prodam mazlika
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
prodam mazlika
protoze neni a ted ani nebude cas
tak kdyby nekdo o nekom vedel .dam ho vcetne padaku,turisticke plexi+origo,ladak+origo,plus olej na vymenu,tri kufru,zasuvka na 12V,kryty rukou,nova zadni guma a centralni stojan a tak jak je u me na fotkach .cena 43000.tak zatim ale nebojte nezanevru na vas az se to vse uklidni tak snad neco vymyslim.tovite barak,pes ted rodina rok 1998.foto klidne poslu
tak kdyby nekdo o nekom vedel .dam ho vcetne padaku,turisticke plexi+origo,ladak+origo,plus olej na vymenu,tri kufru,zasuvka na 12V,kryty rukou,nova zadni guma a centralni stojan a tak jak je u me na fotkach .cena 43000.tak zatim ale nebojte nezanevru na vas az se to vse uklidni tak snad neco vymyslim.tovite barak,pes ted rodina rok 1998.foto klidne poslu
x x x jinak to neumim
Re: prodam mazlika
kurna, a zrovna tohle je pekna masna:-(
ale uz jsem koupil, jen tech doplnku co na tom mas
ale uz jsem koupil, jen tech doplnku co na tom mas
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
kdybys treba prodal zvlast bocaky:-)
tak ja bych velky zajemce
tak ja bych velky zajemce
rv. 1999, najeto 56780 km, D.I.D. 525 zlatej, Blastry, vyhřivané rukojeti SatoII, padáky a stojan by Rimmerak, topcase, 12v zasuvka
bral bych i kufry aj dalsi veci, ale masinu uz bohuzel mam
To jako že žádná motorka zatím nebude?
ɐɹoɟ oɥıuznʞsıp ɹoʇɐɹǝpoɯ
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Všechno co je príma, je buď nebezpečné, zakázané, drahé a nebo se po tom tloustne.
"Piješ?" Pokud je to otázka, tak ne, pokud je to nabídka, tak ano!
Ty vole! Ty kravo! Co to delas?
Ja som mal moto ked sa narodila mala. Najazdil som sice 1500 km za sezonu, ale vdaka moto som zvladol velke zmeny s usmevom. Tych par korun Ti moc nepomoze, podla mna. Radsej ju zazimuj a nech caka na Tvoju naladu....
Alebo kup nieco ine! napr. Cb1300, gsx1400.....
Drzim palce kamo. Inak Tvoj freewind sa mi vzdy pacil....
Ja som mal moto ked sa narodila mala. Najazdil som sice 1500 km za sezonu, ale vdaka moto som zvladol velke zmeny s usmevom. Tych par korun Ti moc nepomoze, podla mna. Radsej ju zazimuj a nech caka na Tvoju naladu....
... kolko ludi, tolko chuti... bleee bleee
- Maxton
- Dustojník hvězdné pěchoty
- Kontaktovat uživatele:
Kolik má tvůj mazel najeto? ... škoda že už moto mám, ta tvoje je nádherná a neváhal bych .. Plukovníku promiň
Motorka prodaná .. Bude nová, tentokrát černá a vymazlená... Peníze už jsou, ale nabídka mizivá a poptávka náročná
-
Svatá pravda akorát když není čas tak to neřeší nákup ani jiné mašiny .A těch pár víkendů na čistku hlavy se hodí .Vím to, taky mám děcka takže já osobně bych si jí nechal i kdyby v garáži.Těch pár kaček se neposere Ovšem jestli už nejsi rozhodnutej jít do jiný NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO co teď napíšeškanko00 píše:Ty vole! Ty kravo! Co to delas?
FREEWIND Móóóóóóc líbit ale já už nemít
- hroch
- Pátá kolona
- Kontaktovat uživatele:
no se uvidi ale spis ne . je to jako kdyz jde clen rodiny ale jeden my zase pribyl
x x x jinak to neumim
Nehnevaj sa za moju otvorenost. Moj otec mal zakonzervovanu jawu kyvacku skoro 8 rokov. Potom dostal "dobry napad" ju predat kamaratovi.hroch píše:no se uvidi ale spis ne . je to jako kdyz jde clen rodiny ale jeden my zase pribyl
Doteraz to lutuje. Ked mas srdce motorkara, tak nevydrzis bez moto.
Kazdopadne mi budes chybat na nasich zrazoch..... :'( :'( :'(
- Household
Aj ja plánujem stavať tento, alebo max. na budúci rok. No možno budem tiež predávať
Inak keď už nebudeš mať moto, sprav ZRAZ na záhrade a nikto si ani nevšimne, že si neprišiel na motorke
Inak keď už nebudeš mať moto, sprav ZRAZ na záhrade a nikto si ani nevšimne, že si neprišiel na motorke
Household píše:Aj ja plánujem stavať tento, alebo max. na budúci rok. No možno budem tiež predávať
Ty, Jozifku, co to citam? Nesranduj....
hroch píše:a je milacek pryc
Ak bola taka ako moja, tak si aj slzu utratil? Ja este stale smutim za mojim freewindikom. ALe co, kral je mrtvy, nech zije kral!!!
Takze gratulujem k rychlemu predaju! Peniaze odloz na novu moto! Nie ze ich prepijes, alebo na das plienky!!!
Ty jo to byl teda fofr, koukám, že o Freewy je teda fakt zájemhroch píše:a je milacek pryc