, ale za rychlostní index mi nikdy nikdo neřekl ani slovo. A to jsem
už absolovoval dvě STK a dvě evidenčky.
Každopádně by to mohl řešit, stejně jako u zimáků na autě štítek na tachometru se "160km/h" nalepený
vedle tachometru.
Takže kdo používá enduro k tomu, na co bylo vyrobeno, jezdí s jiným indexem, než je předepsáno. A že takovejch
lidí je desetitisíce. Jenom ti, co jezdí čistej asfalt tam mají "H" Na různejch akcích potkávám spousty lidí a ještě jsem
se nesetkal s nikým, kdo by měl problém.
Přece jenom v rámci ČR se víc, jak 130 km/h nesvezeš, tak co ti na to asi můžou říct ??
Maty
Kdo z vás má na autě zimáky s rychlostním indexem "V" ty se ani v indexu "V" nevyrábějí, přesto
máme na autě index "H" Nebo nebudeme auta v zimě provozovat ????
Každý jenom trošku špuntoidní gumy jsou mimo rychlostní index moto. U nás máme hodně velký
buzeranty na STK, Vitouši promiň, ale za rychlostní index mi nikdy nikdo neřekl ani slovo. A to jsem
už absolovoval dvě STK a dvě evidenčky.
Každopádně by to mohl řešit, stejně jako u zimáků na autě štítek na tachometru se "160km/h" nalepený
vedle tachometru.
Takže kdo používá enduro k tomu, na co bylo vyrobeno, jezdí s jiným indexem, než je předepsáno. A že takovejch
lidí je desetitisíce. Jenom ti, co jezdí čistej asfalt tam mají "H" Na různejch akcích potkávám spousty lidí a ještě jsem
se nesetkal s nikým, kdo by měl problém.
Přece jenom v rámci ČR se víc, jak 130 km/h nesvezeš, tak co ti na to asi můžou říct ??
Maty
- martinbrejcha
Tak mě se povedlo o víkendu na ještědu dvakrát obrousit stupačky. Na to, že ty devítky mám už hodně za zenitem, držej stále dobřeVitouš píše:To jseš dobrej Já měl na wětráčku obutý silniční Dunlopky myslím že do zatáček nejezdím zrovna pomalu(jak ti můžou potvrdit mnozí z tohoto fóra)ale chytnout botou o silnici se mě při normálním posedu nepodařiloPech píše:Já mám teď 14 dní n předku i zadku Mitas 09 dakar a poprvé se mi povedlo v zatáčce chytit botou o silnici jak sem jí klopil a gumy drží jak přibité a o terénu nemluvím. Pro mě zatím balada.
A pro rejpaly, jel jsem sám a bez bagáže....
MAty
- Household
Kecáááááš, stojíš špičkami na stupačke ?Vitouš píše:To jseš dobrej Já měl na wětráčku obutý silniční Dunlopky myslím že do zatáček nejezdím zrovna pomalu(jak ti můžou potvrdit mnozí z tohoto fóra)ale chytnout botou o silnici se mě při normálním posedu nepodařiloPech píše:Já mám teď 14 dní n předku i zadku Mitas 09 dakar a poprvé se mi povedlo v zatáčce chytit botou o silnici jak sem jí klopil a gumy drží jak přibité a o terénu nemluvím. Pro mě zatím balada.
Ja som už 2x škrtol stupačku a čižmy už dvíham špičkami na stupačku, vždy sa zľaknem keď čižmu šuchnem.
Kua a tie fúzy na tých Anakeenoch držia jak svine. Nie a nie ich obtrhať.
Postrech V-Stromáka.
Jozef veď ty máš viac zjazdené boky ako stred gumy
Tie štople, ma ale udivujú, že tak držia. Keď ojazdím boky na Anakeenoch, možno prejdem na štople aj ja.
- martinbrejcha
určitě to bylo stupačkou, protože je mám ocelový, takže to bylo pěkně slyšet. Kámoš co jel za mnou říkal, že se lidi docela otáčeli
Ale taky jsem se pěkně leknul a ihned ubral.
Maty
Ale taky jsem se pěkně leknul a ihned ubral.
Maty
Zdárec, tj první škrtnutí dovede překvapit
Loni jsem jel na Stormovi jednu levou a byl jsem trochu dlouhej, takže kule do hrsti a ještě níž. No, a v depu na benzince koukam, mam odřenej vejfuk.
Takže pro změnu rozum do hrsti a teď mám první enduro. Tak jsem zvědavej co na něm odřu jako první a doufam že to nebudu já.
Loni jsem jel na Stormovi jednu levou a byl jsem trochu dlouhej, takže kule do hrsti a ještě níž. No, a v depu na benzince koukam, mam odřenej vejfuk.
Takže pro změnu rozum do hrsti a teď mám první enduro. Tak jsem zvědavej co na něm odřu jako první a doufam že to nebudu já.
Yamaha YBR250 2008; Honda CBF500 2007; Honda VTR1000F 2003; Suzuki XF650 1999